Moda Haberleri Afrodit Özel kıyafetler 20 TL den başlayan fiyatlarla Trendyol.com da

BenTrendyol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
484
0
46
İstanbul

Afrodit

Adına uygun şekilde, kadınları birer tanrıçaya dönüştüren koleksiyonuyla Afrodit, kesinlikle cesur ve özgün olarak nitelendirilebilecek bir tarz yaratmanız için Trendyol’da. Minimalizmden uzak, son derece gösterişli ve eşsiz, tarzınızı bir anda değiştirebilecek bu parçalar, kesinlikle çekingen insanlar için değil. Size bakılmasından ve kalabalıkta farkedilmekten hoşlanıyorsanız Afrodit tasarımları sizin için biçilmiş kaftan. Trendyol’a özel indirimlerle yeni sezon Afrodit çantalarına sahip olma fırsatını kaçırmayın...

Devamını görmek için tıklayınız

çok çabuk tükeniyolar
ben yeni üye oldum ve ilk alışverişimi yaptım ama sorunlarla karşılaştım
öncelikle değişik markaları sepete atamıyoruz ama ben iki marka beğendim 4 elbise malesef ikisini alabildim
ben mi bilgisizim yoksa gerçekten böyle bir sorun mu var ?
bir diğeride adresi yazarken bazı ilçelerin listede bulunmadığını gördüm umarım nota eklediğim adrese gelir siparişlerim
bir diğeride seçenekli (ilçe seçerken doğum yılı yazarken ) doldurulan alanlarınızda donmalar yaşanıyor öylece kalıyor bişey yapamıyorsunuz geri dediğinizde önce diğer alanları doldurup en son onları işaretledim açılan kapanmıyor geri :)
umarım memnun kalırımda burda bulamadığım o güzel kıyafetleri sizden alma şansını yakalarım
son olarak çocuk kadın hepsiniz sepete atıp bir kerede sipariş veremiyormuyuz
bide neden kapıda ödeme seçeneğiniz yok

Sitemizde sorun yok ancak uygulama hakkında bilgilendşrme yapmak isterim.

Aynı anda 2 farklı markadan aynı sepete atılamıyor. Ancak aynı markdan 1 den fazla ürünü aynı anda sepetinize ekleyebilir ve satın alabilirsiniz.

eksik kalan ilçe bilgileri bize bildiriseniz hemen eklemesini yapalım.

Kapıda ödeme seçeneği konusunda ise çalışmalarımız devam ediyor.

umarım yakında farklı markaları bir arada alabiliriz
denemedim ama umarım değişik markalardan aynı günde aldığımızda aynı kargoda gönderiliyordurilçe seçeneklerinde ben kendi ilçemi bulamadım ama başka şehirlerdende eksikler olabilir özelden kendimi ilçemi yazarım
kapıda ödeme seçeneği olmadığı için alışverişten vazgeçen bir çok arkadaşım oldu açıkçası bende çok tercih etmiyorum kart ile ödemeyi ama başka çarem kalmadı ve yaptım

elbise bugün geldi inanın hiç kaliteli değil...resimdekine aldanmayın ürünler orjinal değil.bldiğin penye elbiseyi tekstil atölyesinden çıkartıp paketlemişler....hayal kırıklığı......ilk aldığım ürün de sahte ama modelini beğendiğim için iade etmiyorum,elbisenin iade işlemlerini şuan hallediyorum! ürünler kalitesizdir ayrıca....kargo ücreti 5 tl alıyorlar.....kargo faturasında ücret 2,95 yazıyor.neden 2.95 yazarken 5 tl alıyorsunuz bizden!!!!!

Son düzenleme:
Seda, sitemizde satışa sunulan tüm ürünler markalarının %100 orjinal ve defosuz ürünleridir, ayrıca sizlere gönderilmeden önce T29 kalite kontrol testinden geçirilmektedir. Satın aldığınız ürünleri beğenmeniz veya beden de herhangib ir sorun yaşadığınız takdirde ürünü karşı ödemeli oalrak kolay bir şekilde bize iade edebilirsiniz, kargo ücreti Kdv dahil 4.95 TL'dir, bahsettiğiniz gibi bir fatura kesimi yapıldığı takdirde bu faturayı bize fakslayarak aradaki farkın iadesini alabilirsin.

fatura elimde....kdv dahil toplam 2,95tir kargo ücreti...o ödemeyi de kimbilir ne zaman yaparsınız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…