Nasıl oldu ne bitti hatırlamıyorum tek hatırladığım hiçbirseyin eskisi gibi olmayacagi onu unutmayacağım ... ilişkim btti aslında ilk konularda bitmiş ama ben konduramamisim eski o gitmiş başka birisi gelmiş sanki beni hiç sevmemis tanımamis sanki bir yabancı bu kadar soğuk bu kadar gaddar sevgime inanmayan sevgi değil alışkanlık diyen insanı daha ne kadar sevebilirdim ki daha ne kadar çabalayabilirim ki bende insanim ya hayatımda ol ya da olma dedim ya gel ya git dedim zamana bırak dedi sadece zamana bırak. ... bende bırakmadım bıktım çünkü sürekli zamana birkamakdan millet sevgilisiyle el ele gezerken ben zamana bırakmaktan sıkıldım s.ktr git zamanınida al git dedim ve o gun benim için bitti onun icin de bitmiştir herhalde fakat ebru gundesin de dediği gibi bir gün aşklar biter hatıralar kalır diye hatırası da kalmasin aklimdan beynimden gitsin istiyorum anıları herseyi unutayim hic olmamış gibi hic tanışmamisiz gibi bu şeyler beni yeyp bitiriyor çünkü bu dönsün istemiyorum sadece unutmak unutmak unutmak yardimci olabilecek birisi varmı