afyon kadın doğum tavsiyesi

simge_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
3
0
36
Afyon
Fuar hastanesi Dr. Fadime Pınar Ateş! e gitmeyi düşünüyorum. tavsiye eden varmı yardımcı olurmusunuz.

bayan kadın doğumcu düşünüyorsan özelde çalışan fadime hanım ve telekde amber hanım var. doğum evinde bayan dr çok var. erkek düşünüyorsan dr seçeneği daha çok. Allah bebeğini eline almayı nasip etsin.

Bende hamileyim afyonda hangi doktor çok ilgili bilgisi olan yokmu, mehmet telek yada metin demirtürk nasıldır acaba ,onda doğum yapan varmı aranızda,acil doktor bulmam lazım.

Ben afyonda aylarca metin demirtürk e gittim . Memnun muydum hayır. Ama etrafımızda metin demirtürk ü öven o kadar insan oldu ki bir gün bile memnun olmadığım halde gitmeye devam ettim . Çünkü eşimi ikna edememiştim . Bana o dr u o kadar öven herkesten şimdi nefret ediyorum . Baban değil abin değil eşin değil nie o kadar övdün bana !!!Dr , beni resmen kapı önü yaptı... Aylarca kabızlık sıkıntısı çektim, şiddetli akıntım oldu, kasık ağrılarımdan duramıyorum dedim . Bunların hiç biriyle ilgilenmedi ... Olur ya da olmaz yorum bile yapmadı..... En son ne mi oldu? Sancı şikayetiyle gittiğimde bana doğum başlamış, rahim açılmış hemen civar illere yetişin . Uşağa gidin , ıspartaya gidin ben doğumu yaptıramam dedi.. Bebeğim daha 7 aylıktı çünkü... Normal sıkıntısız bir doğumu evde herkes yaptırır. Erken doğumun nedenleri ve tetikleyen tüm belirtiler bende olmasına rağmen hiç önemsemedi. Sorduğum hiç bir soruyu yanıtlamadı... Kim mi memnun ondan ? Tüp bebe yöntemiyle çocuk yapanlar, yani tamamen minnet duyguları var dr a karşı

Ben afyonda aylarca metin demirtürk e gittim . Memnun muydum hayır. Ama etrafımızda metin demirtürk ü öven o kadar insan oldu ki bir gün bile memnun olmadığım halde gitmeye devam ettim . Çünkü eşimi ikna edememiştim . Bana o dr u o kadar öven herkesten şimdi nefret ediyorum . Baban değil abin değil eşin değil nie o kadar övdün bana !!!Dr , beni resmen kapı önü yaptı... Aylarca kabızlık sıkıntısı çektim, şiddetli akıntım oldu, kasık ağrılarımdan duramıyorum dedim . Bunların hiç biriyle ilgilenmedi ... Olur ya da olmaz yorum bile yapmadı..... En son ne mi oldu? Sancı şikayetiyle gittiğimde bana doğum başlamış, rahim açılmış hemen civar illere yetişin . Uşağa gidin , ıspartaya gidin ben doğumu yaptıramam dedi.. Bebeğim daha 7 aylıktı çünkü... Normal sıkıntısız bir doğumu evde herkes yaptırır. Erken doğumun nedenleri ve tetikleyen tüm belirtiler bende olmasına rağmen hiç önemsemedi. Sorduğum hiç bir soruyu yanıtlamadı... Kim mi memnun ondan ? Tüp bebe yöntemiyle çocuk yapanlar, yani tamamen minnet duyguları var dr a karşı

metin beyin hastası değilim. metin bey infertilite uzmanı değil, yani tüp bebekçi değil. o konudaki yorumun yanlış. yani tüp bebekçilerin minnet duydugundan falan değil. eğer bebeğinin 7 aylık dogma ihtimali geliştiyse donanımlı bir kuvöze ihtiyaç duyulmuştur, sanırım o tür bir kuvöz orada yok. üniveristede kuvöz var, sayısı çok mudur bilemiyorum. ama metin bey piyasadaki iyi dr.lardandır. kötü bir hamilelik geçirmişsin, fakat hamilelikte kabızlık dogaldır, çoğu kişide de olur, bel agrıları gibi çoğu şey her kadında olur.

ben üniversite hastanesini tek gecerim. herkese de orayı öneririm. riskli gebeliklerde perinatolojide gülengül hoca iyidir. fakülte benim dogumumdan sonra değişmiş, servis büyümüş, çok da güzel olmuş, temiz hijyenik, özel hastane gibi.

Aylarca 5 günde bir tuvalete çıktığımı bilmesine rağmen bir ilaç önermedi.. Şiddetli akıntı , kaşıntı kanama var dedim . Hiç müdahale etmedi ve mantar oluştu!!! Ayrıca küvez yoksa ne bilim hadi gidin denmez, o hastanede mutlaka dr arkadaşı vardır. Ne bilim insan bir arar.. Şu dr la görüştüm ona gidin demez. Azıcık meslek etiği yani istediğim ...

Back
X