Ağız kokusu olan erkekler?

deryadeniz-99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2018
419
369
18
Arkadas ortamında biriyle tanısmıstım gecenlerde ama agzı inanılmaz derecede iprenc
kokuyor kızlar aşırı derecede ilgili süreklı yazıyor ama istemıyorum sogudum sımdı ne desemde bana yazmasa?

Sigaradan mı, yoksa dişinde iltihap varmış gibi mi kokuyor. Keşke bir yakını bunu ona söylese.

Sen soğuk davran. Mesajlara dönme. 5 saat sonra dön. Buluşma. Zamanla vazgeçer.

Sigaradan mı, yoksa dişinde iltihap varmış gibi mi kokuyor. Keşke bir yakını bunu ona söylese.

Sen soğuk davran. Mesajlara dönme. 5 saat sonra dön. Buluşma. Zamanla vazgeçer.

Sigara kullanmıyor ama sigara okadar iğrenc kokmaz bu baska türlü iğrenc kokuyo

Valla ben iyilik olarak mesajda ama acıkca bunu soylerdım en azından bundan sonraki kisiler boyle dusunmesın bı dıscıye falan gidip baktırsın. Sonrada engellerdım.

Ağız bakım ürünleri alıp göndermek lazım.Ustune not olarak bir dost yazarsın :)
Çok güzel fikir. Dentasave alsın çinkolu. Üzerine kişiye özel ibaresi düşsen başkası açmasın. Ağız kokusunuda çok yakının söylemedikçe farketmiyor insanlar. Üzüntü verici. Bende bir yakınımdan alsam söyleyemiyorum sürekli kendi kullandığım ürünleri anlatıyorum fLan

Güldürdün benii:))) Gerçekten her ne kadar basit birşey gibi görünse de bu ayrıntılar çok önemli sigara içiyorsa iğrenç kokuyor gerçekten denk geldim birkaç kere.Beni nişanlımla ilk tanıştığım sıralar böyle yakın mesafe konuşurken ağız kokusundan çok etkilenmiştim yani güzel manada konuşurken çok ferah bir nefesi vardı hala öyle:)) Böyle şeyler ilişkş kalitesini düşürür bence.

Back
X