Ağır obesifim :((

cibis

kısaca kimyager
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
67
3
86
Adana
Herşeyin farkındayım aslında
Aşk ve ilişkiler konusunda çok takıntılıyım.
güzel bi kızım birsuru çıkma teklifleri alıyorum. çogu kişinin ulaşamadıgı kişiler bana teklif ediyor ama ben kimsedn kolay kolay hoşlanamıyorum direk red ediyorum .hoşlanıncada kafayı takıyorum kaybetme korkusu oluyor. ayrlnca zorluyorum tekrar barşmak için boşvermiyorum. sürekli zorluyorum o kişide.. taaaki yeni birinden hoşlanana kadar . kendimi değersizleştiriyorum elimde tutmak icin uğraşıyorum ama olmuyor kovalıyorum hep. gurur falan hiç yapmam erkek gibiyim ben uğraşıyorum hep.o kişi hayatımın merkezi oluyor. egolarım çok düşük. hayatıma renk katan tek şey aşk bu olmayınca haytımı karanlık görüyorum başka hiç bişeye değer vermiyorum ne para ne pul sadece karşılıklı aşkmla evlenmek hayatımın tek amacı. bu ruh halinden kurtulamıyorum ilaç kullanmak istemiyorum asosyalimdirde . elmde tutamıyorum kimseyi. şuandada 2 haftalık biten ilişkimi döndürmeye çalışıyorum.en düzgün ilişkimde buydu . diğer ilşkilerim başlamadan bitiyodu. yalvarıyorum çocuğa öyle aşık değilim sadece hoşlanmştm kafayı taktım. ondan başkası olmaz gibi geliyo.

Son düzenleme:

takıntıların için destek al canım, nerede olduğunu yaz tavsiyelerde bulunalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…