arkadaslar....
kendimi okadar gücsüz hissediyorum ki anlatamam...
ben 40+6 hamileyim günüm geceli 6 gün oldu, doktor bugün hastanede bana"bebisiniz sali gününe kadar gelmez ise sunni sanci ile alacagiz oda olmaz ise sezeryan ile... ben sezeryan istemiyorum ama, basdan beri sezeryan olmasin diye bol bol yürüyüsler hareketler ettim, bebisimde dogum pozisyonunda ama bir türlü sanci hissetmiyorum....
bugün bir bayan ile tanisdim hastanede bana dediki sakin sunni sanci ile bebisini dogurma... bana sunni verdiler 2 gün sanci cekdim birde birsey olmadi fayda etmedi sezeryana aldilar beni dedi...
ben shok oldum, agliyasim geldi zor tuttum kendimi..
ya benimde basima bu gelirse.....
cok korkuyorum belli etmemeye calisiyorum ama cok korkuyorum aglamakdan göz lerim sisdi...
esimede belli etmemeye calisiyorum onunda morali bozuk dalip dalip gidiyor...
birde ilk yavrumuz....
sancim gelsindiye ne yaptiysam olmadi ne sanci hissediyorum nede birsey....
cok bunaldim yüzüm asik ne yapacagimi sasirdim...
duanizi beklyiorum arkadaslar ne olur dua edin bana
kendimi okadar gücsüz hissediyorum ki anlatamam...
ben 40+6 hamileyim günüm geceli 6 gün oldu, doktor bugün hastanede bana"bebisiniz sali gününe kadar gelmez ise sunni sanci ile alacagiz oda olmaz ise sezeryan ile... ben sezeryan istemiyorum ama, basdan beri sezeryan olmasin diye bol bol yürüyüsler hareketler ettim, bebisimde dogum pozisyonunda ama bir türlü sanci hissetmiyorum....
bugün bir bayan ile tanisdim hastanede bana dediki sakin sunni sanci ile bebisini dogurma... bana sunni verdiler 2 gün sanci cekdim birde birsey olmadi fayda etmedi sezeryana aldilar beni dedi...
ben shok oldum, agliyasim geldi zor tuttum kendimi..
ya benimde basima bu gelirse.....
cok korkuyorum belli etmemeye calisiyorum ama cok korkuyorum aglamakdan göz lerim sisdi...
esimede belli etmemeye calisiyorum onunda morali bozuk dalip dalip gidiyor...
birde ilk yavrumuz....
sancim gelsindiye ne yaptiysam olmadi ne sanci hissediyorum nede birsey....
cok bunaldim yüzüm asik ne yapacagimi sasirdim...
duanizi beklyiorum arkadaslar ne olur dua edin bana