Aglamak bagirmak istiyorum kim dinliycek benii

Ahdunya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
47
18
8
34
NE benim gunahim hayatimin sinavimi bu allahimm sonu aydinlik mi ferah mi daha dayanamiyorumm hamileyimm zor geliyor insanin gozunden yas eksik olmaz mi..esimin bu tutumuu bole mi devam edecek beni anneme zar zor gonderiyorr bebek alisverisi yapacazz onun icin annem carsiya cikalim diyor ona bile musade etmiyorr yok diyor olmaz diyor ben nezamn dersem ozamn cikarsin diyor artik susup dinlemek degil tartismak geliyor icimden konu disardan basit geliyor belkide ama cok seyin birikmisligi var annem esimden nefret ediyorr sevmiyor sevmedi ..annem bana ihtiyaci oldufubda anneme gondermiyorr gitmek icin izin aliyorum yok diyor napacaksin orda diyor annemle ikigunde bir kavga ediyorum bu esin niye bole davraniyor sana diye niye seni hapsetti bole diye..hamileligim bana zehir olduu bugunn tlfda kirk yalvzrma ettim ona bagirip cagirmaktan baska bisey demedi bana bu bole mi devam edecekkk degisir mi bu insannn..9yil birkiktelihimiz oldu esim cok rahat bir insan degil baskin bir yapisi var gencin kiskaniyor istemiyor diye dabrederdimm ama degisen birsey yokk benii cok uzuyorrr kiriyorr yukselen bu sesi bana tokatla geri doner mi diye dusunuyorumm naparim benn esimle birbirine cok tutkun deli gibi severdik birbirimiziii ama sevgimizin ustune karabulutlar geldii..esimin bu halini annesine demelimiyimm hivbirseye musade etmiyor nerdeyse ole bunaldim ki tmm dedigi yere gidonce bile burnumdan geliyor nerdeyse tadim kalmadiii . ben ne hayaller kurarak sevdim onuu ne hayallerr annemle hicbiryere musade etmiyor annem herseyin farkindaama vahane ueetiyorum anneme hep evladiyim canimin acidigini farketse bile nekadar susacak artik onunda zoruna gidiyorr neden bole diyorr sizce..yarin birgun dogum yaptigimda torununu gostermez kimbilir cok sik..

Sakin ol. Eşin seni seviyor. Annem annem diyen annesinin dizinin dibinde oturuyor. Tıpkı benim gibi. Annem annem diyeceğine kocacım canım aşkım de. Bebek alışverişine de kocanla çık. Annen de dır dır edip durmasın benim annem gibi. Benim yuvamı annem yıktı. Şimdi de annemin kahrını çıkıyorum. Mahvoldum gittim. Pişman olursun. Annene söyle, annecim eşim titiz için vermiyor de. Huzurumu kaçırma de. Küserse de aldırma. Annen haddini bilir. Yazık adama. Seviyor seni. Beraber gidin anneme. Ama bayramdan bayrama. Kayınvalidrne yakın ol. Annene uzak.

Sen ne sikintilar cektin bolmiyorum ama benimki dalli budakli yorumun icin tesekkur ederim ama isim zor..

Anne kuzusu biri degilim ama bole olmak zoruma gidiyor ikisinin hakli yanlari var ... kavga etmeyi hep erteliyorum esimle sakin ol sabirli ol ol diyip durdumm kendimee bugunn agzima gelenii soyledimm bi ton goz yasi doktumm rahatladim mi yokk

Annen burnunu bi çıkarsın. Annemle arana mesafeyi koy. Benim gibi olmadan.

Annenin yüzünden eşine kötü davranma, sen ailesin artık. Sen anne olacaksın, bırak anneni.

Ya bi dakka. Annede atilmaz eşde atilmaz. Annenle goruşmene musade etmio diye bisey mi var. O senin annen. Asla buna engel olamaz. Kendisi anneni gormek istemiorsa gormesin gorusmesinler ama sana engel olmaya asla hakki yok. Bunu adabiyla anlat esine. Sen nasil onun annesyle gorusmesine karisamiosan oda seninkine karisanaz

Annen burnunu bi çıkarsın. Annemle arana mesafeyi koy. Benim gibi olmadan.
Hanfendi iyimisiniz. Evlenince anne atilir diye bişey mi var. Tabiki kadin cocuğunu gormek istiycek. Annesinin kiziyla damadinin arasini bozmusluğumu varki boyle diyosunuz.. esinin ne hakki var anne kizi gorüsturmemeye..
Bayanlar bu kadar ezik olmayin lutfen.. esiniz kendi annesine nasil laf soyletmiosa sizde kendi annenize soyletmeyin.

Anneni atma tabi, sadece sınırını bilsin. Esinle aranızda sorun oluşturmamayı bilsin. Az kessin ayağını. Belli karışıyor işinize. Benim annem gibi. Şimdiki aklım olsaydı annemin kapısını açmazdım.

#nuraydan herkez bole diyor etrafimda anneni bi yola getir diye hak verir gibi olurken yeniden esime cullaniyorumm... Su istenen damat profilini yaratamadik basta sevilmedi

Sakin ol. Eşin seni seviyor. Annem annem diyen annesinin dizinin dibinde oturuyor. Tıpkı benim gibi. Annem annem diyeceğine kocacım canım aşkım de. Bebek alışverişine de kocanla çık. Annen de dır dır edip durmasın benim annem gibi. Benim yuvamı annem yıktı. Şimdi de annemin kahrını çıkıyorum. Mahvoldum gittim. Pişman olursun. Annene söyle, annecim eşim titiz için vermiyor de. Huzurumu kaçırma de. Küserse de aldırma. Annen haddini bilir. Yazık adama. Seviyor seni. Beraber gidin anneme. Ama bayramdan bayrama. Kayınvalidrne yakın ol. Annene uzak.
Kib in hayırlı uğurlu olsun .umarım bol bol Kib lenirsin de daha az karşılaşırız. .nedir senin bu anne düşmanlığın? Konu sahibini de yanlış yönlendirmeye çalışıyorsun. .

Madem çok seviyordun kocişini , neden bosandin? Hem de hiç sevmediğin annen yüzünden .. sen anneni sevmiyorsun diye kimse annesini sevmesin mi ? Lütfen mantığını bıraktığın yerden al ..

Konu sahibi ,eşine katlanmak zorunda değilsin .. bunun bir sonu olmalı öyle değil mi ?

Eşinin annesine, babasına anlatsan, belki kenara çekip oğlum bu kızı çok sıkıyorsun. Bak hamile bişey olur falan desen ??

Sinir krizi geçirip bayilmayi dene essegin içinde bi miktar korku olursa çüş dediğinde durmasi gerektiğini bilir..:işsiz: Anne olacaksın o çocuk dünyaya geldiğinde annenin kıymetini cok daha iyi kavrayacaksin.. Bende senin gibi ailevi sebeplerden çok zor bi hamilelik ve lohusalik geçirdim ama ailemden asla vazgecmedim vazgecmem.. Kendi konusmassa konusmasin asla bana görüşemezsin gidemessin diye bişi söyleyemez yikarim bu evi başına öyle giderim.. Anam ömür boyu anam herif kim ki bi evladım bi anam dünya bi yana onlar bi yana..

Yıl 16 temmuz 2008. Esimle köye gidiyorum. İki yaşındaki kızım yanımda. Köye gitmeme engel olmaya çalışan annemi dinlemeyip çık
Kib in hayırlı uğurlu olsun .umarım bol bol Kib lenirsin de daha az karşılaşırız. .nedir senin bu anne düşmanlığın? Konu sahibini de yanlış yönlendirmeye çalışıyorsun. .

Madem çok seviyordun kocişini , neden bosandin? Hem de hiç sevmediğin annen yüzünden .. sen anneni sevmiyorsun diye kimse annesini sevmesin mi ? Lütfen mantığını bıraktığın yerden al ..

Konu sahibi ,eşine katlanmak zorunda değilsin .. bunun bir sonu olmalı öyle değil mi ?
Kocişimi çok seviyorum. Annemi haklı sanıyordum hep. Oyuna geldiğini anladım.

Yıl 16 temmuz 2008. Esimle köye gidiyorum. İki yaşındaki kızım yanımda. Köye gitmeme engel olmaya çalışan annemi dinlemeyip çık

Kocişimi çok seviyorum. Annemi haklı sanıyordum hep. Oyuna geldiğini anladım.
O kadar mı kötü annen ? Yada herkesin annesi mi kötü ?

esinle tatli bir dille konusmalisin. Asla ses yukselterek kavga ederek degil. İcli icli agla, ne kadar uzuldugunu gorsun. Ayrica anlamiyorum neden annene gitmek icin izin aliyorsun? Ben anneme gidiyorum diye haber ver ve git. Esin senin sahibin degil ki. Birbirlerinden hoslanmiyorlarsa ikisinin de bunu sana yansitmaya hakki yok. Ayrica bazi seyler de ozeldir. Kocan bozulmus olabilir Bebek alisverisini annenle yapmak istemene. Bi dusunsene kaynanan ve kocan bebek alisverisine cikiyor, ne hissedersin? İnan ki ayni sey. Annen de cok cagirmasin seni madem esinin istemedigini biliyor. Esine de zamanla aşıla bu durumu.

Back
X