- Konu Sahibi BenTrendyol
-
hepsi çok güzel bunların insanın hepsini alası geliyor
çok çabuk tükeniyolar
ben yeni üye oldum ve ilk alışverişimi yaptım ama sorunlarla karşılaştım
öncelikle değişik markaları sepete atamıyoruz ama ben iki marka beğendim 4 elbise malesef ikisini alabildim
ben mi bilgisizim yoksa gerçekten böyle bir sorun mu var ?
bir diğeride adresi yazarken bazı ilçelerin listede bulunmadığını gördüm umarım nota eklediğim adrese gelir siparişlerim
bir diğeride seçenekli (ilçe seçerken doğum yılı yazarken ) doldurulan alanlarınızda donmalar yaşanıyor öylece kalıyor bişey yapamıyorsunuz geri dediğinizde önce diğer alanları doldurup en son onları işaretledim açılan kapanmıyor geri :)
umarım memnun kalırımda burda bulamadığım o güzel kıyafetleri sizden alma şansını yakalarım
son olarak çocuk kadın hepsiniz sepete atıp bir kerede sipariş veremiyormuyuz
bide neden kapıda ödeme seçeneğiniz yok
Sitemizde sorun yok ancak uygulama hakkında bilgilendşrme yapmak isterim.
Aynı anda 2 farklı markadan aynı sepete atılamıyor. Ancak aynı markdan 1 den fazla ürünü aynı anda sepetinize ekleyebilir ve satın alabilirsiniz.
eksik kalan ilçe bilgileri bize bildiriseniz hemen eklemesini yapalım.
Kapıda ödeme seçeneği konusunda ise çalışmalarımız devam ediyor.
Seda, sitemizde satışa sunulan tüm ürünler markalarının %100 orjinal ve defosuz ürünleridir, ayrıca sizlere gönderilmeden önce T29 kalite kontrol testinden geçirilmektedir. Satın aldığınız ürünleri beğenmeniz veya beden de herhangib ir sorun yaşadığınız takdirde ürünü karşı ödemeli oalrak kolay bir şekilde bize iade edebilirsiniz, kargo ücreti Kdv dahil 4.95 TL'dir, bahsettiğiniz gibi bir fatura kesimi yapıldığı takdirde bu faturayı bize fakslayarak aradaki farkın iadesini alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?