E elifVEyaren Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Şubat 2013 Mesajlar 247 Emoji Skoru 18 Puanlar 118 Yer Afyon 31 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elifVEyaren #1 Arkadaşlar afyonda hangi doktora gidiyorsunuz. Memnun musunuz? Ben 16. haftadayim. Doktor konusunu netleştiremedim. Sizde durumlar nedir?
Arkadaşlar afyonda hangi doktora gidiyorsunuz. Memnun musunuz? Ben 16. haftadayim. Doktor konusunu netleştiremedim. Sizde durumlar nedir?
DEATHSEA Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 467 Emoji Skoru 16 Puanlar 18 Yaş 36 Yer İstanbul 31 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elifVEyaren #2 elifVEyaren .!.: Arkadaşlar afyonda hangi doktora gidiyorsunuz. Memnun musunuz? Ben 16. haftadayim. Doktor konusunu netleştiremedim. Sizde durumlar nedir? Genişletmek için tıkla... Ben istdayım ikili test yaptırdın mı canım
elifVEyaren .!.: Arkadaşlar afyonda hangi doktora gidiyorsunuz. Memnun musunuz? Ben 16. haftadayim. Doktor konusunu netleştiremedim. Sizde durumlar nedir? Genişletmek için tıkla... Ben istdayım ikili test yaptırdın mı canım
E elifVEyaren Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Şubat 2013 Mesajlar 247 Emoji Skoru 18 Puanlar 118 Yer Afyon 1 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elifVEyaren #3 DEATHSEA .!.: Ben istdayım ikili test yaptırdın mı canım Genişletmek için tıkla... Yaptirdim. Neden sordun
DEATHSEA .!.: Ben istdayım ikili test yaptırdın mı canım Genişletmek için tıkla... Yaptirdim. Neden sordun