Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Yanlış kişiyimi sevdim bilmiyorum :(

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
mrb arkadaşlar.daha bir kaç günlük nişanlıyım çiçeği burnunda.mutlu olmam gerekirken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.bana çok düşkün bir sevgilim vardı.bulutların üzerine çıkaran.ilişkimiz ilerledikçe bişiler oturdukça durulan bir ilişkimiz oldu.sözlendik çiçeği burnunda durumlarını hiç yaşamadık.sıradan kalıplaşmış bir ilişki.ara sıra tartışmalar falan.ne zaman tartışsak hemen durulur oturup konuşurduk.nişandan önce ayrılık durumuna geldik 3 gün ağlamış ailesinden öğreniyorum.düzeldik nişan hazırlıkları tamamlandı herkesin hala konuştuğu süper bir nişanla nişanlandık.daha bir kaç gün oldu.erkekler hepmi böyle bilmiyorum hiç hevesi yok.resimleri aldık merak yok.geldi bi kaç gün snra bak dedim baktı öyle aa güzelmiş falan.heyecanlı o meraklı durum yok.soğukta değil bana karşı ama sanki kalıplaştı bi anda.olgunlukmu denir ne denir bilmem.stüdyo çekimleri yaptık yok onu kimseye gösterme bunu görmesinler bi ton tartışma kavga yine.insanların onun bana baktığını görmesini istemiyo.egosuymuş.elimi öpüyo ya kılıbık derlermiş.önceden nazikti şimdi ise tartışamıyoruz o sesini yükseltme hayır olmaz bitti etti.emirvaki konuşmalar başladı.saçımdan giyimime rengine herşeyine emirvaki yapıyor.ben ise hep 2.planda.ben bişi desem geçerliliği yok.o bişi dediğinde olacak.noldu neden böyle oldu anlamıyorum.bebek gibi baktım ben ona.kavga etsek ben üzülsemde onu düşündüm hep üzülürmü die.çok mu şımarttım bilmiyorum.napıcam bilmiyorum.sonuç konuşmuyoruz.

malesef fazla şımartmakoluyor
bebek gibi bakıp şımartıyor fazla abartıyoruz bence
mevlananın sözü boşa değil
kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin
veririsen sonra başına paşa kesiliyorlar hep onların dediği oluyor
erkeklerin çoğu aynı

Seni üzmek istemem ama evlendikten sonra durum daha da vahimleşiyor. Artık dediğini yapayım da sussun moduna giriyorsun. Evlilik kavramını sorgular oldum. Birlikte yaşamayı kaldırsa keşke Türkiye. Öyle daha mı kolay olurdu bilmem.

malesef fazla şımartmakoluyor
bebek gibi bakıp şımartıyor fazla abartıyoruz bence
mevlananın sözü boşa değil
kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin
veririsen sonra başına paşa kesiliyorlar hep onların dediği oluyor
erkeklerin çoğu aynı

çok haklısın.sonra neden böyle diyince doyumsuz oluyoruz yaranılmıyo oluyoruz.valla napcam bilmiyorum.bunlar bide annemin yanında oluyor.kadın altı fotorafları kendi parasıyla dünya para verdi.dioki yırtarım bak fotoları dedim annem ödedi onları onun onlar neyse parası veririm dio kadın şokta ne kırıldı bilsen

bence erkelerin 90%i anlattigin gibi
seninki nisandan sonra çantada keklik goruyor seni nikhida bekleyememi$ çok sabirsiz herhalde
sana uyyorsa devam edersin bu tavirlar uymuyorsa yapailcak sey belli
her zmaan derim bo$anmakdan iydir spz yada nisanin bozulmasi , birbirinizi tanimak için zaten butun bu hengameler..

Seni üzmek istemem ama evlendikten sonra durum daha da vahimleşiyor. Artık dediğini yapayım da sussun moduna giriyorsun. Evlilik kavramını sorgular oldum. Birlikte yaşamayı kaldırsa keşke Türkiye. Öyle daha mı kolay olurdu bilmem.[/
valla sorgular oldum.keşke birlikte yaşayıpta görebilsen yüzünü.eskiler ne iyiymiş eski evlilikler

bence erkelerin 90%i anlattigin gibi
seninki nisandan sonra çantada keklik goruyor seni nikhida bekleyememi$ çok sabirsiz herhalde
sana uyyorsa devam edersin bu tavirlar uymuyorsa yapailcak sey belli
her zmaan derim bo$anmakdan iydir spz yada nisanin bozulmasi , birbirinizi tanimak için zaten butun bu hengameler..

seviyosan seviyosundur.bu erkekler neden böyle anlamam.biz neden değiliz.denge problemleri var

çok haklısın.sonra neden böyle diyince doyumsuz oluyoruz yaranılmıyo oluyoruz.valla napcam bilmiyorum.bunlar bide annemin yanında oluyor.kadın altı fotorafları kendi parasıyla dünya para verdi.dioki yırtarım bak fotoları dedim annem ödedi onları onun onlar neyse parası veririm dio kadın şokta ne kırıldı bilsen

canım ben bu sorunları okuyunca şaşırmıyorum neden mi?
ellerimle yıkardım sacını taradım o yemek yerken ona bakardım
üzerini ben giydirirdim
ilk eşime yapmadığım biçok şeyi bu eşime yaptım
oğluna bile baktım canı gönülden
amaneoldu aynı kahretsin aynı kı9ymetim varmı yok
şimdi üzülmüşüm ağlamışım asla önemi yok
ilk evlendiğimizde kırktane çiçek gönderirdi
daha bir sürü şey şimdiise
boşanmak istiyorum dediğimde öldürürm diye tehdit okadar değişiyorlar
dayakda yiyorsun hakaret de işitiyorsun
hayatın onun istediği gibi oluyo malesef senin sonunda aynı gibi
:((((( kırılma amatecrübe iki evlilik yaşadım

seviyorum degi$irim diyorsan senin bilecegin i$ tabi
o anlattiklarinin hepsi bizde var , 7 yildir degi$medi
insan bu sebepten ayrilamiyorda,ne diycem çocuguma ilerde, babanla inatla$iyorduk sonrada ayrildik mi diycem
çekicem artik nereye kadar giderse ..

$imddien boyleyse imzadan sonra iki katini du$un
sevgi hersey deil maalesef
haa dizilerdeki filmlerdeki sevgi ask da zaten yok bence gerçek hayatta, fazla ruyada gormememk lazim

sana ayril demek saçma olur ama ,$imdi ipleri ona verirsen omur boyu onda kalir vede mutlu olamazsin , o davrani$lar sana karakterine uymuyor çunku

Son düzenleme:
canım ben bu sorunları okuyunca şaşırmıyorum neden mi?
ellerimle yıkardım sacını taradım o yemek yerken ona bakardım
üzerini ben giydirirdim
ilk eşime yapmadığım biçok şeyi bu eşime yaptım
oğluna bile baktım canı gönülden
amaneoldu aynı kahretsin aynı kı9ymetim varmı yok
şimdi üzülmüşüm ağlamışım asla önemi yok
ilk evlendiğimizde kırktane çiçek gönderirdi
daha bir sürü şey şimdiise
boşanmak istiyorum dediğimde öldürürm diye tehdit okadar değişiyorlar
dayakda yiyorsun hakaret de işitiyorsun
hayatın onun istediği gibi oluyo malesef senin sonunda aynı gibi
:((((( kırılma amatecrübe iki evlilik yaşadım

yok canım sizlerin tecrübelerinden yararlanmak için burdayım zaten.inan büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.hiç haketmiyoruz bunları yazık

seviyorum degi$irim diyorsan senin bilecegin i$ tabi
o anlattiklarinin hepsi bizde vra , 7 yildir degi$medi
insan bu sebepten ayrilamiyorda,ne diycem çocuguma ilerde, babanla inatla$iyorduk sonrada ayrildik mi diycem
çekicem artik nereye kadar giderse ..

$imddien boylesye imzadan sonra iki katini du$un
sevgi hersey deil maalesef
haa dizilerdeki filmlerdeki sevgi ask da zaten yok bence egerçek hayatta fazla ruyada gormememk lazim

sana ayril demek açma olur ama ,$imdi ipleri ona verirsen omur boyu onda kalir vede mutlu olamazsin , o davranbi$lar sana karakterine uymuyor çunku

Birde onu takmayarak denicem.aramıcam sormıcam umursamıcam önceliklerim kendim olcak.böylede olmuyorsa olmaz zaten.yolun başındayken bişileri kenara atmak lazım

yok canım sizlerin tecrübelerinden yararlanmak için burdayım zaten.inan büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.hiç haketmiyoruz bunları yazık

senin bileceğin şeyler gerisi seviyorum dayanabilirim cekebilirim dersen
ama bir süre sonra sende bıkarsın ben bıktım artık özgürlüğümü istiyorum
umarım sende böyle olmazsın :(

sizin bebeğiniz mi ki bebek gibi baktınız
bebeğiniz bile büyüdüğü zaman sizi tanımıyo
el oğlu neler yapmaz

Son düzenleme:
Geçenlerde forumda bir arkadaşımız BEKLENTİNİN ZEHRİ adında bir yazıyı paylaşmıştı, bende sizinle paylaşayım, google dan aratınca çıkıyor. O yazı farkında olmadan yaptığım bir çok şeyi anlamama sebep oldu, siz de bir deneyin isterseniz

Ayrıca ilişkilerde heyecan ilk günkü gibi kalmıyor bu doğrudur ama monotonlaşmak ayrı şey, saygıyı yitirmek ayrı şey. Bazı şeyleri ayırt edebilmek lazım. Saygı bitiyorsa sevgi hiç olmuyor, hiç bir şey durumu kurtarmıyor

Geçenlerde forumda bir arkadaşımız BEKLENTİNİN ZEHRİ adında bir yazıyı paylaşmıştı, bende sizinle paylaşayım, google dan aratınca çıkıyor. O yazı farkında olmadan yaptığım bir çok şeyi anlamama sebep oldu, siz de bir deneyin isterseniz

Ayrıca ilişkilerde heyecan ilk günkü gibi kalmıyor bu doğrudur ama monotonlaşmak ayrı şey, saygıyı yitirmek ayrı şey. Bazı şeyleri ayırt edebilmek lazım. Saygı bitiyorsa sevgi hiç olmuyor, hiç bir şey durumu kurtarmıyor

gerçekten çok anlamlı güzel bir yazıymış.doğru söylüyorsunuz saygı olmayınca hiç bir şey olmuyor malesef

Yaaa neler diyosunuz kizlar:( Yani tamam filmlerdeki gibi degil hicbise ama bu adamlar bize baktiginda gozlerinde ask goremiceksek ne anlami kaldi o zamaaaan!

Bebek gıbı bakarsanız (marıfet gıbı) tabı kacar da aldatırda cunku erkek anne degıl sevgılı ıstıyor turk kadınları buyuk hata yapıyolar resmen anne-evlat olumsuz sevgı alısverısını yasıyolar..

Back
X