Ağız kokusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

VeNi

VNM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2017
1.626
3.627
53
Merhaba kızlar 20 aylık bir kızım var ve bir kaç gündür aşırı derecede bir ağız kokusu var dişini falan fırçalıyorum ama geçmiyor ne yapmalıyım

Boğazında enfeksiyon olabilir, genelde ondan oluyor çocuklarda ağız kokusu veya dişlerinde çürük...

Boğazında enfeksiyon olabilir, genelde ondan oluyor çocuklarda ağız kokusu veya dişlerinde çürük...
Dişinden olduğunu düşünmüyorum daha yeni dişleri çıkıyor ve fırçalıyoruzda

Dişinden olduğunu düşünmüyorum daha yeni dişleri çıkıyor ve fırçalıyoruzda
Ateşini huysuzluğunu kontrol edin varsa ateşi flan bademciklerindendir büyük ihtimal , tabi en doğrusunu doktorunuz bilir

Ateşini huysuzluğunu kontrol edin varsa ateşi flan bademciklerindendir büyük ihtimal , tabi en doğrusunu doktorunuz bilir
Öyle belirtiler yok yarın aile doktoruna götürürüm olmadı çocuk doktoruna çünkü gerçekten rahatsız edici bir durum söz konusu çok kötü kokuyor

Öyle belirtiler yok yarın aile doktoruna götürürüm olmadı çocuk doktoruna çünkü gerçekten rahatsız edici bir durum söz konusu çok kötü kokuyor
götürdüz mü neymiş sebep?? benimkide hastalanınca kokuyordu şimdilerde yine başldı ama hasta değil

Götürdüm canım boğaz enfeksiyonu dedi doktor sprey verdi şimdi geçti

Merhaba kızlar 20 aylık bir kızım var ve bir kaç gündür aşırı derecede bir ağız kokusu var dişini falan fırçalıyorum ama geçmiyor ne yapmalıyım
Canım hemen bir kbb uzmanına götür bademcik iltihabı olmuş olabilir dişle bir alakası olmaz bu yaşta

Teşekkür ederim canım biz halettik konuyu bogaz enfeksiyonu varmış kuzumda

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…