ağlasam sesimi duyarmisiniz..

biraz tarzını degistir, mesela sac rengini degistir ,evde hep bakımlı makyajlı ol. bebegin olabilir ama ,bebek 5 dk uyudugunda ev işi yapmak yerine kendine özen göster.

evin içinde biraz açık giyin ,eşinde evde olsun ,ama onu hiç sallama .

adamın dikkatini çek ama bunun farkında degilmissin gibi yap .

bu sekilde belki esinde sana ilgi gösterir .
sende bundan mutlu olursun .

Iyi geceler kızlar benim bir derdim var inşallah anlatabilecem. 1,5 yıl oldu evleneli ama çok mutsuzum evlendiğim adamla anlasamiyorum.yemeklerimi beğenmez beni beğenmez başkalarıyla kıyaslar bebek ile ilgilenmez ayrı uyur ayrı gezer.. belki şiddet uygulamiyor ama hiç sevgi saygı kalmamış.çok isteyenim sevenim vardı nasıl oldu bende anlamadım aşık olmadığım halde kabul ettim çok pişmanım.yerimde olsaydinix nasıl bir yol izlerdiniz.

merhaba canım durumuna çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda aranız düzelir.bir kaç arkadaşımdan gördügüm kadarıyla erkekler eşlerini çocuklarından kıskanır bi düşün öneden sadece onunla ilgileniyordun şimdi bebeginle ilgileniyorsun onla çok vakit geçiremiyorsun belki oturup sohbet edemiyorsunuz tv izleyemiyorsunuz bebek var evet senide anlıyorum bebek sonuçta ilgilenmek lazım ama erkeklerde çocuk gibidir ilgi bekler helede arkadaş çevresinden tanıdıklarından uzaktaysa.bence bu akşam güzelce bi sofra kur giyin süslen püslen eşini neşeli bir şekilde karşıla bebişide uyut bütün gün yorulur ve çok uyumazsa gece deliksiz uyur :) sonra o senden uzak dursada ilgi göster sırnaş ne bilim kadınlık cazibeni kullan bak bakalım ondan sonra ne olacak eger eşinde sana karşılık gösterirse bilki bütün sorun onunla yeterince ilgilenememen yok eger yanaşmaz ne yaparsan yap yine soguk davranıyorsa ozaman başka sorun var dersin ve bu sefer ciddi ciddi konuşursun seninde için rahat olur onunla ilgilenemedigim için boyle degil dersin.

Asker psikolojisi zordur öncelikle Allah yardımcın olsun.
Sana çok iş düşüyor.
Öncelikle sabırlı ve soğukkanlı ol ve kinlenmemeye çalış.
Bebekle ilgilenmemesini bi süreliğine kenara bırak.
Önce aranızdaki bağı güçlendirmek lazım.

Yemeğinizi beğenmediğinde sakin ses tonuyla nasıl olmasını istersin hayatım bi dahaki sefere öyle yapmaya çalışayım de
Ayrı yatmaktan bir an önce vazgeçin, neden ayrı uyduğunu sorun. ben kocamı özledim deyip yanında uyumaya çalışın.
İletişimi koparmasına izin vermeyin.

Iyi geceler kızlar benim bir derdim var inşallah anlatabilecem. 1,5 yıl oldu evleneli ama çok mutsuzum evlendiğim adamla anlasamiyorum.yemeklerimi beğenmez beni beğenmez başkalarıyla kıyaslar bebek ile ilgilenmez ayrı uyur ayrı gezer.. belki şiddet uygulamiyor ama hiç sevgi saygı kalmamış.çok isteyenim sevenim vardı nasıl oldu bende anlamadım aşık olmadığım halde kabul ettim çok pişmanım.yerimde olsaydinix nasıl bir yol izlerdiniz.

Canım böyle olmaz. Karı koca ayrı ayrı gezmez, ayrı uyumaz. Eşinle konuş. Bu durumdan rahatsız olduğunu söyle. Kavga etme kesinlikle.

Bu ne rehavet böyle?

Ben seni başkalarıyla kıyaslasam ne hissedersin diye sor bakalım ne cevap verecek, bence eşin evliliğe adapte olamamış...

Eşine de zaman ver, onunda ilk evliliği sonuçta zamanla alışacaktır ama bu durumu kabullenme...

artık kendimden ödün vermekten yoruldum baskalarina arkasından bakmaktan bıktım çok farklı düşünmüştüm evliliği bilseydim hiç evlenmezdım. herkesin içinde kızar. birde ağzı çok bozuktur.duyduklarımi yazsam kitap olurdu herseye küfür eder.nişanlıykende küfürünü fark ettim uyardım. Bu kadar hayatî önemli bir şeyi bile nasıl atlamisim çok kızıyorum kendime.
maddi sorunum yok çalışıyorum çok şükür bebeğim için endişelerim var.

artık kendimden ödün vermekten yoruldum baskalarina arkasından bakmaktan bıktım çok farklı düşünmüştüm evliliği bilseydim hiç evlenmezdım. herkesin içinde kızar. birde ağzı çok bozuktur.duyduklarımi yazsam kitap olurdu herseye küfür eder.nişanlıykende küfürünü fark ettim uyardım. Bu kadar hayatî önemli bir şeyi bile nasıl atlamisim çok kızıyorum kendime.

o zmn ,al karsına konuş ,hayatının onun yüzünden çekilmez hale geldigini söyle ,bu yüzden de boşanmadan bahset. bakalım tepkisi ne olacak?

oo az önce güzel bi sofra kur iyi davran falan dedim ama işin içine küfür giriyorsa aşagılama kıyaslama vs varsa hiç birşeye degmez o adama ama sen yinede yuvan için çocugun için son kezde olsa dedigimi yap en azından ben bu yuva için elimden gelenini yaptım dersin ama yapmazsan son kezde olsun yapmazsan içinde hep birşey olacak yapsam acaba düzelirmiydi gibi o yüzden son bi şansı bence ver çocugunuz için ver derim eger yinede olmuyorsa fazla zorlama canım otur konuş bu durumdan sıkıldıgını üzüldügünü böyle gidecekse ayrılmak istedigini falan söyle

o zmn ,al karsına konuş ,hayatının onun yüzünden çekilmez hale geldigini söyle ,bu yüzden de boşanmadan bahset. bakalım tepkisi ne olacak?

çok konuştum bazen çok pişmanım diyor özür diliyor hediye falan çok geçmeden kaldığı yerden devam pismanlik çok kısa sürüyor. Özür dileyip bunları yapması daha kötü demek yaptıklarının farkında bile bile yapıyor.

çok konuştum bazen çok pişmanım diyor özür diliyor hediye falan çok geçmeden kaldığı yerden devam pismanlik çok kısa sürüyor. Özür dileyip bunları yapması daha kötü demek yaptıklarının farkında bile bile yapıyor.

canım pişmanlık varsa bence bi sorunu var belki psikolojisi bozuktur cünkü seni umursamasa pişman olmaz hediye falan almaz pişman olup yapıyorsa ya yaptıklarının farkında degildir. yada başka bir sorun vardır aile terapistine falan gitseniz canım

Gittiğiniz yer ya da iş yeriyle ilgili sorunları vardır.Bunalımdadır belki.
Hemen aldatmaya yormayın hanımlar yahu.
aslında sevmiyor işini çok şikayetçi ama benim isimde zor herkesler yabancı ailem uzakta yalnız bir başımayim arkadaşlarim yok. yinede mutlu etmeye çalışıyorum.
Kadın olmak iyi bir anne iyi bir eş iyi bir çalışan iyi bir temizlikci olmakmis ve en önemlisi iyi bir sabır taşı. .

Asker psikolojisi zordur öncelikle Allah yardımcın olsun.
Sana çok iş düşüyor.
Öncelikle sabırlı ve soğukkanlı ol ve kinlenmemeye çalış.
Bebekle ilgilenmemesini bi süreliğine kenara bırak.
Önce aranızdaki bağı güçlendirmek lazım.

Yemeğinizi beğenmediğinde sakin ses tonuyla nasıl olmasını istersin hayatım bi dahaki sefere öyle yapmaya çalışayım de
Ayrı yatmaktan bir an önce vazgeçin, neden ayrı uyduğunu sorun. ben kocamı özledim deyip yanında uyumaya çalışın.
İletişimi koparmasına izin vermeyin.

dediklerinizin hepsini tek tek uygulayacam inşallah siz hakkı çıkarsınız :-) Teşekkürler ilgi ve alakaniz için

biraz tarzını degistir, mesela sac rengini degistir ,evde hep bakımlı makyajlı ol. bebegin olabilir ama ,bebek 5 dk uyudugunda ev işi yapmak yerine kendine özen göster.

evin içinde biraz açık giyin ,eşinde evde olsun ,ama onu hiç sallama .

adamın dikkatini çek ama bunun farkında degilmissin gibi yap .

bu sekilde belki esinde sana ilgi gösterir .
sende bundan mutlu olursun .

değişik bir yaklaşım aslında denemek de fayda var. bazen diyorum sende takma boşver kafana göre hareket Et gez falan ama bebeğim çok küçük elimi kolumu o bağlıyor

merhaba canım durumuna çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda aranız düzelir.bir kaç arkadaşımdan gördügüm kadarıyla erkekler eşlerini çocuklarından kıskanır bi düşün öneden sadece onunla ilgileniyordun şimdi bebeginle ilgileniyorsun onla çok vakit geçiremiyorsun belki oturup sohbet edemiyorsunuz tv izleyemiyorsunuz bebek var evet senide anlıyorum bebek sonuçta ilgilenmek lazım ama erkeklerde çocuk gibidir ilgi bekler helede arkadaş çevresinden tanıdıklarından uzaktaysa.bence bu akşam güzelce bi sofra kur giyin süslen püslen eşini neşeli bir şekilde karşıla bebişide uyut bütün gün yorulur ve çok uyumazsa gece deliksiz uyur :) sonra o senden uzak dursada ilgi göster sırnaş ne bilim kadınlık cazibeni kullan bak bakalım ondan sonra ne olacak eger eşinde sana karşılık gösterirse bilki bütün sorun onunla yeterince ilgilenememen yok eger yanaşmaz ne yaparsan yap yine soguk davranıyorsa ozaman başka sorun var dersin ve bu sefer ciddi ciddi konuşursun seninde için rahat olur onunla ilgilenemedigim için boyle degil dersin.

mesajını okudum is yerinde yazamıyorum anca dönebildim güzel dilekleriniz için teşekkürler tatile ailesinin yanına gitti tek başına tabi.dönerse konuşacam bir arkadaş aile Terapistine gidin demişti. Nerede olduğunu bilmiorum..birde üzüldûgüm ailesi demiyor oğlum tek başına neden geliyorsun ki benim iznim ondan daha çok

kızlar yazdıklarınıza nasıl cevap verilir bilemiyorum ondan karışık gözüküyor kusurum varsa affola

Allah yardımcınız olsun. :(

mesajını okudum is yerinde yazamıyorum anca dönebildim güzel dilekleriniz için teşekkürler tatile ailesinin yanına gitti tek başına tabi.dönerse konuşacam bir arkadaş aile Terapistine gidin demişti. Nerede olduğunu bilmiorum..birde üzüldûgüm ailesi demiyor oğlum tek başına neden geliyorsun ki benim iznim ondan daha çok[/QUOTE]

haklısın canım çok üzücü bir durum ama sen dediğim gibi iyi niyeti sakiniyeti elden bıraktan madem eşin yok şuan burda otur güzelce kafanı dinle ne istediginden emin ol bu yuveyı kurtarmak mı istiyorsun yoksa ayrılmakmı istiyorsun bana sorarsan ayrılmak dahi istiyorsan önce yuvanı düşün elinden gelenini yap eskisi gibi mutlu olmak için eşinin döndüğü gün dedigim gibi güzel bi sofra kur giyin süslen makyaj falan yap saçini falan yaptır güzel yüzle neşeli bir şekilde eşini karşıla unutma erkekler evde somurtkan birini asla istemez kadın çalışsada iş yerinde bir sürü sorun çeksede evde neşeli olsun ister sende öyle yap neşeli ol hiçbirşey olmamış gibi davran bakalım o nasıl davranacak

Son düzenleme:

mesajını okudum is yerinde yazamıyorum anca dönebildim güzel dilekleriniz için teşekkürler tatile ailesinin yanına gitti tek başına tabi.dönerse konuşacam bir arkadaş aile Terapistine gidin demişti. Nerede olduğunu bilmiorum..birde üzüldûgüm ailesi demiyor oğlum tek başına neden geliyorsun ki benim iznim ondan daha çok

canım eşine bence hemen aile terapisti deme erkeklerin çoguna buna ters bakar sen önce arayı düzeltmeye bak aranız yumuşasın ondan sonra söyle canım

Back
X