Ağda sonrası genital bölgedeki kızarmalar ve sivilceler için çözüm :))

yamy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
77
1
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba hepinize, Ben uzun süre ağda sonrası aşırı kızarma (günlerce kızarık kalıyordu), tahriş ve sivilce sorunu çeken bir insandım. Meğerse çok basit bir çözümü varmış, FİTO KREM :) Bir eczaneye danıştığımda bana bunu verdi. 10 lira bir şey. İnanın çok rahatlıcaksınız. Günde en fazla 3 kez sürüyorsunuz. :) Ben kükürt sabunuyla birlikte kullandım, genital bölgemi kükürt sabunuyla yıkıyordum, günde 3 kere de bunu sürüyordum. son ağdamda ne kızarıklık ne tahriş ne sivilce hiçbirini yaşamadım çok mutluyum size anlatamam ben artık ağlıyordum ömür boyu tüy dökücü mü kullanıcam diye :)) sadece genital bölge için değil, arkadaşım ağda sonrası bacaklarında çok sorun yaşıyormuş ona da çok iyi geldi. Umarım yardımcı olur size de, isterseniz bir deneyin :)

ya ben ağda yapamıyorum hep tüy dökücü krem kullanıyorum o da bir hafta sonra gene çıkıyor ağda çok ağrıtıyor kızarıklığı ağrısıda cabası tabi iyi olmuş paylaştığın aklımızda bulunsun ama ben ömür boyu ağda yapamam herhalde

Bende 2 gün önce ağda yaptım yarısına dayanamadım hamam otu sürdüm tekrardan tabi hemen çıktı ben de de sivilcelenme kızarıklık çok oluyor genitalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…