VeNi VNM tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2017 1.626 3.627 53 1 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi #1 Merhaba kızlar 20 aylık bir kızım var ve bir kaç gündür aşırı derecede bir ağız kokusu var dişini falan fırçalıyorum ama geçmiyor ne yapmalıyım
Merhaba kızlar 20 aylık bir kızım var ve bir kaç gündür aşırı derecede bir ağız kokusu var dişini falan fırçalıyorum ama geçmiyor ne yapmalıyım
A Albeni7 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2015 5.306 4.936 123 1 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi #2 Boğazında enfeksiyon olabilir, genelde ondan oluyor çocuklarda ağız kokusu veya dişlerinde çürük...
VeNi VNM tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2017 1.626 3.627 53 1 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi #3 Albeni7 .!.: Boğazında enfeksiyon olabilir, genelde ondan oluyor çocuklarda ağız kokusu veya dişlerinde çürük... Genişletmek için tıkla... Dişinden olduğunu düşünmüyorum daha yeni dişleri çıkıyor ve fırçalıyoruzda
Albeni7 .!.: Boğazında enfeksiyon olabilir, genelde ondan oluyor çocuklarda ağız kokusu veya dişlerinde çürük... Genişletmek için tıkla... Dişinden olduğunu düşünmüyorum daha yeni dişleri çıkıyor ve fırçalıyoruzda
A Albeni7 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2015 5.306 4.936 123 1 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi #4 Nida615 .!.: Dişinden olduğunu düşünmüyorum daha yeni dişleri çıkıyor ve fırçalıyoruzda Genişletmek için tıkla... Ateşini huysuzluğunu kontrol edin varsa ateşi flan bademciklerindendir büyük ihtimal , tabi en doğrusunu doktorunuz bilir
Nida615 .!.: Dişinden olduğunu düşünmüyorum daha yeni dişleri çıkıyor ve fırçalıyoruzda Genişletmek için tıkla... Ateşini huysuzluğunu kontrol edin varsa ateşi flan bademciklerindendir büyük ihtimal , tabi en doğrusunu doktorunuz bilir
VeNi VNM tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2017 1.626 3.627 53 1 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi #5 Albeni7 .!.: Ateşini huysuzluğunu kontrol edin varsa ateşi flan bademciklerindendir büyük ihtimal , tabi en doğrusunu doktorunuz bilir Genişletmek için tıkla... Öyle belirtiler yok yarın aile doktoruna götürürüm olmadı çocuk doktoruna çünkü gerçekten rahatsız edici bir durum söz konusu çok kötü kokuyor
Albeni7 .!.: Ateşini huysuzluğunu kontrol edin varsa ateşi flan bademciklerindendir büyük ihtimal , tabi en doğrusunu doktorunuz bilir Genişletmek için tıkla... Öyle belirtiler yok yarın aile doktoruna götürürüm olmadı çocuk doktoruna çünkü gerçekten rahatsız edici bir durum söz konusu çok kötü kokuyor
PaytiPo Bana Allah Yeter!!! Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2012 3.661 3.047 158 13 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi #6 Nida615 .!.: Öyle belirtiler yok yarın aile doktoruna götürürüm olmadı çocuk doktoruna çünkü gerçekten rahatsız edici bir durum söz konusu çok kötü kokuyor Genişletmek için tıkla... götürdüz mü neymiş sebep?? benimkide hastalanınca kokuyordu şimdilerde yine başldı ama hasta değil
Nida615 .!.: Öyle belirtiler yok yarın aile doktoruna götürürüm olmadı çocuk doktoruna çünkü gerçekten rahatsız edici bir durum söz konusu çok kötü kokuyor Genişletmek için tıkla... götürdüz mü neymiş sebep?? benimkide hastalanınca kokuyordu şimdilerde yine başldı ama hasta değil
VeNi VNM tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2017 1.626 3.627 53 13 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi #7 Götürdüm canım boğaz enfeksiyonu dedi doktor sprey verdi şimdi geçti
rikiz35 benim de bebeğim olsun Kayıtlı Üye 9 Haziran 2017 104 55 48 46 5 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi #8 Nida615 .!.: Merhaba kızlar 20 aylık bir kızım var ve bir kaç gündür aşırı derecede bir ağız kokusu var dişini falan fırçalıyorum ama geçmiyor ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Canım hemen bir kbb uzmanına götür bademcik iltihabı olmuş olabilir dişle bir alakası olmaz bu yaşta
Nida615 .!.: Merhaba kızlar 20 aylık bir kızım var ve bir kaç gündür aşırı derecede bir ağız kokusu var dişini falan fırçalıyorum ama geçmiyor ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Canım hemen bir kbb uzmanına götür bademcik iltihabı olmuş olabilir dişle bir alakası olmaz bu yaşta
VeNi VNM tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2017 1.626 3.627 53 6 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi #9 Götürdüm canım boğaz enfeksiyonu çıktı tedavi ettirdim rikiz35 .!.: Canım hemen bir kbb uzmanına götür bademcik iltihabı olmuş olabilir dişle bir alakası olmaz bu yaşta Genişletmek için tıkla...
Götürdüm canım boğaz enfeksiyonu çıktı tedavi ettirdim rikiz35 .!.: Canım hemen bir kbb uzmanına götür bademcik iltihabı olmuş olabilir dişle bir alakası olmaz bu yaşta Genişletmek için tıkla...
VeNi VNM tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2017 1.626 3.627 53 26 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi #10 Teşekkür ederim canım biz halettik konuyu bogaz enfeksiyonu varmış kuzumda Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2018