• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamaktan bayılacağım, akıl nolur:((

rabbm yardımcın olsun...bütün iş eşinde bitiyor..baştan taviz vermeyeckti kardeşine eşşek kadar olmuş 20 yaşına gelmiş abisiinn eline bakıyo..
valla sıkıntılı zor günler bide hamilesin eşinle adamakıllı sakin sakin konuşderim tekrar gözden geçirsin...
senin kocan bankamı canm ne öle kardeşlere yatırım yapıyoo önce kendi evini düşünsün

Bebegin dogdugu zaman esin sorumluluk nedir daha iyi anliyacaktir .Kayinvaliden ve kayinpederim vefat etti yazmissin kardesine bir türlü sahip cikmaya calismis, baba rolünü üstlenmisyaptigi yanlis degil ,ancak kardesine sizin bir aile oldugunuzu ve yakinda bir yegeni olucagini ve masraflarin katlanacagini anlayip ona göre giderlerini kismasi gerektigini bilmesi lazim.Eger esin bunu anlatamiyorsa sen yengesi olarak ilk firsatta anlat.Allah c.c yardimcin olsun bebegini saglicakla kucagina al ...Bagirip cagirmak cözüm degil sakin kafayla düsün dogumunda zorlasmasin sonra ...

Şimdide rahmeti kaynatamın oturduğu evin elektrik borcu varmış icra gelcekmiş,6500 tlye yakın:(
Büyük görümcemin üstüne fatura ama kabak bize patlıycak,yada biz birbirimize giricez!!!
Allahım bana yardım et,kızlar benim ve bebeğim için dua edin,nolur:((

Back
X