• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agirlik kaldirmak!

umutlardunyasi

sydney
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
288
7
96
- Yurtdışı
Kizlar ben yurdisinda calisiyorum. Bir kreste bebek odasindayim. Bazi bebekler cok agir geliyor. Bazilari 18 kilonun uzerindedir. Gecen gun isteyken ara ara kraplar girdi. Acaba mudurume konusmalimiyim beni baska bir odaya vermesi icin? Sizce agirlik kaldirma bebege zarar verirmi? Ben sadece 42 kiloyum ve 5 haftalik hamileyim.

Kizlar ben yurdisinda calisiyorum. Bir kreste bebek odasindayim. Bazi bebekler cok agir geliyor. Bazilari 18 kilonun uzerindedir. Gecen gun isteyken ara ara kraplar girdi. Acaba mudurume konusmalimiyim beni baska bir odaya vermesi icin? Sizce agirlik kaldirma bebege zarar verirmi? Ben sadece 42 kiloyum ve 5 haftalik hamileyim.

ağırlık kaldırmaman lazım kesinlikle, mümkünse başka bir birime geç. ağırlık kaldırmak hamilelikte herkesçe bilinen sakıncalı bir harekettir. sağlıkla bebeğine kavusman dileğiyleopuyorumnanaktan

valla belki karşı çıkacaksınız ama ben neler kaldırdım neler eğer bir bebek düşecekse 9 ayı yataktada geçirseniz düşüyo düşmicekse ne yapsakda Allah onu koruyo,zaten int. araştırdıgım kadarıylada doktorlarda öyle diyo düşecek bebek düşüyo diye ama tabi bebeğin ne kadar sıkı tutunduğuna bağlı birazda o yüzden temkinli olmakiçin sen yinede ağır kaldırma..

ben hamileliğimin ilk aylarında ev taşıdım dikkat etmeye çalışsamda yinede kaldırdığım oldu.ve bide oğlum var onuda kaldırdığım olmuştur mesela bazen gündüzleri yerde uyuyyp kalıyor yatağına götürmek için mecburen kaldırıyorum.ama kaldırmamakta fayda var.2de düşüğüm var bu arada ağır taşıdığım için düşmediler.duruma göre değişiyor düşük sebebi.inş. senin bebişede bişey olmaz

Özellikle ilk aylarda çok daha tehlikeli oldugu söyleniyor agir kaldirmanin. Ben hic dikkat etmedim, çogu seyi kaldirdim çok sukur birsey olmadi ama sen yinede dikkat et

Bazi annelere agirlik kaldirsada bisey olmazmis. Ama ben sadece 42 kiloyum. Tehlikeli oyle degilmi?

İlk bebeğin sanırım.Dikkat etmen gerek.Sadece ilk 3 ay değil hamileliğin boyunca ağırlık kaldırman çok sakıncalı.Rabbim yaşamasını nasip etmişse her şekilde yaşıyor bebekler ama bu demek değildirki tedbir almayalım dikkatsiz olalım.Tedbir bizden takdir Allahtan.O güzel mucizeyi üzme annesi.Dikkat et ona...

canim 5kg dan fazlasini kaldirman kanunende yasak hemen konus seni hafif bir ise atasin böyle bir hakkin var almanya kanunu bu nerdesin bilmiyorum ama bilgin olsun

agir kaldirmak dusuk sebeplerinden degil benim bildigim kadariyla.. yani bebek dusecekse ne olursa olsun dusecek bunu agir kaldirmayarak ya da dikkat ederek engellemen mumkun degil. ama buyukler de bisey soyluyorsa biliyordur dicez artik. sen yine de dikkat canim kaldirmamaya calis

sahsen ben agir kaldirmamaya dikkat ettim .. 4. aydan sonrada yuksege uzanma dediler ona da dikkat ettim... tedbir kulun takdir allah in

Şu zamanlarında yapabileceğin en tehlikeli şey: ağır kaldırmak yasakkelime Doktoruna bile sorma bunu bence,komik olur..Kendine çok dikkat etmelisin..

Back
X