Ağlatan Dans - Show TV

baloon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
716
83
73
Balıkesir
Çekimleri Çanakkale de devam eden dizinin başrollerini Öykü Çelik ile Kıvanç Kasabalı paylaşıyor.Sezonun iddialı Ağlatan Dans dizisi kadrosunda, Arsen Gürzap, Levent Tülek, Ayten Uncuoğlu, Mehmet Ulay, Ümit Yesin, Toygun Ateş ve Cem Kurtoğlu gibi usta isimler de yer alıyor. Ağlatan Dans dizisinin senaryosunu Murat Gürvardar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kurşun oturuyor.

Evet hanımlar izledik mi ilk bölümü, nasıl bulduk ?
Çok güzel bir Çerkes dizisi olmuş bence :16:

Ben cok begendim.hala izliom.muzikler beni benden alior Çerkez degilim.ama danslarina ve müziğine aşığım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben cok begendim.hala izliom.muzikler beni benden alior Çerkez degilim.ama danslarina ve müziğine aşığım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çerkes olmayan birinden olumlu bir yorum duymak çok mutlu etti beni :)

Biz Çerkesler uzun zamandır böyle bir dizi bekliyorduk. Çok mutlu oldum konu açmadan duramadım :)
Tekrarını izliyorum şuan ben de. 10 kere versinler 10 kere izlerim :9:

İnşallah bu dizi tutaar :nazar:

Böyle abuk sabuk isimleri de nereden bulurlar.:27:

Çekimleri Çanakkale de devam eden dizinin başrollerini Öykü Çelik ile Kıvanç Kasabalı paylaşıyor.Sezonun iddialı Ağlatan Dans dizisi kadrosunda, Arsen Gürzap, Levent Tülek, Ayten Uncuoğlu, Mehmet Ulay, Ümit Yesin, Toygun Ateş ve Cem Kurtoğlu gibi usta isimler de yer alıyor. Ağlatan Dans dizisinin senaryosunu Murat Gürvardar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kurşun oturuyor.

Evet hanımlar izledik mi ilk bölümü, nasıl bulduk ?
Çok güzel bir Çerkes dizisi olmuş bence :16:

Harika , bayıldım. Ya da bilmiyorum konusu çerkesler olduğu için baştan kazandı zaten :) Umarım bu güzellikle devam eder .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Harika , bayıldım. Ya da bilmiyorum konusu çerkesler olduğu için baştan kazandı zaten :) Umarım bu güzellikle devam eder .

Televizyonda Çerkeslere dair şeyler görmek de varmış :)
O müzikleri duydukça yüreği kıpır kıpır oluyor insanın . Umarım bir kaç bölüm sürüp de bitmez. Destek olmak lazım :)

Televizyonda Çerkeslere dair şeyler görmek de varmış :)
O müzikleri duydukça yüreği kıpır kıpır oluyor insanın . Umarım bir kaç bölüm sürüp de bitmez. Destek olmak lazım :)

Ahh nasıl katılıyorum sana bir bilsen :) eşim de kıskandı sanırım 2.bölümde diyor çıktı bak seninkiler :)) evet ben başladı die mesaj atabileyim diye Facebook'ta grup kurdum :))

Ahh nasıl katılıyorum sana bir bilsen :) eşim de kıskandı sanırım 2.bölümde diyor çıktı bak seninkiler :)) evet ben başladı die mesaj atabileyim diye Facebook'ta grup kurdum :))

Ben de haber veriyorum herkese :) :1:
Twitterdan da dizi boyunca yazıyorum #ağlatandans tagıyle ki izlendiğini, sevildiğini görsünler de yayından kaldırmasınlar diye :)

Ben de haber veriyorum herkese :) :1:
Twitterdan da dizi boyunca yazıyorum #ağlatandans tagıyle ki izlendiğini, sevildiğini görsünler de yayından kaldırmasınlar diye :)

Hihihi neler neler tutuyor , bence sıkıntı yokta . Bizim insanımızın sağı solu belli olmaz , Allah muhafaza ;))

bir anda yok oldu bu dizi show tv finali bile cok görüyor tutmaya dizilerine!

Back
X