Kızlar merhaba geçen hafta konu açmıştım lojman meselesi diye hatirlayanlar vardır.Lojman başvurusunda bulunduğumuzdan ama lojmanlar çok eski olduğu için tereddüt ettiğimden bahsetmiştim.Kızlar başvuru yaptık onaylandı.Eve dün bakmaya gittik .Ev o kadar eskiydi ki .Yaptırirsak idare ederiz otururuz diye düşündüm ve tamam dedim.Eşimde polis şubeye vermiş evrakları.Bugun lojmandan konu açıldı.Evin fotoğraflarına baktıkça oturalim tutalım dediğim evden soğudum bugün de tutmayalim dedim.Birbirimize girdik eşimle.neden zamanında dememisim işlemleri başlatmis.Bende çok sorunsa kirasını ben vereyim dedim.Tuttudugumuz ve onaylandığı için kira ödemek zorundayız.Bu lafı duyunca iyice sinirlendi.Ben şey miyim.Ne demek istiyorsun.Ben kirasinda miyim.Gururunu incittim sanırım.
Ama evi gördükçe içim hiç almıyor arkadaşlar.Tamam boya badana yaptıracağız laminatlari yaptıraçağiz.Ama mutfak ve banyoyu da komple yenilemek istiyorum.Ona da bizim olmayan bir eve neden bu kadar masraf yapalim bizim evimiz olsa ben zaten orayı mükemmel yaparım filan dedi .Şimdide bana küstü.Kirasını ben vereyim dediğim icinİki saattir ağlıyorum hem o eve oturmak zorunda kaldığım için hemde şöyle bi sebepten dolayı tartistigimiz için..