• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda yapılır mı

gossipgirl5

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
974
389
18
kızlar selam, reglimin 5.-6. günü akıntım epey azaldı ama hala biraz akıyor ağda yaptırmam gerekiyor bir sorun olur mu? ağdacı alırken bulaşma vs.? genelde reglim tamamen bitince yaptırırım ama bu sefer yaptırmam lazım

Bir şey olmaz ağdacı eldiven takar zaten. Ayrıca tek kullanımlık örtü seriyorlar. Bir de yanında havlu götür akma ihtimaline karşı. En azından ortalığı kirletmemiş olursun. Zaten son günleriymiş öyle çok geleceğini sanmıyorum ortalığı batıracak kadar. Bir de yatar pozisyonda gelmez zaten çok. Yatmadan önce temizlenirsin yaptırırsın.

Bir şey olmaz ağdacı eldiven takar zaten. Ayrıca tek kullanımlık örtü seriyorlar. Bir de yanında havlu götür akma ihtimaline karşı. En azından ortalığı kirletmemiş olursun. Zaten son günleriymiş öyle çok geleceğini sanmıyorum ortalığı batıracak kadar. Bir de yatar pozisyonda gelmez zaten çok. Yatmadan önce temizlenirsin yaptırırsın.
teşekkür ederim zaten bir sorun olursa kendisine de bahsedeceğim 🩷🩷

Back
X