Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Yanlış kişiyimi sevdim bilmiyorum :(

Ben bir evlilik yaşadım zaten evliliğim ayrı bi boyutta öküzlük salaklık herşey vardı.
Neyse ayrıldım yoluma devam ettim.
Şimdi bir sevgilim var o da ilgisiz, umursamaz.
Anladım ki bu erkekler böyle.
Artık beklentilerimi ve heveslerimi öldürmeye çalışıyorum hırçınlığımla.
O zaman rahatça gözüm arkada kalmadan çıkıp gidicem bu ilişkiden.
Sadece gerçekten bitmesini bekliyorum artık bıktım çünkü.

mrb arkadaşlar.daha bir kaç günlük nişanlıyım çiçeği burnunda.mutlu olmam gerekirken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.bana çok düşkün bir sevgilim vardı.bulutların üzerine çıkaran.ilişkimiz ilerledikçe bişiler oturdukça durulan bir ilişkimiz oldu.sözlendik çiçeği burnunda durumlarını hiç yaşamadık.sıradan kalıplaşmış bir ilişki.ara sıra tartışmalar falan.ne zaman tartışsak hemen durulur oturup konuşurduk.nişandan önce ayrılık durumuna geldik 3 gün ağlamış ailesinden öğreniyorum.düzeldik nişan hazırlıkları tamamlandı herkesin hala konuştuğu süper bir nişanla nişanlandık.daha bir kaç gün oldu.erkekler hepmi böyle bilmiyorum hiç hevesi yok.resimleri aldık merak yok.geldi bi kaç gün snra bak dedim baktı öyle aa güzelmiş falan.heyecanlı o meraklı durum yok.soğukta değil bana karşı ama sanki kalıplaştı bi anda.olgunlukmu denir ne denir bilmem.stüdyo çekimleri yaptık yok onu kimseye gösterme bunu görmesinler bi ton tartışma kavga yine.insanların onun bana baktığını görmesini istemiyo.egosuymuş.elimi öpüyo ya kılıbık derlermiş.önceden nazikti şimdi ise tartışamıyoruz o sesini yükseltme hayır olmaz bitti etti.emirvaki konuşmalar başladı.saçımdan giyimime rengine herşeyine emirvaki yapıyor.ben ise hep 2.planda.ben bişi desem geçerliliği yok.o bişi dediğinde olacak.noldu neden böyle oldu anlamıyorum.bebek gibi baktım ben ona.kavga etsek ben üzülsemde onu düşündüm hep üzülürmü die.çok mu şımarttım bilmiyorum.napıcam bilmiyorum.sonuç konuşmuyoruz.

İnsanları alttan aldıkça tepene çıkıyorlar. Hem madem senin sözünün kıymeti yok, o emrivaki yapmayı kendine hak görüyor ve her söylediğine koşulsuz tamam diyeceksin, o zaman sen nesin kimsin? Köle mi, eş mi? Her insanın bir kişiliği, onuru var ve madem ki seni sen yapan özelliklerine de emrivaki yaparak karışıyor ve sana fikrini söyleme hakkı vermiyor, o zaman onun sana saygısı yok, sen onun koşulsuz her dediğini kabul eden kölesi olmak zorundasın! :47: İlişkinizin monotonlaşması belki normaldir bilmiyorum evli olan arkadaşlar daha iyi yorum yapar ama senin sınırlarına müdahale etmesini çok da doğru bulmadım açıkçası. Kıskançlıkla kısıtlama arasında dağlar kadar fark var. Evlenince bu tarz sorunlar senin özgürlüğünü de kısıtlar ve mutlu olmakta zorlanırsın gibime geldi. Önce sen kendince biraz düşün taşın sonra da bir yerde oturup uzun uzun bu durumu konuşun derim. Rahatsızlığını da ifade et, sevgi tek başına ne kadar yeterli bir ilişkide senin açından bunu bilemem ama şahsi fikrim saygının sevgiden çok daha ön planda olması gerektiğidir.

valla böylesini bildiğin boğasım geliyor sen kimsin kardeşim zorlamı yamadık kendimizi sana sen evlenme teklif ettin çok hevesliydin ne oldu ne diye değişiyon sanki biz sen odun, anlayışsız, bencil, ego manyağı vb. birisin diye mi seninle evlenmeyi kabul edip bu yola girdik..
biz değişiyor muyuz hayır size ne oluyor ya sanırım sorumlulukları artıyor ya ondan böyle oluyor bunlar ahhhh değişken insanlara gıcık oluyorumda ben..

Nişanlının gerçek yüzünü görmeye başlıyorsun.
Evlendiğinde tamamen tanımış olacaksın.
Ondan sonra da evlenince huyun suyun değişti diyeceksin.
Ama aslında o hep böyleydi sadece tanımak zaman alıyor.

Ben bir evlilik yaşadım zaten evliliğim ayrı bi boyutta öküzlük salaklık herşey vardı.
Neyse ayrıldım yoluma devam ettim.
Şimdi bir sevgilim var o da ilgisiz, umursamaz.
Anladım ki bu erkekler böyle.
Artık beklentilerimi ve heveslerimi öldürmeye çalışıyorum hırçınlığımla.
O zaman rahatça gözüm arkada kalmadan çıkıp gidicem bu ilişkiden.
Sadece gerçekten bitmesini bekliyorum artık bıktım çünkü.

aynen bende artık bıraktım çabalamayı.inceldiği yerden kopar benden daha bişi bulamaz.annem bile üzüntüsünden uyuyamadı.kadına yazık.sabah 5 baktım ayakta.gece desen uyuyamadı doğru.oğlum demeden konuşmaz kadın bizden çok sever kollar.ona üzülüyorum en çokta.kıymet bilmiyolar malesef

duygularını insanlar önünde yaşamak hoşuna gitmiyo belli ki sen de anlayış göstersen olmaz mı ? mesela eşim de bana göre romantiktir başkalarının yanında da olsak aşkım der elimi tutar öper hatun ne derse o filan diyip güler, ben de tam tersiyim başkası varken ona aşkım hayatım diyemem çok yumuşak olamam ne biliyim yapı meselesi heralde utanıyorum. böyle bişeydir belki.

duygularını insanlar önünde yaşamak hoşuna gitmiyo belli ki sen de anlayış göstersen olmaz mı ? mesela eşim de bana göre romantiktir başkalarının yanında da olsak aşkım der elimi tutar öper hatun ne derse o filan diyip güler, ben de tam tersiyim başkası varken ona aşkım hayatım diyemem çok yumuşak olamam ne biliyim yapı meselesi heralde utanıyorum. böyle bişeydir belki.

Tabiki böyledir der saygı duyarım ama.önceden böyle değildi hiç.deli doluydu hani.çekinmez utanmazdı egoları yoktu.küsmezdi.sonradna oldu bunlar.kişiliğinde var deyip geçerim bende ama bi kişilik sonradan mı oluşur.5 ay önce farklıydı yeni mi ego yaptı..bu yüzden sorun ediyorum ben.önceden hoş peş doğaldı şimdi ayıp günah karakterine ters

mrb arkadaşlar.daha bir kaç günlük nişanlıyım çiçeği burnunda.mutlu olmam gerekirken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.bana çok düşkün bir sevgilim vardı.bulutların üzerine çıkaran.ilişkimiz ilerledikçe bişiler oturdukça durulan bir ilişkimiz oldu.sözlendik çiçeği burnunda durumlarını hiç yaşamadık.sıradan kalıplaşmış bir ilişki.ara sıra tartışmalar falan.ne zaman tartışsak hemen durulur oturup konuşurduk.nişandan önce ayrılık durumuna geldik 3 gün ağlamış ailesinden öğreniyorum.düzeldik nişan hazırlıkları tamamlandı herkesin hala konuştuğu süper bir nişanla nişanlandık.daha bir kaç gün oldu.erkekler hepmi böyle bilmiyorum hiç hevesi yok.resimleri aldık merak yok.geldi bi kaç gün snra bak dedim baktı öyle aa güzelmiş falan.heyecanlı o meraklı durum yok.soğukta değil bana karşı ama sanki kalıplaştı bi anda.olgunlukmu denir ne denir bilmem.stüdyo çekimleri yaptık yok onu kimseye gösterme bunu görmesinler bi ton tartışma kavga yine.insanların onun bana baktığını görmesini istemiyo.egosuymuş.elimi öpüyo ya kılıbık derlermiş.önceden nazikti şimdi ise tartışamıyoruz o sesini yükseltme hayır olmaz bitti etti.emirvaki konuşmalar başladı.saçımdan giyimime rengine herşeyine emirvaki yapıyor.ben ise hep 2.planda.ben bişi desem geçerliliği yok.o bişi dediğinde olacak.noldu neden böyle oldu anlamıyorum.bebek gibi baktım ben ona.kavga etsek ben üzülsemde onu düşündüm hep üzülürmü die.çok mu şımarttım bilmiyorum.napıcam bilmiyorum.sonuç konuşmuyoruz.

Önceliği her zaman kendine vermelisin.
Önce sen "önce can sonra canan" misali.
Kendinden o kadar fazla ödün vermişsin ki o farkında bu durumun.
Tut kendini biraz düşme üzerine.
Bak nasıl afallıyor o zaman.

ah biz (bazı) kadınlar.. yaradılış işte
bayılıyoruz şımartmaya göklere şımartmaya
valla taviz verme fazla
kaybetme korkusunu hissettir..

Tabiki böyledir der saygı duyarım ama.önceden böyle değildi hiç.deli doluydu hani.çekinmez utanmazdı egoları yoktu.küsmezdi.sonradna oldu bunlar.kişiliğinde var deyip geçerim bende ama bi kişilik sonradan mı oluşur.5 ay önce farklıydı yeni mi ego yaptı..bu yüzden sorun ediyorum ben.önceden hoş peş doğaldı şimdi ayıp günah karakterine ters

o zaman yapı meselesi değil nişandan sonra odunlaşmış arkadaş

Back
X