- Konu Sahibi bikusolsam
-
Hanımlar, uzun süredir içimde çok büyük bir sıkıntı var,beklediğim ama olmayan bir şey var.
Canımdan çok sevdiğim bir insan beni yarı yolda bırakıp gitti,hemde kalbimi fazlasıyla kırarak.. Belki de içimdeki sıkıntının tek sebebi bu değildir bilemiyorum,tek bildiğim yüreğimi birisi avucunda sıkıyormuş gibi hissediyorum..içim kıyamet.
Bu durumda Rabbime dua etmekten ona sığınmaktan başka bir çarem yok. Sizden istediğim okuyabileceğim,beni rahatlatacak dualar biliyor musunuz? Uzun süredir İnşirah suresini okuyorum iyi geliyor,onun haricinde ne yapmalıyım bu içimdeki çaresizliğin bitmesi için? Uyku düzenim de bozuldu,sabah ezanına kadar oturuyorum ağlayarak dua ediyorum içimden geliyor,küçücük bir dileğim var onun gerçekleşmesini de epey istiyorum. Benim için dua ederseniz öyle mutlu olurum ki,çok sıkıntıdayım.. Şimdiden Allah hepinizden razı olsun. Benim gibi hisseden kardeşlerimin de Rabbim içine huzur doldursun en kısa zamanda..
Merhaba tatlım güzel yüreğin ferahlasın inşallah senin için dua edeceğim.
Bol bol esmaül hüsna çek özellikle ya reşidü ismiyle hayr kapılarını açmasını çıkar yol göstermesini dile haktan
Ayrıca hacet namazı kılabilirsin
Fetih suresinin faziletlerini oku canım netten
Dileğinin olması için günde 7 kere oku. namazların farzını kıldıktan sonra bu duayı içinden oku vs daha bir çok şekli var bak netten çok güzel sonuçlar alırsın inşallah
[video=youtube;xJuJMegJCZo]http://www.youtube.com/watch?v=xJuJMegJCZo[/video]
Çok teşekkür ederim,Allah razı olsun:)
Dediklerini yapacağım hemen şimdi,tekrar teşekkür ederim Rabbim seninde gönlündekini versin en hayırlısıyla :93:
"la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim"
Manası: “Rahman(Esirgeyen)Rahim(Bagışlayan) Allah’ın adıyla.Çok yüce ve çok büyük Allah’ın himayesine sığınmaktan ve O’nun yüce kudretinden yardım dilemekten başka bir amacım yoktur.Ondan başka kuvvet ve kudret sahibi yoktur.O’na dayandım,O’na güvendim.
Ben hep bunu okurum. Gün içinde çok sık okuduğumda inanılmaz bir sakinlik veriyor. Oku fark edeceksin bir zaman sonra.
Beni biraz ruh gibi yapıyor, pek tepki veremiyorum olaylara. Bir nevi sakinleştirici.
Hanımlar, uzun süredir içimde çok büyük bir sıkıntı var,beklediğim ama olmayan bir şey var.
Canımdan çok sevdiğim bir insan beni yarı yolda bırakıp gitti,hemde kalbimi fazlasıyla kırarak.. Belki de içimdeki sıkıntının tek sebebi bu değildir bilemiyorum,tek bildiğim yüreğimi birisi avucunda sıkıyormuş gibi hissediyorum..içim kıyamet.
Bu durumda Rabbime dua etmekten ona sığınmaktan başka bir çarem yok. Sizden istediğim okuyabileceğim,beni rahatlatacak dualar biliyor musunuz? Uzun süredir İnşirah suresini okuyorum iyi geliyor,onun haricinde ne yapmalıyım bu içimdeki çaresizliğin bitmesi için? Uyku düzenim de bozuldu,sabah ezanına kadar oturuyorum ağlayarak dua ediyorum içimden geliyor,küçücük bir dileğim var onun gerçekleşmesini de epey istiyorum. Benim için dua ederseniz öyle mutlu olurum ki,çok sıkıntıdayım.. Şimdiden Allah hepinizden razı olsun. Benim gibi hisseden kardeşlerimin de Rabbim içine huzur doldursun en kısa zamanda..
Ben de yıllardır ne zaman sıkıntıya düşsem bunu okuyorum. Gerçekten sakinleştiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?