Ben afyonda aylarca metin demirtürk e gittim . Memnun muydum hayır. Ama etrafımızda metin demirtürk ü öven o kadar insan oldu ki bir gün bile memnun olmadığım halde gitmeye devam ettim . Çünkü eşimi ikna edememiştim . Bana o dr u o kadar öven herkesten şimdi nefret ediyorum . Baban değil abin değil eşin değil nie o kadar övdün bana !!!Dr , beni resmen kapı önü yaptı... Aylarca kabızlık sıkıntısı çektim, şiddetli akıntım oldu, kasık ağrılarımdan duramıyorum dedim . Bunların hiç biriyle ilgilenmedi ... Olur ya da olmaz yorum bile yapmadı..... En son ne mi oldu? Sancı şikayetiyle gittiğimde bana doğum başlamış, rahim açılmış hemen civar illere yetişin . Uşağa gidin , ıspartaya gidin ben doğumu yaptıramam dedi.. Bebeğim daha 7 aylıktı çünkü... Normal sıkıntısız bir doğumu evde herkes yaptırır. Erken doğumun nedenleri ve tetikleyen tüm belirtiler bende olmasına rağmen hiç önemsemedi. Sorduğum hiç bir soruyu yanıtlamadı... Kim mi memnun ondan ? Tüp bebe yöntemiyle çocuk yapanlar, yani tamamen minnet duyguları var dr a karşı