agliyorum herseye ragmen mutluyum bebegim icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kederbenimsoyadim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
6
60
3
28
ben herseyi sineme cekip unutacagim esime hicbirsey hakkinda bilgi vermeyecegim yeter ki bebegim mutlu olsun yastigimi degistirdim cunku aglamaktan sirilsiklam oldu esimde uyuyor yanimda ben hamileyken uyumasindan da nefret ediyorum allahim keder bir kor gibi yakiyor icimi ama herseye ragmen bebegim icin katlanacagim herseye bu surecte yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim kizlar hersey bizler icin iyide kotude oyle degil mi ben hep hayatin kotu ve gaddar yuzunu gordum ama bebegimin dunyanin kotulukleriyle tanismasina izin vermeyecegim karnimi ortup uyuyacagim iyi geceler herkese sizi seviyoreee

ben herseyi sineme cekip unutacagim esime hicbirsey hakkinda bilgi vermeyecegim yeter ki bebegim mutlu olsun yastigimi degistirdim cunku aglamaktan sirilsiklam oldu esimde uyuyor yanimda ben hamileyken uyumasindan da nefret ediyorum allahim keder bir kor gibi yakiyor icimi ama herseye ragmen bebegim icin katlanacagim herseye
Noldu ki ? Sen hamleyken neden uyumasn eşin ? 🙄
Hae cavidanmş isme bakmadan yazıom bende 😂😂

ben herseyi sineme cekip unutacagim esime hicbirsey hakkinda bilgi vermeyecegim yeter ki bebegim mutlu olsun yastigimi degistirdim cunku aglamaktan sirilsiklam oldu esimde uyuyor yanimda ben hamileyken uyumasindan da nefret ediyorum allahim keder bir kor gibi yakiyor icimi ama herseye ragmen bebegim icin katlanacagim herseye bu surecte yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim kizlar hersey bizler icin iyide kotude oyle degil mi ben hep hayatin kotu ve gaddar yuzunu gordum ama bebegimin dunyanin kotulukleriyle tanismasina izin vermeyecegim karnimi ortup uyuyacagim iyi geceler herkese sizi seviyoreee
Yastığı balkona koymalısın. Kurusun, Boceklenir falan

Cünkü primses cavidan görumcesinin izledigi poŕnonun linkini yanlislikla 13 haftalik bebegine gösterdi cocuk gördu bu yikildi birde görumceyi evden sogutma büyüsu var ki offff offff
İsme bakmadan yasmışım ya görünce pşman oldum 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X