aglamakliyim

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
oyle uzgunumki isteyim uzun uzun aglamak istiyorum.kendimi kimsesiz hissediyorum.Esim dun gece cildirdi.10 gunde bir izinli oluyor o zaman birlikte olabiliyoruz.dun aksam hersey guzeldi disardaydik eve geldik cocuk uyur uyumaz hemen birlikte olmak istedi bende konusalim istedim.konusmaya yanasmayinca kizdim oda kizdigim ve isteksiz oldugum icin costuda costu gece 23.30 bagirip duruyor senden biktim nedir cektigim omrumu yedin vs.bagirma binadakiler duyacak diyorum hala bagiriyor.mutfaga gitti dolaplara vuruyor Allahtan cocuk uyanmadi.gitti 1 saat tv izledi gene geldi gene birlikte olmak istiyor ama ben yine istemeyip yuz vermeyince evden cikti gitti gece 00.30 da.2 gibi bu seferde geri geldi gitti baska odada yatti.ama bagirip duruyor gece gece saga sola vuruyor delimi ne.bi yuzu gulmemis bikmis benden tek istedigi guleryuzmus hic yuzum gulmuyormus.bunlari gece gece bagirarak diyor.yoruldum artik yaklasik 1 yildir ek is yapiyor 10 gunde 1 goruyoruz birbirimizi kazandigi ek ucreti iddaaya yatiriyor bende artik kiziyorum cok sikildim calisiyor ama borclarini kapatmiyor bide benden istiyor.borc yerinde duruyor bide benden istiyor.rahat kafa yok bende.yaptigi borc resmen iddaa borcu 4000 tl.bide bana kiziyor kusuyor.dun gece nereye gitti bilmiyorum akrabalarina gitmistir bol bol beni kotulemistir onlara.surekli parA para diye basinin etini yiyormusum uzuluyormus.ama hakliyim.dogru duzgun konusma yok bi derdini paylasma yok.dogru duzgun aramaz.ben calisiyorum ama asgari ucret aliyorm ve ondan cok daha fazla

cok daha fazla yoruluyorum bunu biliyor parasini tutamiyor banada vermiyor kizdigim zaman kiziyor iyi valla

Parasini evi icin harcasa neyse diyecegim de iddaa icin ek is yapip dogru duzgun gorusememeniz tamamen onun sucu. Hem suclu hem guclu bir de.

Mesajın sonunu okumasam eşine biraz hak verecektim. Bazı evlilik terapistleri erkek için evliliğin %70 inin sex olduğunu söyler. Düzgün giden bı evlilikte 10 gün uzun bir süre.Ama iddia meselesi aşırı itici. Böyle sorunlar varsa kör olup sevişmeyi dusunemezsin sende. Eşin gelip konuşmak isteyene kadar konuşma derim.

sevişmekten hariç büyük sorunlarınız var. ama onların dışında yprum yapacaksam; 10 günde bir kocanın vakti olursa bende 10 günde bir zorunlu sevişeceksem bi zaman sonra istemem. o ne öyle mecburmuş gibi.

off ya bu seferde cok uzuldum icim aciyor resmen uzuntum kendimemi cocugumami onami bilmiyorum.cok istekliydi gozu dondu adamin 6 yil sonra ilk kez evden gitti ilk defa boyle yapti.ama boyle sacma sapan davraninca bende bilerek yapiyor diye dusunuyorum.bir daha sorun cikartmayim diye yapiyor belkide.

elinde para tutamayan biri anladığım kadarıyla al karsına böyle böyle de otur konus sen bizim nafakamızı iddaalara harcarken ben nasıl sana güleryüz gösteririm de

malesef bizim rutinimiz 6 yildir soyle bu durum konusulmaz konussakta ben kendimce hakliyim oda hakli.haksizligini kabul etmez.birlikte olmak ister huzursuzluk cikmasin diye mecbur kalirim.boyle devam eden bir dongu.

iddia olayı olmasa başlangıçta haksızsın diyecektim ama...

Back
X