AĞLAMAKTAN GÖZLERİM KÜÇÜLDÜ

onlar zatenn hala geçmişte yaşıyorum çok fazla duygusalım ama elimde değil kafam çok atıyor durduk yere psikoljk sürkli istemsiz bir şekiilde ağlıyorum durdugum yrde birden yemekte mesela annem üzülüyor gercekten ne yapıcagımı bilmiyorum

onlar zatenn hala geçmişte yaşıyorum çok fazla duygusalım ama elimde değil kafam çok atıyor durduk yere psikoljk sürkli istemsiz bir şekiilde ağlıyorum durdugum yrde birden yemekte mesela annem üzülüyor gercekten ne yapıcagımı bilmiyorum

Bi ara banada öyle olmuştu yeni arkadaşlar edindim oturdum muhabbet ettim sonra kendimi sevmeeye başladım ve bana zarar verdiklerini düşündüm kendimi toparladım.. 10 yıllık arkadaşlarımı sildim ben 4 ay önce sonra 5 yıllık arkadaşımı sildim.. yalnız kalmaktan korkmuyorum diye kendiimi odakladm ve şuan onlarsız hayat çok güzel aslında bu bahsettiğim kişiyide silmiştim taki içimi sızlatasıya kadar en önemlisi yalnız kalma ve kendini sev..

Kendimi seviyorum yanlız değilim ama içimde kafamda yapamdığım şeyler var olmuyor ters gidiyor herşeyi denedim emin ol tek denemediğim şey psikolog !

Bilmiyorum zaten problem burada herhangi birşey aklıma gelince üzülmüyorum durduk yere üzülüyorum ,ağlıyorum nedenini bilmiyorum

Back
X