Aglamama dayanamayan erkek

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
2 yili gecen iliskim var ve hafif gozum dolsa haksizda olsam ozur diler kendini affettirir ama cok maco biri o basak ben yay burcuyum evlenincede hep boyle gidermi ya gitmezse cekicegim var

O nasıl macoymus öyle

Dedigi dedik :) lafinin ustune soz soyletmez anca oyle aglaya bilirim iste o zamanda kiyamiyor hemen omzuna yatiriyor

Sırf meraktan soruyorum
Yaşlar kaç ?

Beni bi daha aglatirsan seni terkederim de . Bu ne ya herşeyi ağlayarak mi yaptiracaksin ömrünün sonuna kadar. Hoşlanmadım bu durumdan.
Hem niye ağlıyorsun boşver değmez.

Önemli olan ağlayınca kıyamamasından çok ağlatmaması.Ayrıca bi süre sonra etkili olmaz ağlar ağlar susar der öyle kalırsın göz yaşlarıyla.Bi bitmedi maço sevdanız:işsiz:

Cok sacma. Evlenince gorursun. Agladinmi gozunu seline bille bakmaz hahaha

2 yili gecen iliskim var ve hafif gozum dolsa haksizda olsam ozur diler kendini affettirir ama cok maco biri o basak ben yay burcuyum evlenincede hep boyle gidermi ya gitmezse cekicegim var
Hayatta boyle devqm etmez. Evlenince burnunuzdan getirir o yaptiklarinizi. Kusluk yapar ve sizin yanasmanizi bekler emin olun.

Sürekli "anlayış bekleyen" veya "güçsüz" bir tavır içine girerseniz tabiki zamanla tahammül sınırları azalır bence. Bunun dışında arada sırada oluyorsa gayet normal.

Gözünden akan tek damla yaşa dayanamam diyen bir sevgilim vardı. Öyle ota yoğa ağlayan bir kız da değildim ha. Sabirliydim, dolup dolup patlardım. Ağladığımda omzuna da yatırdı, gözyaşlarımı da öptü, özürler de diledi.
Sonra bir gün noldu biliyor musun?
Aglamandan nefret ediyorum diye bağırdı ve bana cannnnkk diye bir tokat patlattı.

Guvenme bacım. Tatlı dile guler yüze guvenme. Kendine guven, kimsenin seni aglatmasina izin verme.

Gözünden akan tek damla yaşa dayanamam diyen bir sevgilim vardı. Öyle ota yoğa ağlayan bir kız da değildim ha. Sabirliydim, dolup dolup patlardım. Ağladığımda omzuna da yatırdı, gözyaşlarımı da öptü, özürler de diledi.
Aglamandan nefret ediyorum diye bağırdı ve bana cannnnkk diye bir tokat patlattı.

Guvenme bacım. Tatlı dile guler yüze guvenme. Kendine guven, kimsenin seni aglatmasina izin verme.
Bunu neden yapti size ? Ayni benim sevgilim gozyasimdan oper ben aglarken onunda gozu dolar

Aglayınca kıyamıyo diye Çokta aglama israf etme lazım olur :deli: yoksa bi süre sonra git başka yerde agla diyollar :işsiz:

Ağladığımda omzuna da yatırdı, gözyaşlarımı da öptü, özürler de diledi.

Off bu çok üzücü olmuş. İnsanlar bu kadar biriktireceğine keşke dürüst olsalar. Ağlamandan hiç hoşlanmıyorum deseydi zamanında daha iyiydi.

Back
X