Agizdan nefes alma sorunumuz

aquarius24

Dilhûn
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
2.192
2.984
133
Arkadaslar bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacim var. Benim oglum dogdu dogali neredeyse hep agzi acik nefes aliyordu. Uyurken ve uyanikkende. Suan 16 aylik ve hala devam ediyor hatta artik sürekli agzi acik. Henüz daha 7 8 aylikti doktora götürdük bir takim muayeneler yapildi agirlikli olarak geniz eti veya burnunda etmi var diye bakildi birsey cikmadi. Ben zamanla düzelcek heralde diye beklerken bugün internette arastirdim meger ne kadar sakincali bir durummus. Suan kendimi yiyip bitiriyorum resmen, evet doktora götürdüm herseyi normal dendi fakat üstünde durmaliydim. 16 aydir gece uykusunu rahat yapamiyor cocugum baslarda sebebi gaz sancisiydi fakat okudumki o bile sirf burnundan dolayi rahat ememedigi icin midesini havayla doldurmasiyla alakali olabilirmis. Bugüm doktora anlattim durumu asiri kuruluktan kaynaklaniyodur dedi ve 2 cesit burun spreyi verdi, biri deniz suyu digeri burun icini nemli tutmasi icin yagli bisey. Ama cocugum burnunu iceri cekemiyorki spreyi sıkınca haliyle geri akıyor. Varmı aranızda hiç bebeği ağızdan nefes alıpta sonradan burundan almaya başlayan?

Back