Aglamama dayanamayan erkek

Şubat ayında 1 yıllık evliymişmişsin. Şimdi 2 yılı aşkın ilişkiniz ne alaka? Ayrıca bu bir dert mi? Dertse ne diyelim, olumsuz yorum yapanada mutluluğumu çekemiyorsunuz diyorsun? Ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım.

Şubat ayında 1 yıllık evliymişmişsin. Şimdi 2 yılı aşkın ilişkiniz ne alaka? Ayrıca bu bir dert mi? Dertse ne diyelim, olumsuz yorum yapanada mutluluğumu çekemiyorsunuz diyorsun? Ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım.
Ayni hesabi bi kac kisi kullaniyoruz

herseye aglayan ınsanları cok yapmacık buluyorum bisure sonra antıpatık görecek merak etme taşfırınmış tabıkı cekecegın varr.

Bunu neden yapti size ? Ayni benim sevgilim gozyasimdan oper ben aglarken onunda gozu dolar
İlk 2 yıl biz de öyleydik. Sinirli, ağır bir yapısı vardı ama bana hiç kiyamazdi. Ailevi, maddi vs bir sürü problemi vardı.
Bir gun çok sinirliydi. Kalbimi kırdı. Zor zamanlardı. Benim de saf gibi o an aglayasim tuttu. Hırsını benden aldı işte

Viz viz herseye aglayan kadina benim bile tahammulum yok. Evlendikten sonra butun bunlar pufff.. buhar olup ucacak.:KK4:

Off bu çok üzücü olmuş. İnsanlar bu kadar biriktireceğine keşke dürüst olsalar. Ağlamandan hiç hoşlanmıyorum deseydi zamanında daha iyiydi.
Aglamam bahaneydi. Sürekli aglayan bir insan olsam tamam, bıktı derim hak veririm.
Neyse geçti gitti. Şimdi mutluyum çok şükür

Back
X