Merhaba ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım bir aksilik olmazsa Aralık da doğumum var yani çok uğraşlar verdik bu süreçte çok zor bebek sahibi olduk ya gene de doğum sonrası psikolojik sıkıntılar yaşanıyor mu
Bizim evliliğimizin ilk yıllarında eşim büyük bir hata yaptı o hatayı annesi görmezden geldi oğlunun arkasında durdu bende çok gerilmiştim o dönem ikisine de resti çektim eşime de boşayacağım seni dedim sonra eşimle arayı düzelttik akabinde kaynana da artık çekinmeye başladı benden yani tedavi süresince annem yanımda idi doğumdan sonra da annem genelde kalır kaynanam da kalsın tabi ama artık kaynanam bu durumlara pek sesini çıkarmıyor o eski fenalıgı kalmadı umarım doğumdan sonra bu konulardan stres yaşamamAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, tüp bebek anneleri daha meyilli oluyormuş maalesef ancak benimki tamamen kötü kaynana sendromuydu. Kayınvalidenizi getirtmeyin doğuma, bir şey olmaz
Merhaba,Benim gebeligim biraz riskliydi ve 38. Haftada dogum yaptım.Sonrasında sütümün azlığından cocugum sarılık oldu,Daha sonra cocugu beslemek icin uyandıramaz oldum.Yeni doganların 2 saatte bir beslenmesi lazım ben 5 saatte zor uyandırıyordum.Bi problem var diye dusunup dert ettim ve lohusaligimin 10. Gunu yalnız kaldım.Lütfen cevrenizden yardım istrmekten cekinmeyin,kim olursa.Yalnız kalmamaya calışın iyi hissedene kadar.Dilerim saglıkla alın bebeginizi kucagınızaMerhaba ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım bir aksilik olmazsa Aralık da doğumum var yani çok uğraşlar verdik bu süreçte çok zor bebek sahibi olduk ya gene de doğum sonrası psikolojik sıkıntılar yaşanıyor mu
Benim annem ve kayinvalidem rahmetli oldu.Keske olsalardı hayatta güzel insanlardı.Bende hep onlari dusunup uzuldum herkesin annesi kayınvalidesi var diye.Ama sizin durumuz gibide olabiliyor tabi.Ferahlıkla gelsin bebeginiz insallahBizim evliliğimizin ilk yıllarında eşim büyük bir hata yaptı o hatayı annesi görmezden geldi oğlunun arkasında durdu bende çok gerilmiştim o dönem ikisine de resti çektim eşime de boşayacağım seni dedim sonra eşimle arayı düzelttik akabinde kaynana da artık çekinmeye başladı benden yani tedavi süresince annem yanımda idi doğumdan sonra da annem genelde kalır kaynanam da kalsın tabi ama artık kaynanam bu durumlara pek sesini çıkarmıyor o eski fenalıgı kalmadı umarım doğumdan sonra bu konulardan stres yaşamam
Tek basıma ben nasıl yaparımMerhaba,Benim gebeligim biraz riskliydi ve 38. Haftada dogum yaptım.Sonrasında sütümün azlığından cocugum sarılık oldu,Daha sonra cocugu beslemek icin uyandıramaz oldum.Yeni doganların 2 saatte bir beslenmesi lazım ben 5 saatte zor uyandırıyordum.Bi problem var diye dusunup dert ettim ve lohusaligimin 10. Gunu yalnız kaldım.Lütfen cevrenizden yardım istrmekten cekinmeyin,kim olursa.Yalnız kalmamaya calışın iyi hissedene kadar.Dilerim saglıkla alın bebeginizi kucagınıza
Basınız sagolsun ne olursa olsun biri bizim canımız diğeri eşimizin canı hepsinin basımızın üstünde yeri var ben doğumdan sonra ikisinide çağıracağım ikisine de muhtacım çünkü gelirler gelmez ler onların bileceği iş ama iki taraf içinde ilk torun herkes heyecanlı gelirler sanırımBenim annem ve kayinvalidem rahmetli oldu.Keske olsalardı hayatta güzel insanlardı.Bende hep onlari dusunup uzuldum herkesin annesi kayınvalidesi var diye.Ama sizin durumuz gibide olabiliyor tabi.Ferahlıkla gelsin bebeginiz insallah
Cok tesekkür ederim.Ben sunu anladım bi evkat cok zor buyuyor ve gercekten annelerin hakkı ödenmez,Eksik olmasinlar hiç.Ben 38 yasındayım ve BursadayımTek basıma ben nasıl yaparıminşallah sizde bu süreci çocuğunuz ile birlikte sağlıklı bir şekilde bir an önce atlatırsınız
İlk çocuğunuz sanırım bu günler de geçer varlığına şükürCok tesekkür ederim.Ben sunu anladım bi evkat cok zor buyuyor ve gercekten annelerin hakkı ödenmez,Eksik olmasinlar hiç.Ben 38 yasındayım ve Bursadayım
Merhaba ne durumdasiniz acaba ???Selam herkese
Tüp bebek yoluyla hamile kaldım.Ve dogum sonrası ağır depresyon gecirdim.Suan duygu durumu duzenleyici paxera ve rexapin kullanıyorum.Benim gibi olup ilac kullanan ve emziren var mı merak ediyorum.Sütüm basından beri cok az.Doktor emzir diyor ama venim icim el vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?