Hanfendi iyimisiniz. Evlenince anne atilir diye bişey mi var. Tabiki kadin cocuğunu gormek istiycek. Annesinin kiziyla damadinin arasini bozmusluğumu varki boyle diyosunuz.. esinin ne hakki var anne kizi gorüsturmemeye..Annen burnunu bi çıkarsın. Annemle arana mesafeyi koy. Benim gibi olmadan.
Kib in hayırlı uğurlu olsun .umarım bol bol Kib lenirsin de daha az karşılaşırız. .nedir senin bu anne düşmanlığın? Konu sahibini de yanlış yönlendirmeye çalışıyorsun. .Sakin ol. Eşin seni seviyor. Annem annem diyen annesinin dizinin dibinde oturuyor. Tıpkı benim gibi. Annem annem diyeceğine kocacım canım aşkım de. Bebek alışverişine de kocanla çık. Annen de dır dır edip durmasın benim annem gibi. Benim yuvamı annem yıktı. Şimdi de annemin kahrını çıkıyorum. Mahvoldum gittim. Pişman olursun. Annene söyle, annecim eşim titiz için vermiyor de. Huzurumu kaçırma de. Küserse de aldırma. Annen haddini bilir. Yazık adama. Seviyor seni. Beraber gidin anneme. Ama bayramdan bayrama. Kayınvalidrne yakın ol. Annene uzak.
Kocişimi çok seviyorum. Annemi haklı sanıyordum hep. Oyuna geldiğini anladım.Kib in hayırlı uğurlu olsun .umarım bol bol Kib lenirsin de daha az karşılaşırız. .nedir senin bu anne düşmanlığın? Konu sahibini de yanlış yönlendirmeye çalışıyorsun. .
Madem çok seviyordun kocişini , neden bosandin? Hem de hiç sevmediğin annen yüzünden .. sen anneni sevmiyorsun diye kimse annesini sevmesin mi ? Lütfen mantığını bıraktığın yerden al ..
Konu sahibi ,eşine katlanmak zorunda değilsin .. bunun bir sonu olmalı öyle değil mi ?
O kadar mı kötü annen ? Yada herkesin annesi mi kötü ?Yıl 16 temmuz 2008. Esimle köye gidiyorum. İki yaşındaki kızım yanımda. Köye gitmeme engel olmaya çalışan annemi dinlemeyip çık
Kocişimi çok seviyorum. Annemi haklı sanıyordum hep. Oyuna geldiğini anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?