Ağlama Anne....

meliha81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
540
6
118
44
Ağlama Anneee,
henüz küçücüktüm elleri ayakları kucucuk bır bedendım ben kucuk bır bezelye tanesıydım. mucizevi bir seydim anne… senın gözlerinden görünüşüm kapkaranlık bır fotoğraf karesınde kucuk bır keseydim… mutlu muydun şaşkın mıydın ?bilmiyorum belki anıden karsına cıkmıştım belkide uzun süre beklenılmiştım .sana bu kocaman dünyada kucuk bır hedıyeydim.
Canım annem sana tutunmam gerekıyordu sımsıkı sarılmam gerekıyordu büyümelıydım karnında daha da buyuyup kucuk ayaklarımla kucuk tekmelerımı hıssetmeliydin. senı ve sevgılı babamı mutlu etmelıydım. Ellının sıcaklığını yuregının sevgısını hıssedıyorum anne cok kucuk olabılırım ama benım kalbım kocaman anne…
Uykularını kaçıran sorular var aklında şimdi . sürekli nedeni düşünüyorsun, kendinii suçluyorsun ,herkesin gözlerinden gözlerını kaçırıyorsun ne konuşmak geliyor ne de cıglık cıglıga kalmış yüreğinle susmak….gögüslerinin sızısı hala benı sana hatırlatıyor , gece anıden uyanıp artık bos kalan karnında elini gezdırıyorsun sonra derın bır nefes alıp göz yaslarına boğuluyorsun sessiz sessiz aglıyorsun gidişime. senın her göz yasın benım yüreğime damlayan bir ateş anne.yanağından süzülen gözyaşlarını kucucuk ellerımle siliyorum ve dualarına dualarımı ekliyorum güzel annem.
ağlama artık anne, üzülme senden kopuşuma.kucucuk meleğinim artık senın için dualar eden.cennetin kapısından birlikte huzurla girmek için seni bekleyen VUSLAT BEBEĞİNİM.yüregindeki acını bıtır artık anne. ben en savunmasız halimle en güvenli yerdeyim...ne olur artık ağlama tebessüm et bana anne.güçlü ol benim için, mutlu ol ve seni cok seven cennetteki bebegini unutma gülümse anne
melegin

Son düzenleme:
[ı]ağlama anneee,
henüz küçücüktüm elleri ayakları kucucuk bır bedendım ben kucuk bır bezelye tanesıydım. Mucizevi bir seydim anne… senın gözlerinden görünüşüm kapkaranlık bır fotoğraf karesınde kucuk bır keseydim… mutlu muydun şaşkın mıydın ?bilmiyorum belki anıden karsına cıkmıştım belkide uzun süre beklenılmiştım .sana bu kocaman dünyada kucuk bır hedıyeydim.
Canım annem sana tutunmam gerekıyordu sımsıkı sarılmam gerekıyordu büyümelıydım karnında daha da buyuyup kucuk ayaklarımla kucuk tekmelerımı hıssetmeliydin. Senı ve sevgılı babamı mutlu etmelıydım. Ellının sıcaklığını yuregının sevgısını hıssedıyorum anne cok kucuk olabılırım ama benım kalbım kocaman anne…
uykularını kaçıran sorular var aklında şimdi . Sürekli nedeni düşünüyorsun, kendinii suçluyorsun ,herkesin gözlerinden gözlerını kaçırıyorsun ne konuşmak geliyor ne de cıglık cıglıga kalmış yüreğinle susmak….gögüslerinin sızısı hala benı sana hatırlatıyor , gece anıden uyanıp artık bos kalan karnında elini gezdırıyorsun sonra derın bır nefes alıp göz yaslarına boğuluyorsun sessiz sessiz aglıyorsun gidişime. Senın her göz yasın benım yüreğime damlayan bir ateş anne.yanağından süzülen gözyaşlarını kucucuk ellerımle siliyorum ve dualarına dualarımı ekliyorum güzel annem.
Ağlama artık anne, üzülme senden kopuşuma.kucucuk meleğinim artık senın için dualar eden.cennetin kapısından birlikte huzurla girmek için seni bekleyen vuslat bebeğinim.yüregindeki acını bıtır artık anne. Ben en savunmasız halimle en güvenli yerdeyim...ne olur artık ağlama tebessüm et bana anne.güçlü ol benim için, mutlu ol ve seni cok seven cennetteki bebegini unutma gülümse anne
melegin[/ı]

işte insanın bir annenin yüreğinin yangını anca böle ifade edilir....rabbim bizleri meleklerimizin şefaatinden mahrum bırakmaz inş... Allahım sabrımızı sonsuz eylesin inş...

meleğini kaybeden bu kadar annenin, hepimizin hislerinin tercümanı olmuşsun, kalemine, yüreğine sağlık.

Düzenle
bebegimm
30 Temmuz 2011 Cumartesi, 00:23 · tarihinde Emine Aykurt Onarıcı tarafından eklendi

* Herkese Açık
* Arkadaşlar (+)
* Sadece Ben (+)
* Özel
*
* Yakın Arkadaşlar
* Batikent Şevket Evl Anadolu Tic Lisesi
* Tüm listeleri gör...
* cilt bakım uzmanı
* Aile
* Ankara Civarından
* Tanıdıklar
*
* Geri Dön

“ Zamansız açtı dalda bir tomurcuk ve zamansız esti bir rüzgar.

Açmadan soldu tomurcuk dalında, kırıldı dal kederinden.

ve

Bir damla yaş aktı yaşlı ağacın gövdesinden.

Ve o yaş en parlak yıldız şimdi, o ağacı gökyüzünden seyreden.“Annesiz büyür mü bebekler ? “Oysa burnumda sizin kokunuzz olmalı.

Biriri tutuyor elimden, birileri birşeyler söylüyor.

Ağlayamıyorum.

Ağlama üzülür diyorlar.

Söz verdim, ağlayamıyorum.

Peki ağlarsam üzülürmüsünüz?

Ağlamak istiyorum.

Gözlerimi kapatıyorum.

Gözlerinizi görüyorum.

elleriniz yumuk yumuk.

Ellerinizi uzatıyorsun.

Uzanıyorum ellerinize

Tam tutacakken kayboluyorsunuzz

Gözlerim açıkken görmek istiyorum sizi,

Çünkü ne zaman kapasam gözlerimi kayboluyorsunuzz Melekler örtermi kanatlarıyla ölen bebeklerin üzerini

Uyuyup kalmışım bir vakit.

yanımdasınız.

Kollarımın arasında.

Mis gibi süt kokuyorsunuzz.

bir yıldız kayıyor geceden.

Ağla diyorsunuzz.

Ağla anne üzülmeyizz.

Toplar göz yaşlarını bize getirir melekler.

Özlediğimizde kayan bir yıldızda seyrederizz yüzünü,

Senin yerine melekler uyutur bizii.

Ve melekler senin ninnilerini söyler.

Ve melekler üstümüzüü kanatlarıyla örter.

Üşümeyizz.

Ve üzülme anne ölen bebekler büyümek için annelerini bekler.

Düzenle
bebegimm
30 Temmuz 2011 Cumartesi, 00:23 · tarihinde Emine Aykurt Onarıcı tarafından eklendi

* Herkese Açık
* Arkadaşlar (+)
* Sadece Ben (+)
* Özel
*
* Yakın Arkadaşlar
* Batikent Şevket Evl Anadolu Tic Lisesi
* Tüm listeleri gör...
* cilt bakım uzmanı
* Aile
* Ankara Civarından
* Tanıdıklar
*
* Geri Dön

“ Zamansız açtı dalda bir tomurcuk ve zamansız esti bir rüzgar.

Açmadan soldu tomurcuk dalında, kırıldı dal kederinden.

ve

Bir damla yaş aktı yaşlı ağacın gövdesinden.

Ve o yaş en parlak yıldız şimdi, o ağacı gökyüzünden seyreden.“Annesiz büyür mü bebekler ? “Oysa burnumda sizin kokunuzz olmalı.

Biriri tutuyor elimden, birileri birşeyler söylüyor.

Ağlayamıyorum.

Ağlama üzülür diyorlar.

Söz verdim, ağlayamıyorum.

Peki ağlarsam üzülürmüsünüz?

Ağlamak istiyorum.

Gözlerimi kapatıyorum.

Gözlerinizi görüyorum.

elleriniz yumuk yumuk.

Ellerinizi uzatıyorsun.

Uzanıyorum ellerinize

Tam tutacakken kayboluyorsunuzz

Gözlerim açıkken görmek istiyorum sizi,

Çünkü ne zaman kapasam gözlerimi kayboluyorsunuzz Melekler örtermi kanatlarıyla ölen bebeklerin üzerini

Uyuyup kalmışım bir vakit.

yanımdasınız.

Kollarımın arasında.

Mis gibi süt kokuyorsunuzz.

bir yıldız kayıyor geceden.

Ağla diyorsunuzz.

Ağla anne üzülmeyizz.

Toplar göz yaşlarını bize getirir melekler.

Özlediğimizde kayan bir yıldızda seyrederizz yüzünü,

Senin yerine melekler uyutur bizii.

Ve melekler senin ninnilerini söyler.

Ve melekler üstümüzüü kanatlarıyla örter.

Üşümeyizz.

Ve üzülme anne ölen bebekler büyümek için annelerini bekler.

çokkkkkkkkkkkk güzel....canımız meleklerimiz herşeyimiz....

Ağlama Anneee,
henüz küçücüktüm elleri ayakları kucucuk bır bedendım ben kucuk bır bezelye tanesıydım. mucizevi bir seydim anne… senın gözlerinden görünüşüm kapkaranlık bır fotoğraf karesınde kucuk bır keseydim… mutlu muydun şaşkın mıydın ?bilmiyorum belki anıden karsına cıkmıştım belkide uzun süre beklenılmiştım .sana bu kocaman dünyada kucuk bır hedıyeydim.
Canım annem sana tutunmam gerekıyordu sımsıkı sarılmam gerekıyordu büyümelıydım karnında daha da buyuyup kucuk ayaklarımla kucuk tekmelerımı hıssetmeliydin. senı ve sevgılı babamı mutlu etmelıydım. Ellının sıcaklığını yuregının sevgısını hıssedıyorum anne cok kucuk olabılırım ama benım kalbım kocaman anne…
Uykularını kaçıran sorular var aklında şimdi . sürekli nedeni düşünüyorsun, kendinii suçluyorsun ,herkesin gözlerinden gözlerını kaçırıyorsun ne konuşmak geliyor ne de cıglık cıglıga kalmış yüreğinle susmak….gögüslerinin sızısı hala benı sana hatırlatıyor , gece anıden uyanıp artık bos kalan karnında elini gezdırıyorsun sonra derın bır nefes alıp göz yaslarına boğuluyorsun sessiz sessiz aglıyorsun gidişime. senın her göz yasın benım yüreğime damlayan bir ateş anne.yanağından süzülen gözyaşlarını kucucuk ellerımle siliyorum ve dualarına dualarımı ekliyorum güzel annem.
ağlama artık anne, üzülme senden kopuşuma.kucucuk meleğinim artık senın için dualar eden.cennetin kapısından birlikte huzurla girmek için seni bekleyen VUSLAT BEBEĞİNİM.yüregindeki acını bıtır artık anne. ben en savunmasız halimle en güvenli yerdeyim...ne olur artık ağlama tebessüm et bana anne.güçlü ol benim için, mutlu ol ve seni cok seven cennetteki bebegini unutma gülümse anne
melegin

Bu gercekden bir mucize bence. Bugun benim dogum gunum, cok mutsuzum cok agliyorum, acaba yanimda olsaydi ne olurdu diye dusunyorum sabahdan beri. telefonumu kapatdim, kimseden tebrik msjlari almak istmeiyorum, ben onu doguramadim kendi dogum gunumu kutlamak zoruma gidiyor. Arkadaslar bu bir mucize cunku az once yarim saat once, ben ogluma mektub yazdim, oglum canim bugun annenin dogum gunu, eger sen yanimda olsaydin, kucagimda olsaydin, bu benim iicn dunyanin en guzel en degerli hediyyesi oluirdu dedim. Ama ben seni doguaramdim diye kendi dogum gunumu kutlamak istemiyorum. Oglum, bebegim, melegim seni cok seviyorum, keske yanimda olsaydin. Bilyorum buugnu butun gun yanimda olcaksin, sana dokunamasamda, seni kucaklayamasamda, kokunu duyamasamda, ama yanimda olacagina eminim ve bu bile bana yetiyor. Oglum senden tek ricam eger beni goruyorsa, eger beni duyuyorsan lutfen bu gece ruyama gel seni gormek istiyorum, dedim ve bunu gibi bir suru sey soyledim. Aslinda hic girmeyecekdim buraya ve aniden girdim, ve arkadasim Aaynurun Aglama anne topigine birseyler yazidgini gordum ve okumaya basladim, bence bu bir mucize, sanki oglum benim yazima cevab verdi. Cok tesekkur ederim, bunu yazanarkadasimiza cok ama cok tesekkur ederim. oglum bana msjini gonderdi, ve bu benim icin cok guzle bir dogum gunu hediyyesi oldu. Sana soz veriyorum oglum artik cok mutlu olacam, sirf sen istedin diye cok ama cok mutlu olacam.

Son düzenleme:
Bu gercekden bir mucize bence. Bugun benim dogum gunum, cok mutsuzum cok agliyorum, acaba yanimda olsaydi ne olurdu diye dusunyorum sabahdan beri. telefonumu kapatdim, kimseden tebrik msjlari almak istmeiyorum, ben onu doguramadim kendi dogum gunumu kutlamak zoruma gidiyor. Arkadaslar bu bir mucize cunku az once yarim saat once, ben ogluma mektub yazdim, oglum canim bugun annenin dogum gunu, eger sen yanimda olsaydin, kucagimda olsaydin, bu benim iicn dunyanin en guzel en degerli hediyyesi oluirdu dedim. Ama ben seni doguaramdim diye kendi dogum gunumu kutlamak istemiyorum. Oglum, bebegim, melegim seni cok seviyorum, keske yanimda olsaydin. Bilyorum buugnu butun gun yanimda olcaksin, sana dokunamasamda, seni kucaklayamasamda, kokunu duyamasamda, ama yanimda olacagina eminim ve bu bile bana yetiyor. Oglum senden tek ricam eger beni goruyorsa, eger beni duyuyorsan lutfen bu gece ruyama gel seni gormek istiyorum, dedim ve bunu gibi bir suru sey soyledim. Aslinda hic girmeyecekdim buraya ve aniden girdim, ve arkadasim Aaynurun Aglama anne topigine birseyler yazidgini gordum ve okumaya basladim, bence bu bir mucize, sanki oglum benim yazima cevab verdi. Cok tesekkur ederim, bunu yazanarkadasimiza cok ama cok tesekkur ederim. oglum bana msjini gonderdi, ve bu benim icin cok guzle bir dogum gunu hediyyesi oldu. Sana soz veriyorum oglum artik cok mutlu olacam, sirf sen istedin diye cok ama cok mutlu olacam.

Rabbimin hikmetleri merhameti ;yerde ,yüzde,yazılan bır kac sözde , her işte ,her isimde ,cekilen çilede ,özlemde,acında ,caresizliğinde yüregini ferahlatmak için karsına cıkan birer mesaj olur mucize olur .birileri birseylere hep vesile olur....dogum günün kutlu olsun

öncelikle merhaba bugün normalde adet günüm düzenli bir adetm vardı ama bugün olmadım adet sancıları gibi agrılar ara sıra gelip gidiyo ama bişey yok ara sıra birden gelen mide bulantıları ama kusma yok aşırı ekşiye egilim bu günlerde hiç uyumadıgım kadar uyuyorum hantallastım kan tahlili yaptıracam yarın ama sizce varmıdır bana yardımcı olur musun???

öncelikle merhaba bugün normalde adet günüm düzenli bir adetm vardı ama bugün olmadım adet sancıları gibi agrılar ara sıra gelip gidiyo ama bişey yok ara sıra birden gelen mide bulantıları ama kusma yok aşırı ekşiye egilim bu günlerde hiç uyumadıgım kadar uyuyorum hantallastım kan tahlili yaptıracam yarın ama sizce varmıdır bana yardımcı olur musun???

daha yeni zamanınız gelmiş bir kaç gün daha bekleyin ama hareketlerinize dikkat edin..bu kadar çabuk belirti göstermeniz psikolojikte olabilir.istediğiniz ne ise o olsun inşALLAH.

teşekkür ederim sizce bu belirtiler sadece piskolojıkmidir o kadar kafamda kurcalamıyorum bu meseleyi oysa

psikolojimiz bize farklı oyunlar oynaya biliyor.tüm belirtileri bu yaşamanız garip çünkü eğer hamileyseniz 4 haftası bile dolmamış olmalı.ama önce yazdığım gibi bünye meselesi.ben her hamileliğimi adetten önce fark etmiştim.günleri sayıyordum hiç birinde yanılmadım.istediğiniz olsun ama kürtajınızın üstünden çok az zaman geçmiş.eğer hamileyseniz doktorunuza bu durumdan bahsedin.

pardon ama ben daha 3 aylık evliyim ve bu olursa benm ilk bebeğim kürtaj falan olmadım kii ben o nerden çıktı ben anlamadım

pardon ama ben daha 3 aylık evliyim ve bu olursa benm ilk bebeğim kürtaj falan olmadım kii ben o nerden çıktı ben anlamadım

bende anlamadım başka birine daha yazıyordum yanlış olmuş :))kürtaj konusu haricinde yazdıklarım sizin içindi.her şey dilediğiniz gibi olsun.güzel haberinizi duyarız inşALLAH.

Son düzenleme:
Ağlama Anneee,
melegin

tesadüfen okudum yazıyı,ama hala hüngür hüngür ağlıyorum,canım cok yanıyor cok.... Bebegimi,oğlumu,cennet kuşumu 22haziran2012 de saat aksam 8civarında kaybettim... Bu yazıyı sanki bebeğim bana yazmıs.... Cok ağladık,cok yıprandık,ama sancılarım gelmeye baslayınca anladım ki bebegim o dönülmez yola girmişti,oğlum beni bırakıp gidiyordu,inanamıyordum,ne hayaller kurmuştum onun için,herşey onun üzerine kurulmustu sanki... Son kontrollerimizde bebeğim hareket etmiyordu,en son hareketi ne oldu dersiniz,o minicik elini acıp 5parmagını bize gösterdi,el sallıyordu resmen bize,megerse veda ediyormus yavrum bize, ben gidiyorum annecim,babacım diyormus.... Ve iste karnım bomboş kaldı, göğsüm hala sızlıyor,sütüm geliyor,bebgimin rızkı geliyor ama bebegim yok! Tam 10gün oldu... 17 haftalık bebegim karnımda değil artık.... Simdi o cennette.... İsyan etmiyorum asla Rabbim sen verdin,sen aldın.... Yazı mükemmel olmus.... Paylastığın için tesekkürler... Rabbim bizlere ve kimseye aynı acıyı tekrar yasatmasın....

Back
X