Ağlamak istiyorum

ozlmlvnt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
2.645
2.300
133
32
3. Gebeliğim gene aynı şeyler gene kahverengi lekelenme.... GENE aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuyorum... Bebek istemeye korkar öğrenince sevinemez oldum....

Ne yaşadın ikisinde :( kahverengi leke olabiliyor hamilelikte hemen panikleme

3. Gebeliğim gene aynı şeyler gene kahverengi lekelenme.... GENE aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuyorum... Bebek istemeye korkar öğrenince sevinemez oldum....
İnşallah hiçbi şeycik olmaz
doktora gidin hemen kontrol edilsin ? dua edin olur mu bolca

Bende beş gün önce başladı lekelenmeler. Rh uyuşmazlığı var bizde. İlk gebeliğimdede yaşamıştım bunu. Beş gündür kanama devam ediyor pıhtı düşüyor. Ama bebek iyi kalp atışları güçlü
. Düşük riski olabilir sendede ona göre ilaç tedavisine başlarsın geçer gider
Sakin ol önce.. Benim Dr lekelenme bozuk paradan büyükse hemen hastaneye dedi bana sende öyle yap bacım

Bende beş gün önce başladı lekelenmeler. Rh uyuşmazlığı var bizde. İlk gebeliğimdede yaşamıştım bunu. Beş gündür kanama devam ediyor pıhtı düşüyor. Ama bebek iyi kalp atışları güçlü
Sakin ol önce.. Benim Dr lekelenme bozuk paradan büyükse hemen hastaneye dedi bana sende öyle yap bacım

Dün Üniversitenn acilindeydim burda bişi yapmıyor lar daha kese gözükck seviyedr değil bozuk paradan an cok progrstan kullanıyorum

Nabtın cnmm bebiş dayanabildimi

Back
X