Agır uyku

rahatlık bence. gamsız olduklarından. çocuğum dönse uyanıyorum sesine. niye? çünkü aklımda hep var. veya kapı sesi falan duysam uyanırım. yine aynı sekilde korkarım eve biri girecek falan vs. ama bzim kocalar davul çalsan uyanmazlar. düşünmüyorlarki uyansınlar.

Aynen bende oyleyim. Kirk kere kontorl ederim evi bisey acik kaldimi kapi kilitli mi ? Pencere kapalimi ? Disarda camasir varmi ? Avize mi sallandi ? O ses nerden geldi ?

Hirsiz kapiyi zorlandiginda bile kalkmadi beni hayal gormekle sucladi sabah komsular soyleyince inandi anca bana. Ben korkmayimde kim korksun

rahatlık bence. gamsız olduklarından. çocuğum dönse uyanıyorum sesine. niye? çünkü aklımda hep var. veya kapı sesi falan duysam uyanırım. yine aynı sekilde korkarım eve biri girecek falan vs. ama bzim kocalar davul çalsan uyanmazlar. düşünmüyorlarki uyansınlar.

Bu kadar acımasız olmayın yahu mutlaka öyle olanları vardır ama genelleme yapmayalım lütfen 😁😁 Mesela ben çok kaygılı bir insanımdır, bazen düşünmekten uyuyamam ya uyurken bi şey olursa diye uyumadan önce elli tane senaryo kurarım şu olursa şunu yaparım falan diye. Ama her şey uyuyana kadar. Kapı sesi duysam ben de uyanırım ama duymuyorum ki. Veya ciddi ciddi çocuk yapmamayı düşünüyorum ya ağlar da duymazsam uyurken diye. Duymayabilirim çünkü. Rahatlık mı bu? Kendimi savunmak için de yazmadım, eşlerinizin gamsız olduğunu düşünmeyin diye yazdım. gerçekten duymuyoruz birçoğumuz 😂

Bu kadar acımasız olmayın yahu mutlaka öyle olanları vardır ama genelleme yapmayalım lütfen 😁😁 Mesela ben çok kaygılı bir insanımdır, bazen düşünmekten uyuyamam ya uyurken bi şey olursa diye uyumadan önce elli tane senaryo kurarım şu olursa şunu yaparım falan diye. Ama her şey uyuyana kadar. Kapı sesi duysam ben de uyanırım ama duymuyorum ki. Veya ciddi ciddi çocuk yapmamayı düşünüyorum ya ağlar da duymazsam uyurken diye. Duymayabilirim çünkü. Rahatlık mı bu? Kendimi savunmak için de yazmadım, eşlerinizin gamsız olduğunu düşünmeyin diye yazdım. gerçekten duymuyoruz birçoğumuz 😂

Bende saglik sorunu olmadigi surece uyandirilmak istemem ama bu saglik sorunu sonucta. Korkuyor insan ister istemez.
Birde dogumdan sonra bana dese ki sen uyu ben kalkarim cocuga bakmaya aboo mumkun degil kalkmazz..

benim esimde böyle ya , sanki hic uyumuyor gibi geliyor bazen , uykusunda nefes alip verisimi kontrol ederdi ben hamileyken cok sinir bozucu bir durum . su icmek istemek , tuvalete gitmek yada en basitinden kalkip cocuklari kontrol etmek bile iskence oluyor :kızgın: ama okudum konuyu da sahsenuykusunun agir olmasindansa böyle olmasi daha iyi geldi.

konu sahibi bu durum düzelir mi bilmiyorum ama insallah esinizin uyku saatleri disinda dogurursnuz , hayirli doglumlar dilerim size , saglikla alin bebeginizi kucaginiza :KK200:

Valla ben bilemedim ağır olması daha mı kötü olurdu yoksa iyi mi:) hani normal insan gibi uyansa tamam da panikle bir tuhaf uyanıyor. Sinirim bozuluyor haliyle. Evde yürümeye korkuyorum.

Ben de uyanamıyorum ama gamsız olduğumdan değil. Anksiyete teşhisli biriyim genel olarak kimsenin takmadığı şeyleri ihtimalleri düşünürüm. Uyuyunca işler değişiyor işte ne yapabilirim bende bilmiyorum.
Mesela senelerce alarm duymadım ben. 2 aydır duyuyorum quenn- we are the champions yaptım zil sesini. İlk defa bir alarmı duydum. Uyanamayanlar bir denesin derim. Müziğin akışından sanırım ilk dakikanın sonuna doğru uyanıyorum

hemcinsim boyle diyince bise diyemedim haklisin😂

Aynen bende oyleyim. Kirk kere kontorl ederim evi bisey acik kaldimi kapi kilitli mi ? Pencere kapalimi ? Disarda camasir varmi ? Avize mi sallandi ? O ses nerden geldi ?

Hirsiz kapiyi zorlandiginda bile kalkmadi beni hayal gormekle sucladi sabah komsular soyleyince inandi anca bana. Ben korkmayimde kim korksun
bu erkekler bi alem. Allah korusun valla

benim esimde boyleydi hala boyle gercide hamileyken bir gece bacagima kramp girmisti daha 12 haftalik hamileydim sanirim ben feryadi basinca noluyo noluyo diyip panik panik giyinip beni almadan arabaya kosmustu dur nereye falan dedim ama uyku sersemi adam demekki dogursaydim yaninda hastaneye kendi kosup gidecekti oyle bir durumda sizinkide uyanir kesin olmadi bir kac gece alistirma yapin bakalim napiyo

30 senelik adam 3 günde değişmez ki, b planı bulundurun ambulansı aramak, taksi çağırmak, aileden başkalarını yakında tutmak, aileden başka birine taşınmak, sezaryen için gün alıp planlı doğurmak, çığlık atıp komşuları başına toplamak, camları pencereleri açıp uyandırmak, doktora götürüp ilaç almasını sağlamak...
Dürtünce uyanmıyorsa dürtünce uyanmaz yani başka şeyler yap

Valla ben bilemedim ağır olması daha mı kötü olurdu yoksa iyi mi:) hani normal insan gibi uyansa tamam da panikle bir tuhaf uyanıyor. Sinirim bozuluyor haliyle. Evde yürümeye korkuyorum.
Zormuş evet, sürekli tetikte olmalısın sanırım. Eşim normal uyanıyor ama her sesi hastalığa yada kötülüğe yoruyor benim de o sinirimi bozuyor. Çocuklari kontrol edicem mesela noldu hastalar mi? Şu içmeye kalkarım noldu başın mi ağrıyor 🙄

Valla benim eşim deprem oldu çığlık çığlığa baģırdım yine uyanmadı.uyurken baska birisi gibidir.eminim hırsız görse döner arkasını yatar o derece.Allaha emanetim :KK53:

Valla benim eşim deprem oldu çığlık çığlığa baģırdım yine uyanmadı.uyurken baska birisi gibidir.eminim hırsız görse döner arkasını yatar o derece.Allaha emanetim :KK53:

Bende ondan korkuyorum gece kalksam hirsizla karsi karsiya gelsem cigligi basarken hirsiz agzimi tutsa ne bilim beni bicaklasa 😳😳😳 tamam ben en kotusunu düsünüyorum hep. Ama ciglik atsam ruya goruyorum heralde deyip uyumaya devam eder kesin eşim. 🤭

Sizinkide ayniymiş valla 🤔

30 senelik adam 3 günde değişmez ki, b planı bulundurun ambulansı aramak, taksi çağırmak, aileden başkalarını yakında tutmak, aileden başka birine taşınmak, sezaryen için gün alıp planlı doğurmak, çığlık atıp komşuları başına toplamak, camları pencereleri açıp uyandırmak, doktora götürüp ilaç almasını sağlamak...
Dürtünce uyanmıyorsa dürtünce uyanmaz yani başka şeyler yap

Muhtemelen gece dogurursam esim ertesi sabah işe giderken farkedecek nasilsa. Bide bana kizar beni niye uyandirmadin diye.

Yok zaten bana ders olldu o. Ikinci hatta ucuncu secenegi düsünmek farz oldu.

Doğum sancin olursa yataktan tep valla bu ne canım hamilesin acım olsa bile 3 kez uyandirsam kızar diyorsun. Kış uykusuna yatıyor sanki. Canindan kiymetli mi kız tep gitsin. :KK70:

Back
X