Afyon da renkli ultrason çektirenler...

alaraalara

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
93
27
288
arkadaşlar merhaba.. Afyon da renkli ultrason çektireceğim,siz çektirdiniz mi,memnun kaldınız mı ve ücreti neydi hangi hastanede.. bilgilendirirseniz sevinirim...

arkadaşlar merhaba.. Afyon da renkli ultrason çektireceğim,siz çektirdiniz mi,memnun kaldınız mı ve ücreti neydi hangi hastanede.. bilgilendirirseniz sevinirim...

selam bende afyondayım gebeligimiz aynı hemen hemen allah kucagına hayırlısı ile almayı nasip etsin valla banada doktorum ikidri söylüyor birinde eskisehire yönlendirdi gitmedim ikincisinde nereye gönderecek bakalım bende arıyorum ama sanırım afyonda bu renkli ultrason aslanın agzında heralde koca afyonda bir yer yok

merhaba,HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALIRSIN UMARIM.. BENİM DOKTORUM GEREK YOK DEDİ SIRF MERAK ETTİĞİM İÇİNDİ AMA VAZGEÇTİM ARTIK ÜCRETLERİ DE YÜKSEK HERHANGİ BİR SIKINTIN YOKSA O PARAYI BEBEĞİN BAŞKA BİR İHTİYACI İÇİN KULLAN BEN ÖYLE YAPICAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…