H hecate Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2012 25 0 36 İzmir 20 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hecate #1 Kızlar yardım. Ne tür ağda yaparsam yapayım şu kalıntılardan bir türlü kurtulamıyorum. Ağda temizleyici mendiller, yağlar da hiç işe yaramıyor. Uğraşa uğraşa her tarafımı morartıyorum. Ben mi beceremiyorum şu ağdayı temizlemeyi?
Kızlar yardım. Ne tür ağda yaparsam yapayım şu kalıntılardan bir türlü kurtulamıyorum. Ağda temizleyici mendiller, yağlar da hiç işe yaramıyor. Uğraşa uğraşa her tarafımı morartıyorum. Ben mi beceremiyorum şu ağdayı temizlemeyi?
E EtiSem UMUT BELKIDE SON SAYFADADIR.. Kayıtlı Üye 24 Mart 2016 26 4 16 27 20 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hecate #2 Ben bebek yagi kulaniyrum gayet iyi cikiyoo
brfnmrt Ohh çoğzel oldu Kayıtlı Üye 9 Aralık 2015 1.365 2.073 133 20 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hecate #3 Ağdadan hemen sonra normal yağ bile kullansan çıkar aslında sonrasında banyo yapıyormusun yada kullandığın ağdayı değiştir bide öyle dene
Ağdadan hemen sonra normal yağ bile kullansan çıkar aslında sonrasında banyo yapıyormusun yada kullandığın ağdayı değiştir bide öyle dene
elifselseyler77 Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz. Sahte Profil 28 Ekim 2016 2 4 1 48 28 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hecate #4 Ben remove ürünleri kullaıyorum özellikle ağda sonrası temzileme mendili senin sorununa çözüm olabilir. denemeni öneririm..
Ben remove ürünleri kullaıyorum özellikle ağda sonrası temzileme mendili senin sorununa çözüm olabilir. denemeni öneririm..