merhaba arkadaşlar bende Afyondayım yaklaşık 30 haftalık hamileyim. Fuarda bi akrabamız doğum yaptı, epidural sezaryan çok memnun kaldı. doğum sonrası ağrısız epidural istiyorum derseniz ona göre yapıyorlarmış. doğumdan sonra hiç ağrı çekmedim demişti akrabamız. ben ziyarete gittiğimde odalarını pek beğenmemiştim.
Ben Park hastanesine gidiyorum. ilk önce Halil Güldene gittik, normal doğumdan çok sezaryanı destekliyor. ardarda 3 muayenede ultrason cihazını muayne sırasında elinden düşürünce, elinde bi problem olabileceğini düşündüm. muayenede bebeğimi hiç göremedim, ölçüm yapıp kağıdı veriyordu elime, sonrada reçete yazıyordu. bende aynı hastanede Zeynep hanıma gittim, cihazları hiç iyi değil öncelikle bunu bilin, ekranlar çok beyaz. neyse, Zeynep hanım 10-15 dk bebeğe baktı banada gösterdi, hiç acele etmeden. sonra normal doğum istediğimi söyledim, gece gündüz hiç fark etmez, doğuma ben giriyorum dedi. gecenin kaçı olursa olsun gelirim dedi. epudural normal doğum yapıyorlar. ama erken doğum olursa buraya değil Araştırma yada Zübeyde Hanıma gidin dedi. erken doğum ünitesinde hemşireleri yokmuş.
odaları gezebilirsiniz. doğum odaları çok güzel, sancı bekleme odalarıda gayet güzel. sancı bekleme odasıyla ameliyathane yan yana. ordan hemen ameliyathaneye alıyorlarmış. doğum bittikten sonra asıl odanıza geçiriyorlar. kat sok sesiz ve sakindi ayrıca gezip gördüğüm hastanelerin içindeki en güzeliydi. sezaryan isteyenler için herşey çok kolay ama Afyonda normal doğum dedinmi işler sarpa sarıyor. Özel hastaneler hiç sıcak bakmıyorlar.