Ağızdan alınan progesteronun yararı yok mudur?

bebek_bebek

pamuk prensim
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
148
8
46
İstanbul
Doktor Bey,
Klomen ve çatlatma iğnesi ile tedavi oldum. Şuan 5 haftalık hamileyim. Bhcg değerim 841. Rahim duvarı 12mm. Bu değerler gebelik oluşmuş demek midir?
Kimyasal gebelik aşamasını geçmiş oluyor muyum?
Adet günümde hafif ağrı ile kan gelmişti sonra kesildi. Lekelenme arada devam ediyor. Lekelenme için progesteronu ağızdan 3*1 almaya başladım ama devlet hast.de dr. ağızdan alınanın yararı olmadığını fitil olarak almam gerektiğini söyledi. Fitil daha önceki tedavide içeride birikme yapmıştı o nedenle kullanmak istemiyorum. Ağızdan alınan progesteronun yararı yok mudur? Ya da forumda okudum crinone jel kullanabilir miyim?
Teşekkür ederim.

canım doktor bey cevap verecekdir muhakkak hayırlı olsun bhcg sonucun çok güzel ayrıca bende önce alttan hamileliğimde 12.haftaya kadar crinone jel kullandım sonrada ağızdan alınan progestron ilacına geçdim. Sağlıcakla kal inşallah

Sağol arkadaşım.Devlet hastanelerinde jel reçete edilmiyor.Dr bey onaylarsa ben de jel kullanmak istiyorum.Ama progesteron ağızdan niye alınmıyor anlamış değilim.

bencede çok etrafımda çoğu kişi ağızdan alınan progestron kullandı ve hiçbir sorun olmadı doktor bey cevap verince için rahatlar olmadı başka bir doktora görünürsün

Crinone de birikme yapacaktır. Ağızdan alınanın etkinliği vajinale göre daha iyidir. Bebeğinizin kalp atımları görülünce bizimle paylaşmanızı dilerim...

Crinone de birikme yapacaktır. Ağızdan alınanın etkinliği vajinale göre daha iyidir. Bebeğinizin kalp atımları görülünce bizimle paylaşmanızı dilerim...

Doktor bey çok teşekkür ederim cevap için.
Bugün bhcg 1520 vajinal usg de kese göründü ama arada kahverengi kanama var ve sürekli yatak istirahatı verdiler.35 yaşındayım sürekli yatmak dolaşımla ilgili probleme sebep vermez mi acaba?Oral yoldan 3*100 progestan alıyorum acaba 3*200mg alsam mı?Daha adet gecikmesi olmadan önce saçımı boyatmıştım bunun embriyoya zararı olmuş olabilir mi?Düşük olmaması için yapabileceğim başka bir şey var mı dr.bey?
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.

harika doğumu da bizimle paylaşın, endişelenmeyin, doktorunuza güvenin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…