• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağdadan jilete geçmeyi düşünüyorum

ataturkcuyumben

mutluluk beni yakalasın:)
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
364
4
16
İstanbul
arkadaşlar 1 yıldır ağda yaptırıyorum. o üst bölge yok mu ahh beni canımdan bezdirdi. acayip irrite oluyorum. hem başkasına oramı açmaktan o kadar rahatsızım ki. acımasa belki rahat olurum ama sırf o üst bölge için yeniden jilete geçmeyi düşünüyorum. ya da sadece üst ksımına jilet yapayım alt kısmına gideyiim diyorum. var mı hiç ağdadan jilete geçen. bıktım her ay bu derdi yaşamaktan canımdan bezdim vallaha

canım bence sakın öyle bir hata yapma.. jilet tüyü arttırıyor.. o zaman işkence 2 ye katlanacak.. ileride çoook pişman olursun.. benden demesi ;) başkasına yaptırmak istemiyorsan kendin yap ağda yapamıyorsan eldivenle al..

eldivenle alamıyorum ağdayla da kendim alamıyorum. çok canım yanıyor kendimi çok kötü hissediyorum. niye kendime işkence ediyorum ki. bi el oğlu oramı beğensin diye mi yani ilerdeki eşim. benm canım çok tatlı her ay kendime çok sıkıntı ederek gidiyorum. sonrası rahat ama o 5 dk beni benden alıyor

arkadaşlar 1 yıldır ağda yaptırıyorum. o üst bölge yok mu ahh beni canımdan bezdirdi. acayip irrite oluyorum. hem başkasına oramı açmaktan o kadar rahatsızım ki. acımasa belki rahat olurum ama sırf o üst bölge için yeniden jilete geçmeyi düşünüyorum. ya da sadece üst ksımına jilet yapayım alt kısmına gideyiim diyorum. var mı hiç ağdadan jilete geçen. bıktım her ay bu derdi yaşamaktan canımdan bezdim vallaha

kesinlikle jilet kullanmayın derim ben . ben yıllarca kullandım jilet ama beni uyaran olmadı o kadar fena ki 2 güne tekrar çıkıyor ve köklüde çıkıyor yani aldıkça artıyor resmen 1yıldır ağdaya başladım nasıl rahatladım anlatamam. el oğluna beğendirmek için yapmıyoruz ki tatlım kendimizi beğenmemiz için kendimizi rahat hissetmek için yapıyoruz. hazır ağda yapıyosun düzenin var hiç bozma bence .

canım ben de sen gibiydim. canımdan can gidiyodu resmen her ağda yaptırdığımda :) geçen ay da bi yere gittim 25 tl aldı o zaman da canımdan can gitti :) dedim artık evde yapmanın vakti geldi. kalıp ağdalar var elle çekilenlerden. dün yaptım ve kendime şaşırdım canım çok az yandı hiç denecek kadar az. ve çok hızlı yaptım. bence sen de bi gün bi cesaret kalıp ağdayı denemelisin. jilet kesinlikle düşünme.

Sadece jilet degil agda da kil koklerini besliyor. Fakat agda cildi daha cok etkiliyor.

Nacizane epilasyonu tavsiye ederim. Philips epilasyon cihazim var cok memnunum.

Acil durumlarda jileti tercih ediyorum.

Agdaya gitmeden emla krem sür ne agri kalir ne acı :))

ilk ağda yaptıracağımda aldım bir tüp gittim kuaföre. kendi yöntemiyle sürdü jelatinledi. 30-40 dk bekledik sanırım. ağda zamanı geldiğinde ise sürdü bi çekti aman yarabbi meğerse hiç etki etmemiş. acaba bunlar mı beceremedi yapmayı. siz nasıl yapıyorsunuz?

canım ben de sen gibiydim. canımdan can gidiyodu resmen her ağda yaptırdığımda :) geçen ay da bi yere gittim 25 tl aldı o zaman da canımdan can gitti :) dedim artık evde yapmanın vakti geldi. kalıp ağdalar var elle çekilenlerden. dün yaptım ve kendime şaşırdım canım çok az yandı hiç denecek kadar az. ve çok hızlı yaptım. bence sen de bi gün bi cesaret kalıp ağdayı denemelisin. jilet kesinlikle düşünme.

canım ben 2 defa şu rol on lu ağdalardan aldım beceremedim alt tarafları ve iç dudakları. bunu becerebilir miyim dersin. markasını ve tam olarak hangi marka aldığını yazar mısın?

Canım merhabalar,
Kadınların en büyük derdi zaten kıl tüy işi.Hep yazıyorum ama sanada söylemeden geçemeyeceğim.
Ağdanı özellikle reglin bittikten sonra yapar veya yaptırırsan acın azalır.Tüylerin zamanla azalır.
Ve çok daha geç çıkar..

Ve ağdadan sonra jilete geçersen çok daha fazla sıkıntı edersin 10 güne tekrar çıkar,kalınlaşır ve el oğlu diyoruz ama cinsel hayat evlilikte çok önemli bundan rahatsız olan erkete çok bunu yabana atma.El oğlu için değil önce kendi rahatlığın için bence ağdaya devam.

canım ben 2 defa şu rol on lu ağdalardan aldım beceremedim alt tarafları ve iç dudakları. bunu becerebilir miyim dersin. markasını ve tam olarak hangi marka aldığını yazar mısın?

canım ben de baya bi araştırdım da sonra aldım. roll onluları bikini bölgesi için önermiyolar. benim aldığımın markası platonik diye bişeydi sanırsam. bizim burda tokacıdan aldım. bu dedğim ağda daha çabukk donuyo birazcık da kalın sürüyosun elinle tık tık kaldırıyosun. çok acı çekmedim valla . oh mis gibiyim :D

Sadece jilet degil agda da kil koklerini besliyor. Fakat agda cildi daha cok etkiliyor.

Nacizane epilasyonu tavsiye ederim. Philips epilasyon cihazim var cok memnunum.

Acil durumlarda jileti tercih ediyorum.

Sir ağda tüyleri azaltıyor.
O sizin dediğiniz normal, herkesin bildiği ağdalar.
Onların içinde şeker olduğu için besliyor.
Aslında her iki ağda da tüyleri azaltıyor fakat sir ağda daha çabuk azaltıyor.
Aralarındaki fark bu. :34:

Son düzenleme:
Bekarken zamanimin bollugundan hep ada yapardim.....
Daha sonra epilasyonla yapmaya basladim.....
Simdi 2 cocuk olunca uzun zamandir jilete basladim bacaklarla beraber.....
Aklima estikce zamanimda varsa epilasyonla aliyorum.....

Ama artik karar verdim tum vucudu lazer epilasyon yapmak istiyorum.......
Arkadasimin tafsiyesiyle onun doktoruyla baslamayi dusunuyorum.....
Sansima arkadasim turkiyeye gitti......
Donsunde ben vazgecmeden baslayayim......

Canım bence de öyle bi şey düşünme, biri için yapmıyorsun böyle şeyleri. Bir süre sonra sen çok fazla rahatsız olmaya başlarsın, tekrar agdaya dönersen tüyler güçleneceği için daha kötü olucak o zaman.

jilet mi ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh nerden başladım diorum hiç akıl verende olmadı yapma etme die evlenmeden önce düğünüm için bi gittim tabi jiletten ağdaya geçince ilklerde acıdı şimdi 4senedir aralıksız ağdaya gidiyorum öle bi rahatım ki artık acımıo da kıl kökleri zayıfladı galiba üstlerde bayabi azaldı bazen dr gitmem gerektiğinde ya da acil bişeyde vuruyorum jilete ama mecbura kalınca o da bide adetin bittikten 3-4gün sonra git daha az acır hamile kalmayı düşünüyorum kalıp doğurduktan sonra lazer epilasyona gitmek istiyorum ama kararsızım gideniniz var mı ne biliyim günah falan diolar

sakin tekrar jilet vurma Ben 7 yildir epilosyon yapiyorum biraz azaldi
En azindan kalin deyiller benim 13 yasindaki kizim bile 2 yil olucak
makineyle aliyor sen neden alamiyasinki pisman olursun.

Back
X