- 12 Temmuz 2006
- 367
- 10
- 643
- Konu Sahibi kelebek1978
-
afyonda fuar hastanesi hasan şahıner dr var ablam orada oldu geçen sene memnundu kardesımdebu sene fuara gidiyor zaten çokda seçenek yok malesef canımm...
ewet canım maalesef çok seçenek yok .bu doktorları duydumda epidural sezeryanlamı yapıyorlar doğumu.ben genelden çok korkuyorum nefes darlığı var bende astım gibi.sanki ciğerlerim kaldırmıcak gibi geliyor.bu yüzden epidurali iyi yapan hastane olsun istiyorum.ama hiç karşıma epidural sezeryan olan çıkmadı.ablanız genelmi epiduralmi oldu acaba?
ablam epidural sezeryanla doğum yprtı küçük kardeşimde sanıyorum öyle ypck şubatta doğumu bence arastır git sor derim için rahat etsin.kırmızı hastaneyı asla önermem doğumunu yani kardeşim ilk doğumunu orada yaptı kız 2 hafta hastane hastane dolaştı pişman
teşekkür ederim canım içim rahatladı biraz
şuan telek tüp bebek merkezine gidiyorum.
fuar bana uzak geliyor.
ama doğuma yakın oraya gidecem inşallah.tekrar teşekkür ederim.
merhaba bende afyondayım ve hamileyim ben öncelkle epidural normal doğum olmassa epidural sezeryan istiyorum ,fuar hastanesine gittinizmi acaba yapıyorlarmı orada,teleğe de sordunuzmu?bende telek hastanesine gidiyorum sordum epidural istiyorum diye ,ama yapmıyacaklarmış orada büyük ihtimalle.Bu kadar yaygınlaşmışken bu şehirde yer bulamıyoruz yaptıracak anlamadım.
Zeynep hanım hakkında benim hiç bilgim yok ama normal doğum dan mı yana acaba kendisi biliyomusun.Birde epidural normal doğum yaptırabilen hangisi..o konuda da tecrübeli olması gerekiyo,çünkü buralarda pek yaygın değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?