Ağlayarak girdiğim sezeryan

Yapmaburun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
32
5
16
35
Evet kızlar sezeryan hikayemi paylaşmak istiyorum 10 gün önce oldum hep hayırlısını dilemiştim bebeğim tersti dönmedi sezeryan oldum genel aneztesi ile , girerken ameliyat hane buz gibiydi oradakiler sakinleştirmeye çalıştı nitekim sakinleştim de elimdeki damar yoluna anesteziyi enjekte ettiler ve saniyeler içinde uyudum uyanırken boğazımda bir gıcık uyanamıyorum dikiş yerimde bir acı korkmayın dayanilmayacak gibi değil, kum torbasını koyduklarin da da acımadı sadece kan akışını kontrol ediyorlar alttan el ile ve aynı zamanda karnına bastiriyorlar o da dayanilmayacak gibi değil, sondayi cikarirlarken hafif sızı oluyor çok hafif ve saniyelik, ilk ayağa kalkış için iyi şeyler söyleyemem belki bu benim bünyemle alakalıdır bayıldım ilk bir hafta 10 gün zor oturup kalkıp yatiyorsunjz bel ve sırt ağrısı oluyor öyle işte çok ta korkmayın çok da hafife almayın kendinize dikkat edin ki çabuk iyileşinnnn :KK49:

Direk olun deseydin daha iyiymiş . O kadar da değil. Bende genel anestezi ile sezeryan oldum ama o kadar ağır değildi

Back