bende ayni dertten muzdariptim. herseyi kullandim doktorlarin verdikleri ya geciriyo ama kullanmayi biraktiginda tekrar ediyo. ya da daha fazla cikartiyor. son bi bucuk haftadir corek otu yagi kullaniyorum butun sivilcelerim söndü. hatta yuzumde igneli epilasyonun izleri vardi onlarida hafifletti. her aksam yatmadan yuzune pamukla sur. sabahda yika. yaglanma olur diye endiselenme olmuyor. ama gercek corek otu yagini bul aktarlardaki ne kadar gercek bilmiyorumergenlikden, 11-12 yasimdan beri, hic duzgun bir cildim olmadi.
cok sinirim bozuk, hele su donem daha da sinirim bozuluyor, aynaya baktikca kendimden soguyorum.
hayatim boyunce sivilce problemim oldu. sivilcem olmadigi anlarda da cildim hep fisir fisir. Yani minik minik yag bezeleri gibi mi desem, T bolgem de cok kotu, yuzumun diger kisimlari da neredeyse ayni.
ne cok doktora gittim. ne cok tedavi gordum.
roaccutane varsa, cildin guzel,
roaccutane yoksa, cozum yok.
bu doktorlar bosuna mi okudu? ellerinden zehirli ilaclar vermek disinda birsey gelmiyor mu? yine Roaccutane kullansam, insanin kendi kendini yavas yavas oldurmesinden baska birsey degil.
bu ne ya, ya cildin bozuk yasayacaksin, ya guzel yasayip genc oleceksin.
aay nasil sevindim.bende ayni dertten muzdariptim. herseyi kullandim doktorlarin verdikleri ya geciriyo ama kullanmayi biraktiginda tekrar ediyo. ya da daha fazla cikartiyor. son bi bucuk haftadir corek otu yagi kullaniyorum butun sivilcelerim söndü. hatta yuzumde igneli epilasyonun izleri vardi onlarida hafifletti. her aksam yatmadan yuzune pamukla sur. sabahda yika. yaglanma olur diye endiselenme olmuyor. ama gercek corek otu yagini bul aktarlardaki ne kadar gercek bilmiyorum
kil maskeside denedim bende hic bir ise yaramadi. cunku piyasada hangisinin iyi hangisinin kotu oldugunu bilemiyosun. ozellikle iste peeling tonik gibi seylere hic inanmiyorum. tavsiyem yuzune corek otu yagindan baska bisey kullanma sivilceler gecene kadar. ben oyle yapiyorum. bi kac tane kaldi ama cok ufak onlarda gecer insallah.. bu yagi icincede cilde ayni zamanda bi cok seye faydali diyolar ama icemiyorum tadindan dolayi :\aay nasil sevindim.
esim, cok ozel bir corekotu yagi getirtmisti musterisine, her derde deva diye..
ama unutmusun smdi sen soyleyince aklima geldii.
yaglandirma olmaz diyorsun ? hemen hemen deniycem.
once bir kil maskesi yapsam, peeling gibi iyi olur mu acaba?
merhaba,Bende senelerimi gecirdim doktorlarda ama surekli beni ya dogum kontrol hapi ya da roaccutane onerip gonderdiler. Ikisinide kullanmadim. En son gittigimi cilt terapisti bana alkolsuz urunler kullanmam gerektigini bol bol su icmem gerektigini ve yediklerime dikkat etmem gerektigini soyledi. Senelerce hep alkollu urunler kullanmissim birsurude para verdim markasina guvenerekOnun yerine alkolsuz ve daha dogal bi yuz temizleme jeli kullanmaya basladim ve tonik olarak gulsuyu kullaniyorum. Yanimda su sisesiyle geziyorum surekli su iceyim diye. Cips, cekirdek, findik ve fistik gibi cerezleri yemiyorum (yedigimin ertesi gunu yuzumde sivilce olarak cikiyo bunlar). Ayrica haftada 2 kere peeling yapiyorum turk kahve telvesile ve 1 kere kil maskesi yapiyorum. Sivilcelerim bayaaa bi azaldi ama bitti diyemem malesef.
merhaba,
alkolsuz urun olarak ne kullaniyorsun tavsiye edbilir misin? bende ne paralar sactim ne paralar.. doktorlar, verdikleri urunler, birde uzerine kullandirdiklari zehirli ilaclar.
Bir dermatologun nasil elinden hic birsey gelmiyor anlamiyorum? onca yil okudu. benden ne farki var. bende biliyorum roaccutane la sivilce iyilestirmeyi. daya zehirii ic suyu.
bu arada, yedigim ictigim seyler hic oyle zararli seyler degil, onlari hic tuketmiyorum ki yillardir..
ama kimisi var, sabah aksam yagli yuzlu yiyecekler, cips, asitli, ne varsa tuketir, ama cildi hala bebek gibidir. Ne haksizlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?