ALLAH rahmet eylesin başta annesıne ve bütün ailesıne sabır versın
kımbılır onu tekerlikli sandalyede görenler hayatı nekadar zor bakımı nekadar zor dıye düşünüyorlardı ama annesine sorsan ömür boyu ona oşekilde bakmaya razı gelirdi ALLAH kimseyi evladıyla sınamasın amin.
Bu sabah mahallemizde ki camide sela okundu Allah rahmet eylesin kim acaba diye düşünürken uzun süredir hastanede yoğun bakımda yatan komşumuzun oğlunun cenazesi olduğunu öğrendik...
Daha 15 yaşında.. gencecik daha hayatını yaşayamadan göçtü bu dünyadan. Engelliydi tekerlekli sandalyeyle yaşamını sürdürüyordu.hemde ölmesine ne sebep olmuş biliyor musunuz bir ekmek kırıntısı.küçücük bir ekmek kırıntısı onu yaşamdan koparan.
yemek yerken soluk borusuna kaçmış hastaneye yetiştirene kadarda olan olmuş. Az önce cenazesi geldi mahalleye annesi feryat figan...
bende ağladım onun feryatlarıyla birlikte...
Şimdi düşünüyorumda hayat ne kadar kısa ve anlamsız. Yani bir ekmek kırıntısı bile bizi yaşamdan koparmak için yetiyor.
Allahım o gencin mekanını cennet etsin aminsizdende ricam lütfen bir fatiha okuyalım olur mu herkezten Allah razı olsun
Allah rahmet eylesin.. Engelli olduğu için hiçbir şey yapamadı demek ki.. Ben de bu durumu çok yaşarım. Ekmek kırıntısı kimi zaman su beni boğar.. Hoplar zıplarım öksürürüm kurtulurum kıl payı.. Ama engelli olması bunu yapmasına da engel.. Allahım cennetine nasip etsin. Ailesine sabır versin.
ömür dediğin ne ki... allah ailesini sabır versin. Benim de komşumun engelli oğlu vardı hep dua ederdi Allah benden sonraya bırakmasın kim bakar ona diye ve dediğiniz gibi oldu boğazına kaçan yemekten dolayı vefat etti.
bende çok üzülmüştüm zaten engelli doğmuştu o 30 yaşındaydı ama ne günahları olabilirki(zihin engelliydi) bence melek onlar
Allah rahmet eylesin acılı ailesini sabırlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?