agliyorum kahrimdan

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
22 yasinda birisiyle tanistimistim simdi 30yasindayim ve hala onume cikiyorlar.kendisiyle iki ay kadar konustuk telefonla o da.kucuk yerde yasiyorduk bulusma felan hic olmadi zaten.ama kendisi butun ailesine konustugumuzu soylemis ve ailemden istediler.babam olmadigi icin abimden istediler.abim kendisini uygun gormedi.cok kisiyi araya soktular olmadi.ben carsiya ciktimda kendisi ve babasi onume ciktilar.sonra bu lafi cogattilar.eninde sonunda bizim olacak diye laf soylediler ortaliga.kac ay disari cikamadim.herkes haber yolluyodu kaciracaklar ortaliga cikmasin diye.cok dua ettim.birazcik ortalik yatisti kendisi nisanlandi felan.ama beni kim istemeye gelse insanlari korkutuyorlar.herkes vazgeciyo onlar icin.
En son yine oyle oldu cok istiyorlardi olsun

8 senedir neyin davasıymış bu sorunlumudur nedir bu insanlar.Abiniz bence sizin için en doğru kararı vermiş böyle takıntılı insanlarla ömür mü geçer.

Allahın kabadayısına bak yaa, çatmışsın. Şikayet falan etseniz? Ki fayda edeceğini sanmam ama yasal yolara başvurun.

Oralardan uzaklara taşınamaz mısın? Böyle magandalara yapacak birşey elimizden gelmiyor ki, pis yaratık ya, örgütlemiş çevresini.

8 sene önceki iki aylık bir telefon arkadaşlığı buralara kadar geldi mi gerçekten.
Belki evlendikten sonra çekilirler yolunuzdan, yada siz ayrılacaksınız oralardan.

Nişanlanmış ya. .
Daha derdi ne ?
Şikayet et. .
Bu ne perhiz. .

Nasıl iştir bu nisanlanmista nişanlısı ne diyor acaba imkanın varsa o küçük yerden uzaklaşmaya bak derim

Agabeyiniz kirici mi konustu acaba...gurur meselesi yapmis olabilirler mi?

ben olsam nişanlısının ailesine gider damadınızın ailesi sapık, böyle şeyler yapıyorlar filan derdim

ama sakın deme öyle bir şey. savcılığa suç duyurusunda bulunmak en mantıklısı. hem elinizde mesaj vs delil veya şahit varsa uzaklaştırma emri de çıkarabilirsiniz.

çok merak ettim nerede yaşıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…