ağda ve düşük riski

Avetis_lady

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
225
253
23
Merhaba kızlar, altı haftalık hamileyim. Daha önceden bi düşüğüm var diye daha dikkatliyim. Bikini bölgesine ağda yaptırdım hiç canım filan yanmadı ama arkadaşım düşük riskini artırdığını asla yaptırmamam gerektiğini söyledi:110: doktoruma da sormadım korktum açıkçası sıkıntı olur mu ki?:110:

Merhaba kızlar, altı haftalık hamileyim. Daha önceden bi düşüğüm var diye daha dikkatliyim. Bikini bölgesine ağda yaptırdım hiç canım filan yanmadı ama arkadaşım düşük riskini artırdığını asla yaptırmamam gerektiğini söyledi:110: doktoruma da sormadım korktum açıkçası sıkıntı olur mu ki?:110:

Madem önceden düşük var bence doktoruna sor cnm bir de şunu oku, Ben de geçen hafta yaptırdm.

https://anneysen.com/uzman-makalele...elik-doneminde-tuy-temizleme-yontemleri-57392

biraz hijyen açısından ele almışlar, ama son dönemlerde kasılmayı da arttırabilirmiş.

Benim düşügüm yok canım ama ben de evham yaptim doktora sordum hijyenik bir yerde yaptır hatta temiz gezmen çok daha iyi olur dedi hiç öyle erken doğum falan demedi bende sürekli gidiyorum en iyisi sende bi sor için rahat etsin

Ya bu halde başka bir yerde de yaptiramam ben . Hamile değilken bile yaptırması dışarıda . Ama kızlar şunu fark ettim daha da tahriş oluyor gerçekten zorlanıyor insan . Kara kara dusunuyorum şimdi ne yapicam diye

Ben öğrendiğimde bırakmıştım ağdayı ilk üç ay ne olur ne olmaz diye şimdi yine başlayacam ama kararsızım daha çok canım yanar da kasılma falan olursa diye malum ilk zamanlar zor ağda işi bizde başa döndük :(

Back
X