Çocuk Hastalıkları Ağlayarak uyanma!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi wetw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhaba canım bir ara düzelir gibi oldu ama 1 haftadır yine başladı...:S anlamadım gitti.

canım nasıl olsa bigün gececek ben artık sorun etmiyorum bide aklıma suda geliyo bu aralar aktiflesiyolar oturuyolar adım atmaya calısıyolar falan aceba kasları falan agrıyo olabilirmi uyuduklarında.hani biz büyüklerdede olurya spor falan yapınca heryerimiz agrır.onlarda simdi hic yapmadıkları hareketleri yapıyolar minik bedenleri yorulup agrı yapıyo olabiilir belkide bu yüzdendir bi yerdede okumustum oturma emekleme vs.gibi yeni ne olursa ögrenme asamasında geceleri huzursuz olurlarmıs ben artık bunlara baglıyorum sonucta saglık sorunu olmasında tek böyle olsun napalım biraz büyüdüklerinde onları iyice mıncık mıncık edip bunların acısını cıkartırız bizde kaydirigubbakcemile5

Aynen.Bu arada senin bebiş ne kadarlık? Ben oturtma alıştırmalarına başladım Belk dediğin gibi eklemlerinde ağrı yapıyordur.

merhaba canım benim oglum bir hafta sonra 5 aylık olacak bir aydan fazladır önceleri kucakta simdi yerde dört tarafı yastıklarla sarılınca oturabiliyo bizimki adım atmayada hevesli oyüzden cok az yürüme alıstırmasıda yapıyoruz.birde babası aksamları biraz hırpalıyo onu simdiden baba ogul bogusmaya basladılar..ne zaman hareketli bi gün gecirse ozellikle geceleri eklem agrısı oluyo.neden diger cocuklarda olmuyoda bizimkinde dersen uykularının hafiflik derinlik durumuna göre degisiyo sanırım.senin bebisin uykusu hafifmi..bizimkininki cok hafif o yüzdende derin uyuyan cocuklara nazaran gece bu tür agrılarını daha cok hissediyo.ben hangi doktora götürdüysem adam akıllı tatmin edici bi cevap alamadım.insan kendi cocugunu gene eniyi kendisi biliyo..senin kızın kac aylık oldu.cok şirinmiş masallah Allah bagıslasın canım....

5 ay 3 haftalık..dediğin gibi benimkinin de uykusu çok hafif... Uyku sorunumuz doğduğundan beri var. Deliricem galiba. Geceleri sürekli uyanınca böyle oluyooo..

cnm tesadüfen okudum msjını benim oüğluşum 3 aylık benden sana tavsiye hani derler ya elini ayağını kavuştur diye bebeişin yatmadan önce bir yap bakalım 2 kolunu başının yanına kadar uzatıp kibarca geri çek iki kolunu göbeğine doğru çek yavaşça sonra sol eliyle sağ ayağını kavuştur
sol ayağıyla sağ elini bunları biliyorsundur kesinlikle ama bebekleri çok rahatlatıyor bu hareketler denemiyorsan bir dene lütfen belki işe yarar çünkü amca kızım aynı şekilde olmuştu acı acı ağlıyordu 3 saat sürekli ağrıdı artık hazırlandılar dra gidiceklerken akıllarına gelmiş bu şekil bir denediler bebek tık kesti meğer kakaılmış biyeri direk rahatladı seninki gündüz rahatmış ama hareketler dediğin gibi yoruyor olabilir onu

Back
X