Ağlamaktan gözümde yas kalmadı

Ayparcamm59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
259
132
23
Kızlar merhaba geçen hafta konu açmıştım lojman meselesi diye hatirlayanlar vardır.Lojman başvurusunda bulunduğumuzdan ama lojmanlar çok eski olduğu için tereddüt ettiğimden bahsetmiştim.Kızlar başvuru yaptık onaylandı.Eve dün bakmaya gittik .Ev o kadar eskiydi ki .Yaptırirsak idare ederiz otururuz diye düşündüm ve tamam dedim.Eşimde polis şubeye vermiş evrakları.Bugun lojmandan konu açıldı.Evin fotoğraflarına baktıkça oturalim tutalım dediğim evden soğudum bugün de tutmayalim dedim.Birbirimize girdik eşimle.neden zamanında dememisim işlemleri başlatmis.Bende çok sorunsa kirasını ben vereyim dedim.Tuttudugumuz ve onaylandığı için kira ödemek zorundayız.Bu lafı duyunca iyice sinirlendi.Ben şey miyim.Ne demek istiyorsun.Ben kirasinda miyim.Gururunu incittim sanırım.
Ama evi gördükçe içim hiç almıyor arkadaşlar.Tamam boya badana yaptıracağız laminatlari yaptıraçağiz.Ama mutfak ve banyoyu da komple yenilemek istiyorum.Ona da bizim olmayan bir eve neden bu kadar masraf yapalim bizim evimiz olsa ben zaten orayı mükemmel yaparım filan dedi .Şimdide bana küstü.Kirasını ben vereyim dediğim icinİki saattir ağlıyorum hem o eve oturmak zorunda kaldığım için hemde şöyle bi sebepten dolayı tartistigimiz için..

Eşiniz haklı madem oturmıycaksınız neden evet dediniz madem evet dediniz neden vazgeçtiniz? Ben de bir lojmanda 2 yıl kaldım kendi eviniz gibi olmuyor tabi ki çok eski ve yaptığınız her tadilat cebinizden çıkıyor. Ama bir süre iadere edebilirsiniz.

Geçen konuda size bahsedildi çok eski oldukları herşeyi yeniden yapmanız gerektiği vs vs hiç bilmiyor değildiniz ki . Ayrıca evlilikte şu sen ben muhabbeti bence hiç hoş değil. Senin paran benim param olduktan sonra o zaman neden evlendiniz ki ? Eşiniz cidden haklı . Şimdi hem lojmana para ödenecek onu geçtim yakıt parası var ve ciddi miktar toplanıyor. Bazı durumlarda dışarıda oturmak bile daha karlı olabiliyor . Askeri lojmanlara ve aidatına %14 zam geldi . Belki sizinkine de gelmiştir

Dev saçmalamışsınız. Regl zamanınız yakın mı? Hayat bu oyun değil, aldığınız kararların arkasında durun.
Kesinlikle...Kaç kere dedi bak tutmayalim ev çok kötüdür diye..Arkadaşının evine götürdü ev bu ne diyorusn dedi tamam dedim.bize çıkan eve götürdü istersen vazgeçelim dedi hayır dedim.ama.bugün saçmaladim. evet yakın birde dün ona başka Bişey den dolayı kizmistim onu da yansıttım sanırım

Siz çok abartıyorsunuz bence
Benim eşimde polis bizde mecbur lojmanlarda oturucaz
daha yeni bi arkadaşimiz gitti evet evler eski resimlerini attılar bizede ama yapcak bişey yok.
En fazla bi badana. Bide klozeti değiştirirsiniz olur biter
İşimiz gücümüz yok butun evi değiştircek degiliz yani idare edilir belli bi süre

Eşinizinde gönlünü alın
biraz ayıp etmişsiniz öyle diyerek

Geçen konuda size bahsedildi çok eski oldukları herşeyi yeniden yapmanız gerektiği vs vs hiç bilmiyor değildiniz ki . Ayrıca evlilikte şu sen ben muhabbeti bence hiç hoş değil. Senin paran benim param olduktan sonra o zaman neden evlendiniz ki ? Eşiniz cidden haklı . Şimdi hem lojmana para ödenecek onu geçtim yakıt parası var ve ciddi miktar toplanıyor. Bazı durumlarda dışarıda oturmak bile daha karlı olabiliyor . Askeri lojmanlara ve aidatına %14 zam geldi . Belki sizinkine de gelmiştir
Yok burası maddi açıdan bizim.için çok uygun.Bursa da kiralar çok pahalı.

Kesinlikle...Kaç kere dedi bak tutmayalim ev çok kötüdür diye..Arkadaşının evine götürdü ev bu ne diyorusn dedi tamam dedim.bize çıkan eve götürdü istersen vazgeçelim dedi hayır dedim.ama.bugün saçmaladim. evet yakın birde dün ona başka Bişey den dolayı kizmistim onu da yansıttım sanırım
Geçici bir süre yaşayacaksınız neticede, insanların öyle zamanları olur. Üzmeyin kendinizi de eşinizi de. Toparlarsınız.

Bos ev ekstra bir sevinsiz gorunur hep. Tasinip esyalari yerlestirince gozunuz alisir. Mutfagi, tuvaleti guzel bir temizletirsiniz. Zaten satin almamissiniz evi, ne olacak ki. Bu da boyle bir deneyimdi dersiniz ileride. :)
Bende evi komple. Yenileyelim diyorum.Ama o da boya badana laminat yeter bizim evimiz değil ki diuor ...

Boya badana, eşyalarla birlikte ev kendine gelir. Ayrıca ev sıcaklığı başka bir şey, bazı evler sıfır, lüks bile olsa o sıcaklık, samimiyet olmayabiliyor. Ayrıca, lütfen mantıklı düşünün, eşiniz haklı.
Kesinlikle haklı. Olduğunu biliyorum kalbini kirdim

Bende evi komple. Yenileyelim diyorum.Ama o da boya badana laminat yeter bizim evimiz değil ki diuor ...

Hakli bence. Siz simdi fevri davranmayin. Badana ve temizlik olsun, tasinin. Annem de cok titizdi, lojmanlara aglayarak cikiyordu, sonra temizleyip oturunca alisiyodu. Eve yapacaginiz masrafi tatile gitmek icin kullanin daha iyi.

Boya badana yerlerin laminatlari yeter diuor bizim ev olsa mükemmel yaparım ama bizim olmayan bi ev için daha fazla masraf yapmayalım diuor
Birazda haklı şimdi adam . Ama en azından git özür dile gönlünü al konuş. Mutfağı da yaptıralım de anlaşın

Back
X