Ağız kokusu olan erkekler?

Bu konuda yargısız infaz yapmayın arkadaşlar çünkü insanın başına gelince ne yapacağını şaşırıyor.
Doğum yaptım, ve hamileliklerimde toplamda 11 dişimi kaybettim aşırı kalsiyum tedavisi almama rağmen.
Eskiden çektirdiğim dişlerim vardı mecbur kaplama yaptırdım dişlerimi.
Zaten binbir zahmetle acıyla yaptırdım, bitti şimdi de ağız kokusu yapıyor.
Sigara kullanmıyorum, günde 2 kere diş fırçalıyorum, gargaralar gırla.. ama ağzımın koktuğunu hissediyorum ve kimseye 1 mt den fazla yaklaşamıyorum. kimse uyarmadı bu güne kadar ama tükürüğümden alabiliyorum o kokuyu :(
Okadar kötü bişey ki ve nasıl aşacağımı da bilmiyorum.
Bütün kaplamalarımı baştan söktürüp yaptırsam çare olur mu diye düşünüyorum bu ara acısına falan razıyım.Dünyanın en çok özgüven kıran konusuymuş meğer Allah başa vermesin :((

Bu konuda yargısız infaz yapmayın arkadaşlar çünkü insanın başına gelince ne yapacağını şaşırıyor.
Doğum yaptım, ve hamileliklerimde toplamda 11 dişimi kaybettim aşırı kalsiyum tedavisi almama rağmen.
Eskiden çektirdiğim dişlerim vardı mecbur kaplama yaptırdım dişlerimi.
Zaten binbir zahmetle acıyla yaptırdım, bitti şimdi de ağız kokusu yapıyor.
Sigara kullanmıyorum, günde 2 kere diş fırçalıyorum, gargaralar gırla.. ama ağzımın koktuğunu hissediyorum ve kimseye 1 mt den fazla yaklaşamıyorum. kimse uyarmadı bu güne kadar ama tükürüğümden alabiliyorum o kokuyu :KK43:
Okadar kötü bişey ki ve nasıl aşacağımı da bilmiyorum.
Bütün kaplamalarımı baştan söktürüp yaptırsam çare olur mu diye düşünüyorum bu ara acısına falan razıyım.Dünyanın en çok özgüven kıran konusuymuş meğer Allah başa vermesin :KK43:(
Merhaba,

Elmalı sirke ile gargara yapmayı deneyin. Ya da yağ çekme (oilpulling) diye birşey var, duydunuz mu? Hindistan cevizi yağı ile yaparsanız onun da müthis faydasını görürsünüz

Merhaba,

Elmalı sirke ile gargara yapmayı deneyin. Ya da yağ çekme (oilpulling) diye birşey var, duydunuz mu? Hindistan cevizi yağı ile yaparsanız onun da müthis faydasını görürsünüz
Elmalı sirkeyi denedim ama aft yaptı ağzımda suyla seyreltmeme rağmen.
Bu oıipulling denen şeyi hiç duymadım ama araştırıcam.
Çare olursa ne dua ederim size var ya :)

Elmalı sirkeyi denedim ama aft yaptı ağzımda suyla seyreltmeme rağmen.
Bu oıipulling denen şeyi hiç duymadım ama araştırıcam.
Çare olursa ne dua ederim size var ya :)
Ya ramazanda açlıkdan insanın ağzında bir koku olabiliyor ya, ben bunu bir kaçkez denedim, gerçekten gün boyu güzel bir koku oldu aksine. ;) İnşallah size de faydası olur.

Çok igrenc dimi ? Dişleride sarı

Sigara kullanmıyor ama sigara okadar iğrenc kokmaz bu baska türlü iğrenc kokuyo

Aynen cnm 1 metre uzaktan agzı kokuyo yaaa dişleride sarı

Haklısın cnm yaaa
Aklıma geldıkce fena oluyorum
Hayal ettiğim en kötüsü dahi bu eleştirel tavrından daha rahatsız edici gelmedi. Belki bir hastalığı var. Bir canını almadığın kaldı adamın. Konuşmak istemiyorsan konuşma arkadaşım. Yazmazsan o da sana yazmaz. Bu kadar basit.

Back
X