Doğuma Hazırlık Aglamakdan gözlerim sis, duanizi bekliyorum.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Zilanur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
1.019
3
116
Almanya
arkadaslar....
kendimi okadar gücsüz hissediyorum ki anlatamam...
ben 40+6 hamileyim günüm geceli 6 gün oldu, doktor bugün hastanede bana"bebisiniz sali gününe kadar gelmez ise sunni sanci ile alacagiz oda olmaz ise sezeryan ile... ben sezeryan istemiyorum ama, basdan beri sezeryan olmasin diye bol bol yürüyüsler hareketler ettim, bebisimde dogum pozisyonunda ama bir türlü sanci hissetmiyorum....

bugün bir bayan ile tanisdim hastanede bana dediki sakin sunni sanci ile bebisini dogurma... bana sunni verdiler 2 gün sanci cekdim birde birsey olmadi fayda etmedi sezeryana aldilar beni dedi...
ben shok oldum, agliyasim geldi zor tuttum kendimi..
ya benimde basima bu gelirse.....
cok korkuyorum belli etmemeye calisiyorum ama cok korkuyorum aglamakdan göz lerim sisdi...
esimede belli etmemeye calisiyorum onunda morali bozuk dalip dalip gidiyor...
birde ilk yavrumuz....
sancim gelsindiye ne yaptiysam olmadi ne sanci hissediyorum nede birsey....
cok bunaldim yüzüm asik ne yapacagimi sasirdim...
duanizi beklyiorum arkadaslar ne olur dua edin bana

Allah yardımcın olsun canım.Hayırlısı ile doğum yaparsın iş.bence canını sıkma rahat olmaya çalış .Allah ın izniyle nasıl olsa bir şekilde dünyaya gelicek diye düşün.Öyle ağrıyı sızıyı düşünürsen senin için daha zor olur bence.evli değilim ama yazını okuyunca cevap vermek istedim..

dualarımız seninle canım ama sunni sancıyı iki gün çektim diyen kişinin lafına pek inanma. çünkü ben normal doğum sancısını 1 hafta çeken bile duydum. kişiden kişiye deiğişyor kimi 1 saate doğuryor kimi 1 haftada. sezeryanda o kadar korkulacak bişey değil. kendim yaşadım ve artık teknoloji eskisi gibi değil 1 günde ayağa kalkıyordsun. bence gereksiz kokmuşsun. işallah tez zamanda rabbim bebeğine kavuşturur.

insallah arkadaslar insallah...
allah hepimizin yardimcisi olsun..
insan ister isteemz morali bozuluyor bunaliyor huzursuz oluyor

Canım bende başlığı okuyunca korktum ama her insanın tepkisi bir değilki. Dr güven eğer güvenmiyorsan hemen düşünmeden değiştir. Sonuçta bebek iyiyse sorun yok. Ama kendini sezaryen istemiyorum diye şartlandırma bebeğini düşün kötü sonuçların olmasını istemezsin herhalde. O yüzden dr güven sunni sancıyı al açılmıyorsa sezaryan e itiraz etme. Sonuçta dr onlar. Neyin iyi neyin kötü olduğunu daha iyi bilirler.
ve üzülme neden üzülüyorsun ki. Üzülecek hiiiç birşey yok. bol dua et Allaha seni ve bebeğini kurtarsın....

Canım...sancın gelmiyor diye üzülme, ben iki kızımıda sancım gelmeden hemde normal doğumla dünyaya getirdim, çok da süperdi iki doğumumda, inşallah sende öyle doğurursun.

bebeğin ve senin için hayırlısı neyse o olsun. bunun için allaha dua et ve güven. ve unutma belkide hayırlı olan sezeryan olmandır. bilemezsin. her zaman bebeğim ve benim için hayırlısı de. allaha güven stres yapma.ablamda normal doğum için tüm şansını zorladı. sonra mecbur sezeryan oldu. rahimde toparlanma problemi oldu istesede normal doğum yapamazmış zorlasa bebek zarar görebilirdi. emin ol bebeğin bir melek ve korunuyor. o yüzden ısrarcı olma. içini ferah tut..

evet haklisin dr. ne derse onu yapacagim ama insan korkuyor...
ben basdan beri diyordum, sezeryan istemyiorum dogumu hissetmek görmek yasamak istyiorum diye...
cok baska bir duygudur bunlari yasamak hissetmek...
ama takdiri ilahi allah bilir...

Allah yardımcın olsun zilanur ama korkma bence. neyin iyi neyin kötü olduğunu bilemeyiz ki... gercekten artık teknolojı cok ılerledı, iyi de bir doktora gıdıyorsan hiç dert etme. bak forumda sezeryan olup ne kadar mutlu olan anneler var onları okumaya calıs. bebeğin ve senın sağlıgın ıcın hayırlısını dile hem sezeryan o kadar korkunc bısey olsaydı neden bu kadar kişi yaptırsın ki. belkı de bebış suprız yapacak sana anıden gelıverecek okadar üzüldügünle kalacaksın. son günlerin tadını cıkar bence:) hayırlı dogumlar...

arkadaslar....
kendimi okadar gücsüz hissediyorum ki anlatamam...
ben 40+6 hamileyim günüm geceli 6 gün oldu, doktor bugün hastanede bana"bebisiniz sali gününe kadar gelmez ise sunni sanci ile alacagiz oda olmaz ise sezeryan ile... ben sezeryan istemiyorum ama, basdan beri sezeryan olmasin diye bol bol yürüyüsler hareketler ettim, bebisimde dogum pozisyonunda ama bir türlü sanci hissetmiyorum....

bugün bir bayan ile tanisdim hastanede bana dediki sakin sunni sanci ile bebisini dogurma... bana sunni verdiler 2 gün sanci cekdim birde birsey olmadi fayda etmedi sezeryana aldilar beni dedi...
ben shok oldum, agliyasim geldi zor tuttum kendimi..
ya benimde basima bu gelirse.....
cok korkuyorum belli etmemeye calisiyorum ama cok korkuyorum aglamakdan göz lerim sisdi...
esimede belli etmemeye calisiyorum onunda morali bozuk dalip dalip gidiyor...
birde ilk yavrumuz....
sancim gelsindiye ne yaptiysam olmadi ne sanci hissediyorum nede birsey....
cok bunaldim yüzüm asik ne yapacagimi sasirdim...
duanizi beklyiorum arkadaslar ne olur dua edin bana

canim benimde günüm bitmesine 1gün kalmisdi,arastirdim buldum bir dua var kurani kerimde onu okursan dogum olurmus ,biri hikayesini yazmisdi ondan etkilendim ,bende okudum birgün önce ertesi gün sancilandim hastaneye gittim dualarinda etkisi cok ben buna cok inaniyorum,bir birde bögürtlen cayi sanci getiriyor ben yurt disindayim burdaki doktorlar aynisini söylermi oradakilerle bilememe,bunlar fayda etmesse eger benim jinokologum sancinin olmasi icin iliskiyi tavisey etti ,sperm sanciyi kiprastiriyormus,tam anlatabildimi bilemiyorum,bu 3 seyi ben 2 gün kalarak yaptim,tek duayi 1 gün kala ve sanciyla hastaneye gittim

Son düzenleme:
sağlığı yerindeyse üzülme canım.herşeyin hayırlısı.ben kızımı suni sancıyla dünyaya getirdim.normal elimi kolumu sallaya sallaya gittim hastaneye doktor açılma var doğuma alıcaz dedi.şok oldum çünkü hiç bi ağrım yoktu.suni sancı verdiler.1 ssat içinde ağrı başladı 5.saatin sonunda doğurdum.her bünye aynı deildir.sen iki gün çektim üç gün çektim diyen insanları düşünüp moral bozma.benim arkadaşım daha geçen ay suni sancıyla tam 2 saatte doğurdu misal..

bence sen son günlerinin tadını çıkar uykusuz günler seni bekilyor uzun bir süre sarhoş gibi dolaşacaksın bol bol dinlen üzme kendini keyfini sür. ne mutlu sana bu zamana kadar getirmişsin. hayırlı doğumlar

canim benimde günüm bitmesine 1gün kalmisdi,arastirdim buldum bir dua var kurani kerimde onu okursan dogum olurmus ,biri hikayesini yazmisdi ondan etkilendim ,bende okudum birgün önce ertesi gün sancilandim hastaneye gittim dualarinda etkisi cok ben buna cok inaniyorum,bir birde bögürtlen cayi sanci getiriyor ben yurt disindayim burdaki doktorlar aynisini söylermi oradakilerle bilememe,bunlar fayda etmesse eger benim jinokologum sancinin olmasi icin iliskiyi tavisey etti ,sperm sanciyi kiprastiriyormus,tam anlatabildimi bilemiyorum,bu 3 seyi ben 2 gün kalarak yaptim,tek duayi 1 gün kala ve sanciyla hastaneye gittim

canim ne olur o duayi buraya yazarmisin bend eokuyayim...
allah razi olsun lütfen...

canim ne olur o duayi buraya yazarmisin bend eokuyayim...
allah razi olsun lütfen...

cok uzun ben sana sayfayi yollayim sen ordan oku mutlaka meryem suresi ,googleyede yazdimi dogum icin cikiyor hemen meryem suresinin tavsiye ediyorlar Meryem Suresi
ama senin hakkinda hayirlisi olsun sezeryan hayirliysa o olsun normal dogumsa o olsun,herkes etkisini görecek diye bisey yok bunu allah bilir anca ama ben faydasini gördüm ,tabi dogumdan sonra hatirladim aa ben meryem suresini okumusdum etkis olmus dedim kendi kendime

ah canım yaa ,bu konuda bu başlığı görünce korktum bişey var sandım ,bu mu gözlerinin şişmesine

sebep ,niye kendini harap ediyosun bu halde ,ne var yani ilk sezeryan doğum senin mi olacak

sanki ,bebeğin nasıl gelmeye karar veriyorsa öyle gelecek ,bu senin elinde değil ki ,bende sezeryanla

doğum yaptım ,misler gibi doğurdum aldım kucağıma yavrumu ,ha öyle ha böyle ,gelen bebek yine

senin ,yine sağlıklı yani ,bunda bu kadar takacak ne var anlamadım ,lütfen üzme kendini ,sen ne ilksin

nede son ..

Başlığı okuyunca... Bu da dert mi yaa , doğumdan sonra güleceksin kendi kendine neleri takmışım kafama diye.

Öncelikle herkesin verdiği tepkiler vb. farklıdır , karşılaştırma yapma hiç .

Sezeryan tamam ben de tercih etmedim ama , o kadar da öcü bir durum değil sonuçta ,birsürü insan var kendi tercihi ile sezeryanı seçiyor , bu kadar kötü olsaydı ne kimse seçerdi ne de doktorlar yapardı.

Ben de sancım gelmediği ve suyum azalıp günüm geçtiği için suni sancı ile normal doğum yaptım. Tamam duyduğuma göre normal sancıdan daha fazla sancısı varmış ama , eee ne olmuş yani oldu bitti , öyle iki gün falan da değil. Sabah gittim akşamı doğurdum , ertesi gün öğlen de çıkıp evime döndüm. Akşamı da misafirlere servis yaptım.

Allah tüm derdini bu kadarcık yapsın inşallah. :)

Başlığı okuyunca... Bu da dert mi yaa , doğumdan sonra güleceksin kendi kendine neleri takmışım kafama diye.

Öncelikle herkesin verdiği tepkiler vb. farklıdır , karşılaştırma yapma hiç .

Sezeryan tamam ben de tercih etmedim ama , o kadar da öcü bir durum değil sonuçta ,birsürü insan var kendi tercihi ile sezeryanı seçiyor , bu kadar kötü olsaydı ne kimse seçerdi ne de doktorlar yapardı.

Ben de sancım gelmediği ve suyum azalıp günüm geçtiği için suni sancı ile normal doğum yaptım. Tamam duyduğuma göre normal sancıdan daha fazla sancısı varmış ama , eee ne olmuş yani oldu bitti , öyle iki gün falan da değil. Sabah gittim akşamı doğurdum , ertesi gün öğlen de çıkıp evime döndüm. Akşamı da misafirlere servis yaptım.

Allah tüm derdini bu kadarcık yapsın inşallah. :)

1 gün sonrami cikardi doktor seni ,sasirdim ilginc.ben iki dogumundada 4 gün yattim normaldi ikiside

Allah senin - bebeğin ve doktorların yardımcısı olsun canım. :Saruboceq:
Sağlıkla - hayırlısıyla bebeğini kucağına alacaksın İnşaallah.:Saruboceq:
Her annenin doğum süreci farklıdır tatlım. :emir_bebek:
Senin de yavrunla buluşacağın süreç size özel - çok rahat olacak Rabbimin İzniyle. :Saruboceq:
Dualarımız seninle canısı - müjdeli haberi bekliyoruz.
a.s.:nazar:

benim duydugum kadari ile de sperm rahimi gevsetip dogumu hizlandiriyormus,cinsel iliski her nekadar son aylarda rahatsiz edici diye dusunulse denemekte fayda var,Allah bir avazda kurtsarsin insallah.

Back
X