Aft yarası

Seroli61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
2.989
129
163
Merhaba Cihangül hanım,
benim sorunun ağızımın çeşitli yerlerinde 1 den fazla aft yarası oluşması.Henüz geçen hafta 6 adet yaram vardı çok şükür şimdi 2 tane kaldı.Gittiğim her doktor bir ilacı olmadığı çeşitli sebeplerden ötürü olabileceğini söylemişti.Ama gelin görün ki yaşamayan bilemez ağız içinde6 adet yara ve şiddetli acısı ile yaşamayı.yemek yiyemiyorum o dönemlerde.Sizden ricam bana bu konuda bir çözüm ilaç vermeniz.çok zor günlerim oluyor bu zamanlarda..
şimdiden çok teşekkürlerimi sunuyorum...

teşekkür ederim ....
bende birçok şey denedim ama olmuyor geçmiyor...
hele birde 6 tanesi çok zor oluyor...
bir daha ki çıkışında mutlaka deneyeceğim inşallah bende de faydası olur...
ama en önemlisi çıkmazzz bir daha....
:Saruboceq:

Merhaba Cihangül hanım,
benim sorunun ağızımın çeşitli yerlerinde 1 den fazla aft yarası oluşması.Henüz geçen hafta 6 adet yaram vardı çok şükür şimdi 2 tane kaldı.Gittiğim her doktor bir ilacı olmadığı çeşitli sebeplerden ötürü olabileceğini söylemişti.Ama gelin görün ki yaşamayan bilemez ağız içinde6 adet yara ve şiddetli acısı ile yaşamayı.yemek yiyemiyorum o dönemlerde.Sizden ricam bana bu konuda bir çözüm ilaç vermeniz.çok zor günlerim oluyor bu zamanlarda..
şimdiden çok teşekkürlerimi sunuyorum...

geçmiş olsun
aft sorunu sebeblerinden bir tanesi b vitamini eksikliğidir.bir kutu b vitamini kullanmanızı öneririm.aft çıkdığında ise kenakort A orabase kullanırsanız kısa sürede geçdiğini göreceksin
sağlıklı günler

geçmiş olsun
aft sorunu sebeblerinden bir tanesi b vitamini eksikliğidir.bir kutu b vitamini kullanmanızı öneririm.aft çıkdığında ise kenakort A orabase kullanırsanız kısa sürede geçdiğini göreceksin
sağlıklı günler

çok teşekkür ederim...
şu an hastalığım nedeni ile b vitamini ilaç kullanıyorum inşallah bir faydasını görürüm kutu sonunda...inşallah gerek kalmaz ama dediğiniz iilacı aft oluştuğu anda deneyeceğim.

Back
X