Ağlayamıyorum bile alıştım bu sözlere, teselli kızlar birazda akıl

Umef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
100
12
98
Yine nankör eşim, eş demek bile istemiyorum artık anasının yaninda saydı bir suru bu kadın degil bu hayvan bana bakamiyor yemek yapmiyor ananin evine git istedigin kadar kal s.ktir git gibi seyler kendisi calismaz eve bakmaz bana sevgi ilgi saygi yok ben ordan burdan idare ediyorum heryere tek giderim sahiplenmez gelinlikmi yaptın sen diyor birde kimse icin hayallerinden heveslerinden vazgecmiycen heleki nankörse karşındaki bebek gibi yıkadım wc yi batirmis oralari temizledim kendisi hasta biraz bi allah razi olsun diyecegine saydiklarina bak anasi babasi kocandir idare et yaninda dur diyor bu laflara ragmen arkadaslarimla bulusmak istedim gitme daha önemli islerin var diyor kaynanam ben yalniz kalsin kafasini toplasin dedim yanlis dusunuyomus kocama sarilmaliymisim lan adam beni iteliyo hakaret ediyor surekli kafayı yiyicem hepsi deli bunların

Hayvan? S..r git? :oha:
Annesinin yanında? Hoş annesi olmasa da ne fark eder ama?
:KK57:

Bilmiyorum psikolojim cok bozuk bir cocugum var akrabayız kaynanam kayinpederim hep tutmaya calıştı beni ama katlancak gibi degil haddini bildirmek istiyorum kendisi rahatsiz köye gidelim degisiklik olur dedik hepimiz ben kendim icin istiyomusum gezmek icin delimiyim köy soğuk bi cocukla bunu istiycem off icim bunaliyor artık

Elle tutulur bir yanı yok ki adamın
Sizi köle almış
kadın değilseniz gitsin kadın bulsun o zaman kendine
ezdirmeyin

Sürekli hakaret yemek yapiyorum malzeme olunca adam calissa hep yapcam kendini hic suclamiyorbende sogudum yaklasamiyorum oda hep bundan sikayetci tatli dilli degilmisim sen havlarsan ben nasil yanasayim

Bilmiyorum psikolojim cok bozuk bir cocugum var akrabayız kaynanam kayinpederim hep tutmaya calıştı beni ama katlancak gibi degil haddini bildirmek istiyorum kendisi rahatsiz köye gidelim degisiklik olur dedik hepimiz ben kendim icin istiyomusum gezmek icin delimiyim köy soğuk bi cocukla bunu istiycem off icim bunaliyor artık

Koye gezmek mi oluyor
Offfff mese odunuyla mi evlendiniz siz ya :110:

Rahatsız diyorsunuz da ne rahatsızlıgı acaba bilinçsiz mi yapıyor bunları

Çalışıyor musun demiycem:KK57:
Valla adam bile çalışmıyorken.
Işe gir, kocan da ya adam olsun ayağını denk alsin; ya da boşan.

Bekciyim köleyim ona hic bu duruma gelmem saniyordum iki bucuk senelik evliyim ilk bir sene belki normaldik oda az normal

Bazen diyorumki bana dua felanmi okudular bunu birakamayim diye inanin bunu bile dusunur oldum cocuk olunca zor biraz hemen ayrilmak ama artik haddini bildirmek lazim geldide gecti ailem arkamda cok şükür

Calissam parayi alcak elimden bende calismiyorum bebegime bakiyorum ailesi yardim ediyor

Anlamıyorum gerçekten benim kafam almıyor.
Bu lafları bir arkadaşun dese bir daha muhatap olmazsınız ama kocanız deyince "ama ben napayım ki?" Moduna bağlarsınız.

Neyin kafası bu?
Neden bu kadar eziyet?
Ya hadi kendini sevmiyorsun evladını da mı sevmiyorsun?

Yarın evladına böyle muamele etmeyecek mi bu adam?
Hor görmeyecek mi?
Mutsuz bir hayatı olsun diye niye bu kadar diretiyorsunu?
Çocuklar mutsuz olsun diye bu neyin çabası?

Offff...

Kendi kendinin psikolojisini bozdu ondan rahatsiz dedim ama isine gelince patir patir sayiyor laflari valla ben bunu niye kendime yaptim bilmiyorum cevre baskisi herkes idare et dedi ama kotam doldu kaynanama diyodum he de gec diyordu bugun kendi kulaklariyla duydu elimde kozum oldu ne halleri varsa gorsunler evladimi alıp huzura kavusmak istiyorum artık oglum babasız buyumesin dedim ama bu odun yontulmaz tek kalsin akli basina gelsin

Hayalllerim var mutlu olmak istiyorum calisip cocugma herseyi almak gordugum seylerin onunden gecmek alamamak zoruma gidiyor artık

Back
X