S selinn1 Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2025 361 -72 11 22 Pazar 12:15 Konu Sahibi Konu Sahibi selinn1 #1 Beyaz lökoplaki lezyonlar var doktor ilaç verdi kullanıyorum geçmezse biyopsi yaşılıcak boğazdada yumru hissi var hiç geçmeyen ciddi bişey varmıdır
Beyaz lökoplaki lezyonlar var doktor ilaç verdi kullanıyorum geçmezse biyopsi yaşılıcak boğazdada yumru hissi var hiç geçmeyen ciddi bişey varmıdır
maviagac Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ekim 2020 405 92 48 33 Pazar 19:59 Konu Sahibi Konu Sahibi selinn1 #2 selinn1 .!.: Beyaz lökoplaki lezyonlar var doktor ilaç verdi kullanıyorum geçmezse biyopsi yaşılıcak boğazdada yumru hissi var hiç geçmeyen ciddi bişey varmıdır Genişletmek için tıkla... Umarım yoktur canim.Ama lokoplaki başlı başına önemli bı durum zaten
selinn1 .!.: Beyaz lökoplaki lezyonlar var doktor ilaç verdi kullanıyorum geçmezse biyopsi yaşılıcak boğazdada yumru hissi var hiç geçmeyen ciddi bişey varmıdır Genişletmek için tıkla... Umarım yoktur canim.Ama lokoplaki başlı başına önemli bı durum zaten