ağır kaldırmak hamileliğe engelmi

nar

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
1.895
7
358
Tekirdağ
slm hanımlar evdeki işler hep bize bakıyor ben çok fazla ağır kaldırırım devamlı evin şekli değişir yine böyle değiştirirken arkadaşım söyledi belin aaçılır çocuğun olmaz e kaç aydır olmuyorda doktorada gitmiştim yumurta oluyor prblem yok ama bebek olmadı acaba ağır kaldırmaktan olurmu bilgisi olan varmı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hayırlı olsun diyorum öncelikle.allah tamamını erdirsin inşallah.bence agrı kaldırma.ne olur neolmaz.bende bazen unutuyorum ama eşim hatırlatıyor saolsun.asla agır kaldırtmıyor.bazen çok abartıyor.iki kiloluk bişeyi bile kaldırtmıyor.bence sende kaldırma

slm hanımlar evdeki işler hep bize bakıyor ben çok fazla ağır kaldırırım devamlı evin şekli değişir yine böyle değiştirirken arkadaşım söyledi belin aaçılır çocuğun olmaz e kaç aydır olmuyorda doktorada gitmiştim yumurta oluyor prblem yok ama bebek olmadı acaba ağır kaldırmaktan olurmu bilgisi olan varmı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Zannetmiyorum ama doktora sormakta fayda var.

merhab arkadaşım bende zannetmiyorum ağır kaldırmaktan olmayacağını köylerde yaşayan kadınlar sırtlarında odunlar çuvallar küfeler taşıyorlar üstüne üstelik 8 9 tanede doğuruyorlar onlar nasıl hamile kalmışlar rabbim ne verirse hayırlısını versin elbet zamanı gelinde anne olmak isteyenlere bebeklerini nasip edecektir rabbim

eğer bebek düşünme aşamasındaysanız yani korunmuyorsanız ağır kaldırmak etkiler canım çünkü rahime tutunmaz bebek ağırlıktan yüzünden dikkat et kaldırma

eskilerin demesine göre
sırta değil de önden doğru kaldıracağınız ağırlık altıda zorlar derler
eskilerin demesine göre birde eskilerde korunma yöntemi zıplayarak olurmuş
özellikle ilişkkiden sonra zıplayarak çocuğun olmayacağına inanırlarmış

Back
X