- Konu Sahibi SessizveDerinden
-
Oofff offfffff.Mutluluğa ilk adımı atacağım ama okadar zormuşkiİsteme-söz-nişan bir olacak 3 aralıkta.
Herşeyle hemen hemen ben ilgileniyorum.Ama gel gelelim ne giyeceğim hala bulamadım
Elbise gönlümden geçen ama bu kılolarla mankende durdug gibi durmuyo.
Beden bulsam elbise pahalı,kiminin boyu kısa kimi kolsuz,kiminin modeli hoş değil...
Sonunda etek bluza kalıcam sanırım..
Evde aile arasında olucak.
Sizce siyah diz hizası veya üstü klasik etek ile yakası ve manşeti işlemeli bluz (yada gömlek)-topuklu ayakkabı ve dağınık topuz saç nasıl olur ?
ve siyah etek üstüne bu parça gider mi balık etliyim vücut tipime gidermi sizce?
Eki Görüntüle 868198
Eki Görüntüle 868201
Saç = Eki Görüntüle 868199 Eki Görüntüle 868200
Bluz çok hoş ve göbek saklamak için ideal :) bende giyiyorum bu tarz üstler hoş duruyo ama kalçan genişse etek nasıl olur bilemedim ama bana nişan için çok sade geldi aile arasında olacakmış gerçi :) bende hemen hemen aynı durumdayım ama benim isteme söz bi arada olcak nişan ayrı ben dantel bi elbise aldım üstü senin gösterdiğin gibi tek dikkat etmen gereken bence yakası kahve dağıtırken açılmamalısaçlara bayıldım biraz karışık yazdım kusura bakma bende bunlarla uğraştığım için bi heyecanla yazdım son olarak Allah tamamına erdirsin inşallah mutluluklar
Canım bunun için mi ağlamak istiyorsun Allah iyiliğini versin e mi =) çok tatlı telaşlar bunlar kıyafetin evde olacak bir tören için ideal blık etli hatunlar da çok güzel oluyor haa =)) tek parça siyah bir elbise de olabilir bece, bunlar senin güleceğin günler mutlu ol inşallah =)
Tşk ederim inşallah..seninde hayırlı olsun :) Bluzu onu acık giymem bende normalde model olarak gösterdim.
Evde aile arası olacağı için cok abartıya kaçmak ıstemıyorum.yaşadığım yerde pek seçeneğim yok.
olanlarda söylediğim gibi.şanssızlıgım diz boyu anlıycanız
Alternatif olarak siyah dantel elbise seçtim ama denemedim.belki hoş durmaz diye sanırım..
korse desteği almam gerekebilir.şu yüzükler bi taklsın sıkı bir diyete girmem lazım düğüne kadar cok zormuş ya
Hayırlı olsun.
Etek hoş.
Üst için seçtiğinizin rengi ,eteğin renginde olursa bütün elbise gibi olur ve hoş görüneceğini düşünüyorum..
Oofff offfffff.Mutluluğa ilk adımı atacağım ama okadar zormuşkiİsteme-söz-nişan bir olacak 3 aralıkta.
Herşeyle hemen hemen ben ilgileniyorum.Ama gel gelelim ne giyeceğim hala bulamadım
Elbise gönlümden geçen ama bu kılolarla mankende durdug gibi durmuyo.
Beden bulsam elbise pahalı,kiminin boyu kısa kimi kolsuz,kiminin modeli hoş değil...
Sonunda etek bluza kalıcam sanırım..
Evde aile arasında olucak.
Sizce siyah diz hizası veya üstü klasik etek ile yakası ve manşeti işlemeli bluz (yada gömlek)-topuklu ayakkabı ve dağınık topuz saç nasıl olur ?
ve siyah etek üstüne bu parça gider mi balık etliyim vücut tipime gidermi sizce?
Eki Görüntüle 868198
Eki Görüntüle 868201
Saç = Eki Görüntüle 868199 Eki Görüntüle 868200
nerede oturuyorsun bilmiyorum ama artık küçük şehirlerde bile her aradığımızı bulabiliyoruz. bence denediklerin de güzel oluyodur da sen işte bu diyebileceğin bir kıyafet arıyorsun. bişey itiraf edeyim sana benim de kız istemeyle nişan bir arada oldu gece gelip istediler bizde kaldılar ertesi günde büyük bir nişan yaptık ben neyi unuttum biliyor musun.D istemeye geldiklerinde giyeceğim kıyafet almayı. dolabımda duran boydan bir elbise giymiştim nişan elbisemden de çok beğenilmişti
Canım öncelikle Allah mesut etsinn..
Saç modeli süper ama nişanın için çok sade değil mi bu etek-bluz.. etek de güzel bu arada ama o tarz bluzlar dhaa kilolu gösterir benim bildiğim kadarıyla.. bence bu kadar çabuk pes etmeee her kiloyu uygun çok güzel de elbiseler varrr..kendinle barışık ol süper heyecanlı harika duygular bunlarrr.. ben de çok dolaşmıştım ilk geleceklerindee, istenmemdee ve nişanımda benm hepsi ayrı ayrı oldu ilk ikisinde sade elbiseler giydm ama nişan evde de olsa ben baya nişanlık tarzı bir elbise giydim çok az kabarık, senin 3ü bir aradaysa nişanlık hoş olmaz ama daha gösterişli giyinmelisin bence yine dee.. forever new e de bakabilirsin ve ayrıca benm başlığıma da gözat istersen elbiselerimin fotoları da var..
http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-isteme/659555-2-asamamizi-atlattik-kiz-verildiii.html
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...3-asamamiz-nisannn-16112013-once-elbisem.html
Çook teşekkür ederim.Evet haklısın sade olacak ama başka şansım yoksa mecburum.Bugun ilkkez gezdim gerçi doğru soyluyosun hemen pes etmiş gibi olum..
1 hafta ıcınde bulup karar vermem lazım.Bakıyorum verdiğin linklere
Ayni sorunu bende yasamaktayim banada yardimci olabilirseniz sevinirim :)
Simdilik begendiklerim bunlar hangisi uygun olur sizce?? Yoksa baska elbiselere bakmakta fayda varmidir? Bu arada gögüslerim maalesef ki büyük ve kollarim kalinÖnereceginiz baska secenekler varsa sevinirim.
Eki Görüntüle 868244
Bu elbise süpermişşş bulup denedin mi bunu internetten mi canım, internetten olanların bazılarını bulmak zor oluyor daa :44:
Nişan da dahil değil mi?? Eğer öyleyse giyeceğin elbise en az bunun kadar gösterişli şık sade olabilir..
elbise bir magazanin internet sitesinde. Magazasina gidip denemem gerekir. Nisanda dahil evet.. Biraz daha mi gösterisli olsa bilmiyorum ki?:26:
Daha gösterişli olmasında bence bir sakınca yok ama daha sade olmasın bence, bu çok özel bir gün sonuçtaa...ama tanışma da kahve de aynı gün olacağı için abiye tarzı uzun bir kıyafet de olmaz sanırım ama daha sade uzunlar da olabilir, kısa abiye tarzlarına bak bence daha çok, hem hareketin kolay olsun hem de şık ol, fotolar sana anı olarak kalacak unutma, yani ilerde keşke şunu giyseymişim deme
bak internetten ben de birkaç örnek koyayım sana
Eki Görüntüle 870010 Eki Görüntüle 870011 Eki Görüntüle 870012 Eki Görüntüle 870013 Eki Görüntüle 870014
Bahsettiğim beğendiğim elbise tarzları canım bazıları forever new bazıları roman biri de netten öylesine buldum pronoviasa benziyor, kolay gelsin can sıkmak yokk
cok tsk ederim oralarada bir göz atayim. Siyahlari cok begendim. Siyah giymekte sorun olmaz degil mi? Cogu olmaz diyor da. Bu arada sende yeni nisanlanmissin sanirim, allah tamamina erdirsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?