Afyonda epidural sezeryanla nerede doğum yapabilirim?

kelebek1978

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
367
10
643
merhaba arkadaşalar şuanda 27 haftalık hamileyim ve şimdiden doğum korkusu sardı .epidural sezeryan olmak istiyorum ikinci doğumum bu şekildeydi.ve mecburen yine sezeryan olacağı için epidural olmak istiyorum.epidurali afyonda hangi hastaneler iyi yapıyor bilmiyorum.bu konuda bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum.

afyonda fuar hastanesi hasan şahıner dr var ablam orada oldu geçen sene memnundu kardesımdebu sene fuara gidiyor zaten çokda seçenek yok malesef canımm...

afyonda fuar hastanesi hasan şahıner dr var ablam orada oldu geçen sene memnundu kardesımdebu sene fuara gidiyor zaten çokda seçenek yok malesef canımm...

ewet canım maalesef çok seçenek yok .bu doktorları duydumda epidural sezeryanlamı yapıyorlar doğumu.ben genelden çok korkuyorum nefes darlığı var bende astım gibi.sanki ciğerlerim kaldırmıcak gibi geliyor.bu yüzden epidurali iyi yapan hastane olsun istiyorum.ama hiç karşıma epidural sezeryan olan çıkmadı.ablanız genelmi epiduralmi oldu acaba?

ablam epidural sezeryanla doğum yprtı küçük kardeşimde sanıyorum öyle ypck şubatta doğumu bence arastır git sor derim için rahat etsin.kırmızı hastaneyı asla önermem doğumunu yani kardeşim ilk doğumunu orada yaptı kız 2 hafta hastane hastane dolaştı pişman

teşekkür ederim canım içim rahatladı biraz
şuan telek tüp bebek merkezine gidiyorum.
fuar bana uzak geliyor.
ama doğuma yakın oraya gidecem inşallah.tekrar teşekkür ederim.

teşekkür ederim canım içim rahatladı biraz
şuan telek tüp bebek merkezine gidiyorum.
fuar bana uzak geliyor.
ama doğuma yakın oraya gidecem inşallah.tekrar teşekkür ederim.

telekde para gibi görüyorlar insanı adım attığına para dıyorlar sinir oldum fakat yınede içine sinmesi adına arastırmanı bizzat gidip görmeni tavsiye ederim fuarı canım allah kucağına almayı nasıp etsin inş sağlıklı sıhhatli meleğini
rica ederim sevgiler...

merhaba bende afyondayım ve hamileyim ben öncelkle epidural normal doğum olmassa epidural sezeryan istiyorum ,fuar hastanesine gittinizmi acaba yapıyorlarmı orada,teleğe de sordunuzmu?bende telek hastanesine gidiyorum sordum epidural istiyorum diye ,ama yapmıyacaklarmış orada büyük ihtimalle.Bu kadar yaygınlaşmışken bu şehirde yer bulamıyoruz yaptıracak anlamadım.

merhaba anemon43 henüz fuar hastanesine gitmedim.fakat biraz önce fuar hastanesini arayarak epidural ve spinal sezeryanın yapıldığını söyledi dr fadime hanim.sanada bilgi vermek istedim.sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza.

merhaba park hospitalde de epidural yapıyorlarmış,muayene için gittiğimde konuştum. Ben şuan hem teleğe hem de park a gidiyorum.oraya da gidebilirsin.

merhaba doğum yaptıysanız eğer nerede yaptınız nasıldı yazarmısınız?Sizdeki korkular bende de başlıyor artık..

kızlar ben de 24 haftalık hamileyim telek e gidiyordum çok küçük doğum sonrası yer yok diyip sevk ediyorlarmış memnun kalmadım park hastanesine gidiyorum 2 aydır halil gülden e doktorumu sevdim ısındım ama Afyon küçük yer bir çok kişiden neşterci kasap gibi para için sürekli sezeryan yapıyor normal doğuma sıcak bakmıyor falan dediler ama çok kişiden duydum içimi korku saldı ben de sezeryandan korkuyorum normal doğum istiyorum kafam allak bullak oldu Afyonda cidden işimiz zor yaa çok üzülüyorum aynı hastanede başka doktora dönsek antipati olur mu habire değiştirmek de kötü 3.doktor olacak değiştirisem napcam blmiyorum ben de kızlar

mrb özlem03 ben parka da gidiyorum teleğe de ama doğumumu park ta yapmayı düşünüyorum.Halil gülden Sezaryende afyon da 1 numara diye duymuştum ama normal doğum istiyorsan İsmail teker,Bi sorun olmadıkça normal doğumdan yana diye biliyorum.Ama ben hem normal olsun istiyorum,birde çok korkuyorum o yüzden epiduralli normal doğum istiyorum ,o acılara dayanamayacağım için.Bende 27 haftalık oldum...

slm kelebek1978 msjını aldım geçmiş olsun,atlatmışsın. özelden msj yazma hakkım yok cevap ta yazamadım.Hangi hastanede doğum yaptığını yazmamışssın,özelden msj atabilirsin mail adresini yazarsan ordan da konuşabiliriz...

merhaba arkadaşlar bende Afyondayım yaklaşık 30 haftalık hamileyim. Fuarda bi akrabamız doğum yaptı, epidural sezaryan çok memnun kaldı. doğum sonrası ağrısız epidural istiyorum derseniz ona göre yapıyorlarmış. doğumdan sonra hiç ağrı çekmedim demişti akrabamız. ben ziyarete gittiğimde odalarını pek beğenmemiştim.

Ben Park hastanesine gidiyorum. ilk önce Halil Güldene gittik, normal doğumdan çok sezaryanı destekliyor. ardarda 3 muayenede ultrason cihazını muayne sırasında elinden düşürünce, elinde bi problem olabileceğini düşündüm. muayenede bebeğimi hiç göremedim, ölçüm yapıp kağıdı veriyordu elime, sonrada reçete yazıyordu. bende aynı hastanede Zeynep hanıma gittim, cihazları hiç iyi değil öncelikle bunu bilin, ekranlar çok beyaz. neyse, Zeynep hanım 10-15 dk bebeğe baktı banada gösterdi, hiç acele etmeden. sonra normal doğum istediğimi söyledim, gece gündüz hiç fark etmez, doğuma ben giriyorum dedi. gecenin kaçı olursa olsun gelirim dedi. epudural normal doğum yapıyorlar. ama erken doğum olursa buraya değil Araştırma yada Zübeyde Hanıma gidin dedi. erken doğum ünitesinde hemşireleri yokmuş.

odaları gezebilirsiniz. doğum odaları çok güzel, sancı bekleme odalarıda gayet güzel. sancı bekleme odasıyla ameliyathane yan yana. ordan hemen ameliyathaneye alıyorlarmış. doğum bittikten sonra asıl odanıza geçiriyorlar. kat sok sesiz ve sakindi ayrıca gezip gördüğüm hastanelerin içindeki en güzeliydi. sezaryan isteyenler için herşey çok kolay ama Afyonda normal doğum dedinmi işler sarpa sarıyor. Özel hastaneler hiç sıcak bakmıyorlar.

Zeynep hanım hakkında benim hiç bilgim yok ama normal doğum dan mı yana acaba kendisi biliyomusun.Birde epidural normal doğum yaptırabilen hangisi..o konuda da tecrübeli olması gerekiyo,çünkü buralarda pek yaygın değil..

şimdi şöyle bişi var, ben epidural normal doğum dedim Zeynep hanıma, oda bana epidural olursa anne ağrıyı hissetmediği için bebek haznede 1 saat kalabiliyor diyor. isteniyorsa yaparız dedi. araştırmalarıma göre bu beklenen bişi sonuçta herkeste oluyor. doğum gecikiyor. yinede bende epidural normal doğum isteyenlerdenim. Zeynep hanım gecenin kaçı olursa olsun gelirim dedi. kendisinden ne kadar memnun kalsamda ben hiç bir özel hastanenin doktoruna güvenmem. 12 saat doğum beklemek yerine yarım saat sezaryanı tercih ediyorlar. işim var gelememde diyebilir, tatilde olur gelemez vs. benim Ankaradada doktorum var. her ay orayada gidiyorum. özeller anne yada bebekte en ufak bi sorun olursa devlet hastanesine yönlendiriyor. şurada şu doktorla olacak diye birşey ben bile diyemiyorum. ama benimle ve bebekle kim daha çok ilgileniyorsa, sorunlarıma ve sorularıma kim daha içtenlikle cevap veriyorsa ona gidiyorum. memnuniyetim çok önemli

doğum anı geldimi sen ne dersen de onların dediği olacak. normal dersin sezaryan derler. sorun çıkar bi bakmışsın başka bi hastanedesin. şimdilik nerede kendini iyi hissediyorsan oraya git..

arkadaşlar telekte sezeryan olan var mı? memnun kaldınız mı? doğumhanesi falan nasıl? bi de kaç para ödediniz? cevaplarsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…