Ağlıyorum

bebek-bebek

sevmeyi sevdim
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
424
542
18
Istanbul
Uzun bir süre flört dönemi sonrası evlilik ve 5 yıllık evlilik sonucu tükenmeye başladım.

Hamileyim ama normal hayatimdan bir degisiklik yok. yemektir bulasiktir temizliktir misafirdir hepsi devam.
Nazli bir hamile olmadim. Daha dogrusu hic simartilmadim. eşimin davranışları cok itici.
Kendinden git gide daha cok soğutuyor.
Geçen gün eski yazdığım mektuplarimi buldum nasıl da aşk dolu ve gözü kör baglanmisim eşime .
Şimdi bakıyorum o duygular yerine öfke acı nefret gelmiş.
Insan kendisinden nefret ettirmek için neden bu kadar uğraşır bilmiyorum.

Hakaretler dalga gecmeler kucumsemeler empati yeteneğinden yoksun bir eş...

Üzülüyorum yipraniyorum kimseye anlatamıyorum hislerimi ama artık yoruldum

Düzenleme :

Bana yol gösterin beni anlaması ve anlayış göstermesi bu benim karım eşim onu alttan almalıyım demesi için ne yapabilirim ömür boyu ben mi onu alttan almalıyım ?

Son düzenleme:
Uzun bir süre flört dönemi sonrası evlilik ve 5 yıllık evlilik sonucu tükenmeye başladım.

Hamileyim ama normal hayatimdan bir degisiklik yok. yemektir bulasiktir temizliktir misafirdir hepsi devam.
Nazli bir hamile olmadim. Daha dogrusu hic simartilmadim. eşimin davranışları cok itici.
Kendinden git gide daha cok soğutuyor.
Geçen gün eski yazdığım mektuplarimi buldum nasıl da aşk dolu ve gözü kör baglanmisim eşime .
Şimdi bakıyorum o duygular yerine öfke acı nefret gelmiş.
Insan kendisinden nefret ettirmek için neden bu kadar uğraşır bilmiyorum.

Hakaretler dalga gecmeler kucumsemeler empati yeteneğinden yoksun bir eş...

Üzülüyorum yipraniyorum kimseye anlatamıyorum hislerimi ama artık yoruldum

yurt disinda hamileligimi gecirdim ve dogum yaptim.

doguma 1 ay kalana dek her gun 40 km yol yurudum, ev aradim. evi buldum doguma 2 hafta kala. dogumun olacagi geceye dek esya monte ettim. dogum yaptim sezaryen, ayni anda kist ameliyati oldum. hastaneden ciktigim gece bir bebek, bir cocuk ile tek basima 5 makina camasiri camasirhaneye indir gotur yikadim. sabaha dek 10 valiz yerlestirdim. sabah 10 valizi arabaya tasidim bir bebek bir cocukla ve ev tasidim. ev yerlestirdim ve aksam yemek yaptim.

bilemiyorum. sizce de biraz naz degil mi sizinki?

5 yıldır durum buysa neden çocuk? çocuklar mutlu yuvaları hakediyorlar..

Eşinizi sevdiğinizi düşünüyorum bunca yıldır ayrılmadığınıza göre..hamilelik yüzünden aşırı duygusallık yaşıyorsunuz lütfen ağlamayın bebiş strese girmesin.

Psikolojik şiddet uyguluyor gerçekten çok zor olmalı.
Derdi neymiş konuştunuz mu hiç ?
Dinlemeyi sevmeyen bir adam ama yine de güzel dille çok konuştum .
Şunu diyor bana

Aynı cümleleri farklı kelimelerle anlatmana gerek yok çok uzatiyorsun.

Sürekli kusur bulmaya çalışan bir eş. Bulunca da gözüne sokan.
Bazen yanlış bir kelime kullansam bir de üniversite mezunu olacaksın ama hala kelimeleri yanlış söylüyorsun diyen biri.

doguma 1 ay kalana dek her gun 40 km yol yurudum, ev aradim. evi buldum doguma 2 hafta kala. dogumun olacagi geceye dek esya monte ettim. dogum yaptim sezaryen, ayni anda kist ameliyati oldum. hastaneden ciktigim gece bir bebek, bir cocuk ile tek basima 5 makina camasiri camasirhaneye indir gotur yikadim. sabaha dek 10 valiz yerlestirdim. sabah 10 valizi arabaya tasidim bir bebek bir cocukla ve ev tasidim. ev yerlestirdim ve aksam yemek yaptim.

Sizin ki insanüstü bir çaba olmuş eşiniz neredeydi ?

Ama konu sahibinin derdi nazlanmak değil ki zaten .. yanlış algıladıniz sanırım .

Ben de saydiklarinizdan bazılarını yaptım.
Ama ne kıymet bilen var ne de yoruldun otur diyen

Ben de saydiklarinizdan bazılarını yaptım.
Ama ne kıymet bilen var ne de yoruldun otur diyen

demezler, demeyecekler de.
kimseden bir sey beklemeyin. siz kendi kendinizi idame ettirecek guctesiniz.
basen psikolojik olarak kendimi yetersiz yahut yalniz hissederim. sag elim sol elimi tutar der ki semur guclusun sen. ha gayret. tutan el yoksa, obur eliniz ne iste?
kendinizi sevip, sahiplenin.

Ah ah hamileyken 35. Haftaya kadar işe gittim hiç de naz niyaz yapamadım. Aserdigim yiyecek makarna idi :bicak: genel olarak hamile diye kadın ekstradan şımartılmıyor. Sadece öyleymiş gibi yansıtılıyor. Ev işi vs gırla tabi ayrıca. Cam bile silmiştim 38 haftalık hamileyken. Hep bu sorunlar mi vardi eğer öyleyse çocuk kararını çok cesurca almışsınız. Bile bile lades olmuştur yok değil aniden oldu derseniz. Öyle bir şey olmaz derim kimse durduk yere 180 derece değişmez. Siz bunlara kafa yormayin bebeğinizi strese sokmayin derim. Eşinizle ciddi şekilde konuşup tavırlarını düzeltmesini isteyin.

Ailem o kadar iyilik yapıyor ki bize eşimin bana karşı dalgaci ve ezici taraflarını gördükçe üzülüyorlar.
Bana dedikleri hep şu kızım sen mutlu ol biz sizin için her şeyi yaparız. Ama böyle bir eşle nasıl mutlu olunur.
Ben saygı konusunda çok titizken o nasıl saygısız davranilir onu gösteriyor Bana.

Dinlemeyi sevmeyen bir adam ama yine de güzel dille çok konuştum .
Şunu diyor bana

Aynı cümleleri farklı kelimelerle anlatmana gerek yok çok uzatiyorsun.

Sürekli kusur bulmaya çalışan bir eş. Bulunca da gözüne sokan.
Bazen yanlış bir kelime kullansam bir de üniversite mezunu olacaksın ama hala kelimeleri yanlış söylüyorsun diyen biri.

Hep mi böyleydi uzun süre de sevgili kalmışsınız . Hamilesiniz de acaba 3. Bir göz olarak terapi alsanız belki işe yarar adamın karakteri bu değilse tabi .

Sizin ki insanüstü bir çaba olmuş eşiniz neredeydi ?

Ama konu sahibinin derdi nazlanmak değil ki zaten .. yanlış algıladıniz sanırım .

Hamileyim ama normal hayatımda değişiklik yok yine çamaşır,misafir vs demiş konu sahibi..nazlı bir hamile olmadım demiş..

Köydekiler doğurup çalışmaya devam ediyorlar, şehirdekilerde hamileyken ev işi yapıyorlar..herkesin yardımcısı yok..tüm bunlar için "naz" denmiş.yani her erkek "aman karım hamile" diye hasssasiyet göstermiyor..adam böyleyse bebek yada hamilelik onu değiştirmeyecek.

Bebek olduğu sıralarda iyiydi. Bazen beni seviyor diyorum bazen ram tersi .
Dengesiz davranışları var. Bugün iyi yarın kötü.

evilik sorumlulugu farkli bir sey, yarin cocuk olunca daha da fazlalasacak. bu stresi tutarsaniz icinizde yarin daha yogun nefretlere donecek. yapmayin. sizi kiskirtmak kolay, muhim olan musterih hale getirecek sekilde destek vermek. bunlari butun kadinlar olmasa da cogu kadin yasiyor. bunu bilip daha iliman kalmayi tercih edin.

Hamileyim ama normal hayatımda değişiklik yok yine çamaşır,misafir vs demiş konu sahibi..nazlı bir hamile olmadım demiş..

Köydekiler doğurup çalışmaya devam ediyorlar, şehirdekilerde hamileyken ev işi yapıyorlar..herkesin yardımcısı yok..tüm bunlar için "naz" denmiş.yani her erkek "aman karım hamile" diye hasssasiyet göstermiyor..adam böyleyse bebek yada hamilelik onu değiştirmeyecek.

Evet aynı fikirdeyim. Konu sahibinin derdi hamilelikte simartilmamak değil işte daha derin sorunları olduğunu anlatmış bende bunu vurguladım .

Ilk yorumda tek derdinin simartilmamak gibi algılandığıni düşündüğüm için .

Back
X